עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע אם תהיה חזק כמוהו, אבל אני בהחלט חייב הרבה פיארים לאינפקטד 😃אם אני אשמע טראנסים בזמן האימון אני גם אהיה חזק כמוך?
1)ממש לא.אני חייב לדעת אם זה נחשב טכניקה טובה????
זה נכון שמי אני שאשפוט אני עושה סקוואט כמו ילדה עם רגל אחת אבל בכל זאת השקעתי הרבה זמן בלמידת טכניקה נכונה
וזה פשוט לא נראה כמו טכניקה כזאת. יש פה גוד מורנינג מטורף ולי בכללי זה לא נראה טוב.
השאלה אם זאת באמת הדרך להגיע למשקלים הגבוהים האלה,והאם כדאי גם לי לוותר קצת על הטכניקה על מנת להתקדם
ולהגיע למשקלים נורמלים.
ציפיתי לתגובה יותר רצינית1)ממש לא.
2)פשוט שתוק
3)מותר לו לעשות מה שהוא רוצה הוא אלברו
הטכניקה לא מושלמת אבל היא בסדר כי הוא מקפיד על כל העקרונות של התנועה.ציפיתי לתגובה יותר רצינית
הוא בן 14 😛ציפיתי לתגובה יותר רצינית
1) הגוד מורנינג פה הוא לא בדיוק מטורף
2) אפשר היה לוותר על הסט הזה ולא לתת גריינדים, מאמין שזה סתם יתקע את ההתקדמות בכמה שבועות
3) תתפלאו, אבל הסקוואט ישען על גב חזק יותר מאשר רגליים חזקות וזאת הסיבה שלרוב האנשים יש גוד מורנינג (מפתיעה לא? זה אמור להיות ההפך)
רק רציתי להחמיא לך שאתה יורד כמו שצריך למרות שהזווית בעייתית בסרטון הזה רואים מעולה ששברת גם אם לא אכפת לך 😆תודה חברים,
הטכניקה לא טובה, מאז ומתמיד הטכניקה שלי בסקוואט לא ממש טובה (לא נכנס ל"למה?").
אמנם לא כל הסקוואטים אמורים להראות אותו הדבר (מבנה גוף , שרירים דומיננטים וכו'), אבל עדיין יש מה לשפר.
@ruben_rayos - המלצה שלי: לא להתקדם על חשבון הטכניקה.
@Tank -לא נכנס לשובר/לא שובר מקביל,לא ממש מעניין אותי(אל תשכח שהזווית בעייתית)
קצת לא במקום לכתוב את זה, אין לך מושג איך אני מתאמן, איך התוכנית שלי נראת, מה התכנון להמשך....
תודה!יפה מאוד - שאפו על הגב!!!
מוניטין
1) הגוד מורנינג פה הוא לא בדיוק מטורף
2) אפשר היה לוותר על הסט הזה ולא לתת גריינדים, מאמין שזה סתם יתקע את ההתקדמות בכמה שבועות
3) תתפלאו, אבל הסקוואט ישען על גב חזק יותר מאשר רגליים חזקות וזאת הסיבה שלרוב האנשים יש גוד מורנינג (מפתיעה לא? זה אמור להיות ההפך)
תודה חברים,
הטכניקה לא טובה, מאז ומתמיד הטכניקה שלי בסקוואט לא ממש טובה (לא נכנס ל"למה?").
אמנם לא כל הסקוואטים אמורים להראות אותו הדבר (מבנה גוף , שרירים דומיננטים וכו'), אבל עדיין יש מה לשפר.
@ruben_rayos - המלצה שלי: לא להתקדם על חשבון הטכניקה.
@Tank -לא נכנס לשובר/לא שובר מקביל,לא ממש מעניין אותי(אל תשכח שהזווית בעייתית)
קצת לא במקום לכתוב את זה, אין לך מושג איך אני מתאמן, איך התוכנית שלי נראת, מה התכנון להמשך....
תתחיל להרגע עם הדיבור שלך , הוא לא חייב לך כלום.1)ממש לא.
2)פשוט שתוק
3)מותר לו לעשות מה שהוא רוצה הוא אלברו