הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב כמה שאלות כלליות

Amos1992

משתמש מתחיל
46
3
נק' מוניטין:
85
46
3
שלום חברה ישלי כמה שאלות כלליות בקשר לחיטוב
אני כבר חודש עם אותו תפריט החלטתי שהגיע הזמן לצמצם את התפריט וישלי כמה שאלות(ירדתי 2 ק״ג)
1.כמה פחמימה מורידים בערך 10-20 גרם?!?
2.מורידים רק מפחמימה או גם משומן וחלבון?!
3.כתוב במאמרים שצריך חלבון פי בערך 2 ממשקל גוף אבל בחיטוב אתה יורד במשקל אז כל פעם משנים את הכמות או נשארים עם הקבועה?
4.העמסת פחמימות כל כמה זמן לבצע?!
אני אוכל נקי כבר שבועיים הגיע הזמן להעמסה ועם כן אז בכמה יותר?!
תודה מראש לעוזרים!!

1. לפי מה החלטת שאתה צריך להוריד בקלוריות?
2. רק מפחמימה, אפשר מהשומן מעט לקראת הסוף
3. נשארים עם הקבועה
4. כמה גרם פחמימה אתה צורך ביום ?

• פותח/ת השרשור
החלטתי כי קרעתי רצועה וואיתה האירובי מה שהאט לי את החיטוב
התחלתי מ130 גרם פחמימה
שוקל 60.6 גובה 1.64 בן 22
ירדתי ל58.6 והפסיק הירידה

1. כי חלבון משביע
2. כי חלבון מקטין את הסיכון של איבוד שריר
3. כי חלבון הכי לא יעיל מבחינה מטאבולית (TEF) מכל שאר הדברים ולכן כדי תמיד לשמור עליו גבוה
4. כי אם אדם שהתחיל חיטוב ב80 ק"ג וצרך 2גרם\ק"ג - 160 גרם חלבון , אז כשהוא יהיה ב70 ק"ג זה יהיה סה"כ 2.3 גרם לק"ג הבדל זניח שלא שווה את הסיכון.
5. כי מקצצים מהפחמימה בהדרגתיות עד שמגיעים לאחוז שומן נמוך, מתחת ל12% אפילו הייתי הולך על 3 גרם לק"ג משקל גוף, כדי להנות מהיתרונות של דל פחמימה.
החלטתי כי קרעתי רצועה וואיתה האירובי מה שהאט לי את החיטוב
התחלתי מ130 גרם פחמימה
שוקל 60.6 גובה 1.64 בן 22
ירדתי ל58.6 והפסיק הירידה
מה הערכים הסופיים של התפריט שלך ?
איך נראת השגרת אימונים שלך מבחינה שבועית ?

כל הנימוקים שלך נכונים גם בתחילת הדרך, אז למה לא לצרוך יותר חלבון ישר מההתחלה?

השאלה האמיתית היא אם יש טעם להגדיל את כמות החלבון היחסית כשמתקדמים בחיטוב (שזה מה שקורה אם לא משנים אותה באופן אבסולוטי).

כל הנימוקים שלך נכונים גם בתחילת הדרך, אז למה לא לצרוך יותר חלבון ישר מההתחלה?

השאלה האמיתית היא אם יש טעם להגדיל את כמות החלבון היחסית כשמתקדמים בחיטוב (שזה מה שקורה אם לא משנים אותה באופן אבסולוטי).
אני חושב שזה שיקול אישי שמושפע:
1. תקציב
2. נוחות
3. העדפה אישית מבחינת אוכל

אני חושב שיש צורך להגדיל ל3 גרם לק"ג משקל גוף כמשתקרבים ל12% ומטה כדי לשמור על מסה רזה עם העמסות שבועיות לפחות.
מכיר מישהו מתחום הייעוץ שמתחילת כל חיטוב שהוא מבצע ללקוחות שלו הוא שומר על 3 גרם חלבון לק"ג משקל גוף

• פותח/ת השרשור
זה התפריט האימון זה 4 בשבוע
Ab ללא אירובי ופעמיים בשבוע בטן

חלבון-131
פחמימה-128
שומן-57
סה״כ 1530 קלוריות

אני חושב שיש צורך להגדיל ל3 גרם לק"ג משקל גוף כמשתקרבים ל12% ומטה כדי לשמור על מסה רזה עם העמסות שבועיות לפחות.
מכיר מישהו מתחום הייעוץ שמתחילת כל חיטוב שהוא מבצע ללקוחות שלו הוא שומר על 3 גרם חלבון לק"ג משקל גוף
השאלה אם הכמות הנוספת של חלבון באמת עוזרת לשמור על שריר או שזה מיותר ואפשר לצרוך שומן או פחמימה במקום.
אני לא יודע מי זה המישהו שאתה מכיר אבל זה שהוא עושה ככה זה לא סיבה מספיק טובה.

Back
למעלה תחתית