הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הצעות להתאוששות מהירה יותר

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
מאתם מציעים להתאוששות מהירה יותר?
1_ יושן טוב.
2_ אוכל טוב.
3_ מתאמן חזק/משקלים כבדים, בין היתר דדליפט 150 KG, חזה 120 KG.
4_ תוספים: חלבון, PRE-WORKOUT'S, קריאטין, נסיתי גם מגנזיום ואבץ.

יש לכם רעיונות להתאוששות יותר מהירה?
* יום יומיים אחרי אימון אני מרגיש גמור, עייף כל היום, אפילו רואים על הפנים עייפות.

• פותח/ת השרשור
אתה אולי צוחק אבל אני מאמין שקצת גראס טוב יעשה פה עבודה נהדרת. כמובן תלוי איזה סוג של גראס. יש זנים מסויימים שגורמים לי לשחרור של הגוף+שינה כמו של תינוק (בנוסף למאנצ' ולצחוק), יכול להיות שזה יכול לעזור לך אם אתה בעניין.
נשבע לכם, שעישנתי רפואי באיזה סופ"ש, אולי שניכם צוחקים, שינה כמו של תינוק (בנוסף למאנצ' ולצחוק) זה לא מילה, היה אחלה הרגשה ביום שאחרי.
*אני מתעסק בתחום הרפואה רק שתדעו שזה הפתרון הכי טוב בעולם, הגוף נרגע מהר מאוד הלחץ דם יורד. הגדולים בעולם כמו ארנולד למשל, היה מעשן בלילות שבציע בהם אימונים. חסרון: מאנצ'ז.

נשבע לכם, שעישנתי רפואי באיזה סופ"ש, אולי שניכם צוחקים, שינה כמו של תינוק (בנוסף למאנצ' ולצחוק) זה לא מילה, היה אחלה הרגשה ביום שאחרי.
*אני מתעסק בתחום הרפואה רק שתדעו שזה הפתרון הכי טוב בעולם, הגוף נרגע מהר מאוד הלחץ דם יורד. הגדולים בעולם כמו ארנולד למשל, היה מעשן בלילות שבציע בהם אימונים. חסרון: מאנצ'ז.
בדיוק מה שאמרתי, בנוגע למנצ', אפשר ללמוד לשלוט בזה, אני עדין לא בשלב הזה אבל:sarcastic:

אני מצליח לא לאכול במאנצ'יז (אני בחיטוב)
כאן בעצם נמדדת גדולתו של אדם.

וכן, שינה חזקה וטובה.
גם אחרי 400 מ"ג קפאין נרדמים. (בהנחה ולא נלקח אחרי כמובן)

• פותח/ת השרשור
בדיוק מה שאמרתי, בנוגע למנצ', אפשר ללמוד לשלוט בזה, אני עדין לא בשלב הזה אבל
אני אישית יכול לשלוט, אבל אחרי שאני אוכל את כל המקרר כולל הברזל וכיסאות המטבח חח 🤦‍♂️

אני אישית יכול לשלוט, אבל אחרי שאני אוכל את כל המקרר כולל הברזל וכיסאות המטבח חח 🤦‍♂️
תביא אגוזים ושקדים.
היתרון במאנצ' שכל דבר שתאכל יהיה הדבר הכי טעים שאכלת אי פעם עד אותו הרגע.

• פותח/ת השרשור
אני מצליח לא לאכול במאנצ'יז (אני בחיטוב)
כאן בעצם נמדדת גדולתו של אדם.
חזק.
אגב כל הפעמים שעשנתי היו אחרי ארוחת צט זה שאני לא יכול באמת לדעת את רמת המאנציז, אבל אתה יודע מחפשים את השוקולד, ואי זה הדבר הקשה.

אני מרגיש גמור, עייף כל היום
כתבת שזאת עייפות פיזית אבל קח בחשבון שגם עייפות נפשית עלולה להתבטא בהרגשה פיזית. אולי עצם העובדה שאתה בייעוץ אישי (אם התחלת לאחרונה) מכניסה אותך לאמביציה קצת גדולה מדי ששמתבטאת באימונים קשים. בתאום עם משה הייתי מנסה להוריד קצת משקלי עבודה לאיזה שבוע (או לא להעלות אותם אם אתה באחת מאותן תוכניות שכרוכות בהתקדמות תכופה).

בנוגע להצעות האחרות, רק אל תעשן ג'וינט לפני האימון. ראיתי פעם מישהו שעשה את זה, וזה לא היה חזיון מלבב.

• פותח/ת השרשור
אני יחסית עם ותק מכובד
טוב, אז אין לי רעיונות. אני חושב שאם הייתי במצבך הייתי לוקח שבוע של הפסקה מוחלטת, אולי הגוף שלך מאותת שהוא צריך קצת מנוחה.

עריכה: אני מקווה שאין צורך לומר שמשה הוא סמכות טיפה יותר רצינית ממני, כן?

• פותח/ת השרשור
טוב, אז אין לי רעיונות. אני חושב שאם הייתי במצבך הייתי לוקח שבוע של הפסקה מוחלטת, אולי הגוף שלך מאותת שהוא צריך קצת מנוחה.

עריכה: אני מקווה שאין צורך לומר שמשה הוא סמכות טיפה יותר רצינית ממני, כן?
כתבתי בהתחלה, גם ניסיון אישי הוא מקור טוב לתגובות.

אתה אולי צוחק אבל אני מאמין שקצת גראס טוב יעשה פה עבודה נהדרת. כמובן תלוי איזה סוג של גראס. יש זנים מסויימים שגורמים לי לשחרור של הגוף+שינה כמו של תינוק (בנוסף למאנצ' ולצחוק), יכול להיות שזה יכול לעזור לך אם אתה בעניין.
אני מקווה מאוד שזה היה בצחוק ואתה לא באמת ממליץ על כזה דבר

הייתי נבדק אצל רופא
לא רוצה להלחיץ אבל חבר שלי נבדק לא ממזמן מאותם סיבות והתגלה שיש בעיה בתפקוד של בלוטת התריס

יש אנשין שעושים אמבטיות קרח אחרי אימון, תן לזה נסיון של איזה שבועיים תראה איך אתה מרגיש,בכללי ממליצים על זה.

בתחום התוספים:
1. ויטמין C ו-D. מאז שהתחלתי לתסף בהם אני מרגיש ערני יותר ומתאושש טוב יותר. ואני כל החיים במצב רוח יחסית עייף.
2. אומגה 3.
3. מגנזיום ואבץ.
4. מולטי.
5. קריאטין.
6. מים.

וויד יכול לעזור, וסך הכל עושה את כל החיים טובים יותר.
בדיקה שאתה ישן במקום חשוך ככל האפשר ושקט.
שינה בשעות קבועות פלוס מינוס.
פואם רולר שיפר לי את ההתאוששות פלאים. רק ודא שאתה עובד בצורה נכונה אתו ולא סתם מתגלגל להנאתך.
אירובי מדי פעם.
בדיקת דם.

• פותח/ת השרשור
יפה משכתבת,
אבל כל אלה זה הרבה כסף, ברור שעוזר אבל לא חובה, אני לא מחפש לצאת מאימון כאילו לא היה אני פשוט יומיים הרוס אחרי אימון עוצמתי.. שמרגיש את זה מוגזם.
אירובי, מים, בדיקות דם, ושינה זה בקפדנות גבוהה אצלי, אלמנטים שלא מזלזל בהם בכלל.
השאר לא התעסקתי בכלל.
תודה גבר..

קריאטין, C, D, מולטי הם זולים בטירוף. הייתי מציין מחירים כדי שתבין את האבסורד, אבל בהנהלה לא מתים על זה.
מגנזיום, אבץ ואומגה 3 עוד איכשהו יכולים להיחשב לא זולים, אך ממש לא יקרים.

כל התוספים האלו מעולים לכל מפתח גוף (ואפילו לאדם מן השורה שאינו מתאמן), לא רק בגלל השיפור בהתאוששות. כולם נחוצים והכרחיים לגוף במידה, ולכל אחד הרבה יתרונות משל עצמו.

• פותח/ת השרשור
הרבה אבל הרבה ממליצים לעבור סייקל אני עולה עכשיו.. זה גם להתאוששות טובה יותר וגם לעליה נקיה יותר מאתה אומר על זה?
*הייתי שמן בעבר עכשיו אני נראה טוב שרירי אבל על % שומן גבוהה יחסית, אם אחטב ככה השריר יורד גם, אם טבעי!
אז באמת מאתם אומרים על זה?

סייקל זה כבר משהו אחר לגמרי. קודם כל, להתחיל בסייקל חיטוב זה בזבוז ושטות גמורה. אם הולכים על זה, מתחילים מ-12% ומטה ונותנים מסה טובה. בסייקל ראשון אפשר לצבור המון בשר, וחבל לבזבז את ההזדמנות רק כדי לשמר מסת שריר שגם ככה לא יכולה להיות מטורפת, כי אתה עדיין טבעי.

לא מתחילים סייקל כי רוצים התאוששות טובה יותר. מתחילים סייקל כשיודעים בדיוק מה זה אומר, כשיש בהישג יד את כל החומרים הדרושים (חוסמי אסטרוגן, מזרקים, חומרים ברמה טובה וכולי) ועדיף לאחר שהגעת לשלב שבו אתה כבר לא יכול להתקדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית