הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 210kgX5

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
משקל בוקר 83.3 (חיטוב)
היה סט מכוער מאוד.
חזרה רביעית איבדתי כיווץ, וחמישית הייתי גמור ולא ירדתי מספיק..
מצטער על זווית הצילום,אין אפשרות כרגע לצלם מיותר נמוך.

אני חייב לדעת אם זה נחשב טכניקה טובה????
זה נכון שמי אני שאשפוט אני עושה סקוואט כמו ילדה עם רגל אחת אבל בכל זאת השקעתי הרבה זמן בלמידת טכניקה נכונה
וזה פשוט לא נראה כמו טכניקה כזאת. יש פה גוד מורנינג מטורף ולי בכללי זה לא נראה טוב.
השאלה אם זאת באמת הדרך להגיע למשקלים הגבוהים האלה,והאם כדאי גם לי לוותר קצת על הטכניקה על מנת להתקדם
ולהגיע למשקלים נורמלים.

אני חייב לדעת אם זה נחשב טכניקה טובה????
זה נכון שמי אני שאשפוט אני עושה סקוואט כמו ילדה עם רגל אחת אבל בכל זאת השקעתי הרבה זמן בלמידת טכניקה נכונה
וזה פשוט לא נראה כמו טכניקה כזאת. יש פה גוד מורנינג מטורף ולי בכללי זה לא נראה טוב.
השאלה אם זאת באמת הדרך להגיע למשקלים הגבוהים האלה,והאם כדאי גם לי לוותר קצת על הטכניקה על מנת להתקדם
ולהגיע למשקלים נורמלים.
1)ממש לא.
2)פשוט שתוק
3)מותר לו לעשות מה שהוא רוצה הוא אלברו

התגעגעתי לסקוואטים שלך אחרי כבר כמה חודשים לא העלית!
לאומת הסרטון סקוואט הקודם שלך פה שברת מקביל ב4 חזרות מתוך 5 כשבסרטון הקודם נראה לי זה היה קצת פחות טוב.
הסט אומנם קצת מכוער אבל ההיפ דרייב מעולה!

ציפיתי לתגובה יותר רצינית
הטכניקה לא מושלמת אבל היא בסדר כי הוא מקפיד על כל העקרונות של התנועה.
הבעיה היא שבמשקלים גבוהים יש לגוף נטיה לדחוף את הברכיים לבפנים בעליה, משהו שקורה אצלו במהלך הסט אם תשים לב, מה שגורם לסט להראות "מכוער".

1) הגוד מורנינג פה הוא לא בדיוק מטורף
2) אפשר היה לוותר על הסט הזה ולא לתת גריינדים, מאמין שזה סתם יתקע את ההתקדמות בכמה שבועות
3) תתפלאו, אבל הסקוואט ישען על גב חזק יותר מאשר רגליים חזקות וזאת הסיבה שלרוב האנשים יש גוד מורנינג (מפתיעה לא? זה אמור להיות ההפך)

• פותח/ת השרשור
תודה חברים,
הטכניקה לא טובה, מאז ומתמיד הטכניקה שלי בסקוואט לא ממש טובה (לא נכנס ל"למה?").
אמנם לא כל הסקוואטים אמורים להראות אותו הדבר (מבנה גוף , שרירים דומיננטים וכו'), אבל עדיין יש מה לשפר.
@ruben_rayos - המלצה שלי: לא להתקדם על חשבון הטכניקה.
@Tank -לא נכנס לשובר/לא שובר מקביל,לא ממש מעניין אותי(אל תשכח שהזווית בעייתית)
2) אפשר היה לוותר על הסט הזה ולא לתת גריינדים, מאמין שזה סתם יתקע את ההתקדמות בכמה שבועות
3) תתפלאו, אבל הסקוואט ישען על גב חזק יותר מאשר רגליים חזקות וזאת הסיבה שלרוב האנשים יש גוד מורנינג (מפתיעה לא? זה אמור להיות ההפך)

קצת לא במקום לכתוב את זה, אין לך מושג איך אני מתאמן, איך התוכנית שלי נראת, מה התכנון להמשך....

תודה חברים,
אמנם לא כל הסקוואטים אמורים להראות אותו הדבר (מבנה גוף , שרירים דומיננטים וכו'), אבל עדיין יש מה לשפר.

קצת לא במקום לכתוב את זה, אין לך מושג איך אני מתאמן, איך התוכנית שלי נראת, מה התכנון להמשך....
רק רציתי להחמיא לך שאתה יורד כמו שצריך למרות שהזווית בעייתית בסרטון הזה רואים מעולה ששברת גם אם לא אכפת לך 😆

תודה חברים,

אלברו אחי תקשיב לו יש לו סקוואט 120, בשביל מה לך הגריינדים האלה? תתחיל להקשיב למקצוענים.

1)ממש לא.
2)פשוט שתוק
3)מותר לו לעשות מה שהוא רוצה הוא אלברו
תתחיל להרגע עם הדיבור שלך , הוא לא חייב לך כלום.

כל אחד יכול להעביר ביקורת כל עוד היא מנוסחת היטב ולא פוגענית.

וזה שאדם מסויים חזק זה לא אומר שהוא אלוהים וכל אחד פתוח לביקורת כאשר הוא מעלה סרטון לרשת.

• פותח/ת השרשור
@אניארשאלה הבנתי תודה 😃
@DarY <3

כמו שכתבתי כבר בעבר, אני מוכן לקבל כל ביקורת.
ולא משנה אם היא באה ממישהו שמרים קצת/הרבה/ או לא מרים בכלל.

בכל מקרה פה זה די מיותר, אני מודע לטכניקה, וגם יודע איך טכניקה טובה אמורה להראות ולהרגיש.

ללא ספק הכי חזק באיזור משקל שלי. חבל שאי אפשר לראות את זה על הבמה... מתישהו אולי תשנה את דעתך 😃

אתה תמיד קורס עם הגב, שזה ברגיל, לגבי אם אפשר לתקן או לא - קשה לי להגיד מכאן כמובן. מה שקצת יותר חבל לי שזה לא יציב. שווה אולי לנסות לשחק עם עמידה נעליים נשימות ומה לא. אבל אני מניח שעברת את זה ואם אתה מתחזק ומתקדם ונשאר בריא - שימותו כל הביקורות. גם הדדליפט שלי מכוער אבל מתקדם אש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית