הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע High Bar vs. Low Bar

לא, אתה לא.
ואמרתי כבר פעמיים שלא קראתי אותו, כך שנראה לי שאפשר להפסיק עם זה ולחכות ש stardust יענה.
אלא אם אתה קראת ויש לך תובנות לגביי המחקר שפורסם בהקשר למה שנאמר קודם לכן.

קראתי, ויש לי: הוא גרוע.

לא קראתי את כל המאמר, אבל האבסטרקט הספיק לי :
The back squat resulted in significantly higher compressive forces and knee extensor moments than the front squat. Shear forces at the knee were small in magnitude, posteriorly directed, and did not vary between the squat variations. Although bar position did not influence muscle activity, muscle activation during the ascending phase was significantly greater than during the descending phase. The front squat was as effective as the back squat in terms of overall muscle recruitment,

אז מצד אחד, המומנטים וגם כוחות הקומפרסיה יותר גדולים בסקוואט אחורי, אבל מצד שני, השרירים מגויסים באותה מידה.

לא קראתי את כל המאמר, אבל האבסטרקט הספיק לי :

אז מצד אחד, המומנטים וגם כוחות הקומפרסיה יותר גדולים בסקוואט אחורי, אבל מצד שני, השרירים מגויסים באותה מידה.
לא בטוח, אבל אולי השרירים מגוייסים באותה מידה, וההבדל הם הכוחות שמשפיעים על הקושי של התרגיל. זה כן ייתכן

רגע רגע, עצור, זה מעניין.
אתה מבקר את הטענה כי בבאק סקוואט לדעתך יותר מסת שריר מגוייסת ביחס לפרונט סקוואט? ועוד בגלל שיש יותר משקל? אתה מבין לאן אני חותר? 🤩

חזרנו לחפירה אינסופית? אני מבקר את הטענה שהשרירים מגויסים באותה מידה, לא מפני שיש יותר משקל, אלא בגלל שיש מומנטים גדולים יותר. יכול להיות מומנט גדול יותר בלי שיש משקל גדול יותר, אתה יודע...

חזרנו לחפירה אינסופית? אני מבקר את הטענה שהשרירים מגויסים באותה מידה, לא מפני שיש יותר משקל, אלא בגלל שיש מומנטים גדולים יותר. יכול להיות מומנט גדול יותר בלי שיש משקל גדול יותר, אתה יודע...
כלומר, אם יש אותו מומנט אבל משקל גדול יותר = יותר מסת שריר?

כלומר, אם יש אותו מומנט אבל משקל גדול יותר = יותר מסת שריר?

גם לא בהכרח. אם אני מרים 5 ק"ג יותר ב-LB מאשר ב-HB (וזה מה שקרה כשאימנתי את שתי התנועות, כבר שנה וחצי לא נגעתי ב-LB אחרי שהבנתי שהוא לא נותן לי כלום), ואני מקצץ 5 ס"מ עומק, כנראה שעדיף לי לעשות HB.

גם לא בהכרח. אם אני מרים 5 ק"ג יותר ב-LB מאשר ב-HB (וזה מה שקרה כשאימנתי את שתי התנועות, כבר שנה וחצי לא נגעתי ב-LB אחרי שהבנתי שהוא לא נותן לי כלום), ואני מקצץ 5 ס"מ עומק, כנראה שעדיף לי לעשות HB.
למה שטווח התנועה (=המרחק שהמוט זז) יהיה קצר יותר בLB?
אלא אם אתה משווה HB שמבוצע כATG לLB "רגיל"
אני מדבר על שבירת מקביל בלבד בשניהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית