הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מחפש תפריט תזונה לגדילה

• פותח/ת השרשור שי123
  • פורסם בתאריך

שי123

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום אני מתאמן כבר שלושה חודשים על גדילה ורציתי תפריט תזונה מתאים כרגע אני שוקל 110 קילו ומתאמן שש פעמים בשבוע כל יום על שריר אחר . ישמח מאוד לעזרה ...

אחלה נתונים,אם הם באמת ככה,ממש מוזר שעבדת בלי תפריט.
זה בלתי אפשרי שהוא שוקל 110,12% ולא יודע להרכיב תפריט לבד ...
בטח הביא את הא"ש הזה מאיזה מכונה מוזרה שמאמינים שאפשר להשיג א"ש ממשקל מים או שטויות כאלה.

זה בלתי אפשרי שהוא שוקל 110,12% ולא יודע להרכיב תפריט לבד ...
בטח הביא את הא"ש הזה מאיזה מכונה מוזרה שמאמינים שאפשר להשיג א"ש ממשקל מים או שטויות כאלה.
בגלל זה אמרתי,אם הם באמת ככה

• פותח/ת השרשור
אני עובד כל יום בהובלות כמעט 13 שעות ואחרי זה הולך לחדר כושר 6 פעמים בשבוע ואני אוכל פעם ביום לפעמים פעמיים בערב שותה שייק וזהו אסלאמי רוצה לעלות יותר מזה

אני עובד כל יום בהובלות כמעט 13 שעות ואחרי זה הולך לחדר כושר 6 פעמים בשבוע ואני אוכל פעם ביום לפעמים פעמיים בערב שותה שייק וזהו אסלאמי רוצה לעלות יותר מזה
איך אפשר להכניס כל כך קצת אוכל, לשרוף הרבה קלוריות בעבודה ועדיין לשקול 110 קילו? לא זה פשוט לא הגיוני, מצטער...

הנה קח תפריט ל100 קילו- אתה כמובן צריך להוסיף עוד ממה שרשום כי זה ל100 קילו ואתה הרי 110 🤡

תפריט תזונה לאדם השוקל 100 ק"ג

ארוחה 1

• כוס שיבולת שועל (לפני בישול)/ 4 פרוסות לחם• 2 כפות צימוקים• 2 כוסות חלב 1%/ 2 גביעי יוגורט 1.5% (150-200 גרם כל אחד)/ גביע קוטג' או גבינה לבנה 3%• כף חמאת בוטנים

ארוחה 2

• 1 פיתה/ 3 פרוסות לחם/ כוס וחצי אורז מבושל/ פסטה/ קוסקוס מבושל
• 4 פרוסות גבינה צהובה 9% טונה במים+ כף שמן גביע קוטג' 3%• ירקות• פרי

ארוחה 3

• 2 כוסות אורז/ פסטה/ עדשים/ כוסמת/ קוסקוס/ לאחר בישול/ 3 תפוחי אדמה אפויים/ 4 פרוסות לחם• 200 גרם חזה עוף/ הודו לאחר בישול• סלט ירקות + כף שמן זית

ארוחה 4
• 2 פרוסות לחם• 2 כפות דבש• פרי

אחרי אימון

• 3 פרוסות לחם/ 1 פיתה/ סקופ וחצי סוכר ענבים• סקופ חלבון/ טונה במים/ 5 פרוסות פסטרמה

ארוחה 5

• 3פרוסות לחם/ 1 פיתה/ כוס וחצי אורז/ פסטה/ כוסמת/ קוסקוס מבושלים
• 2 ביצים טונה בשמן• סלט ירקות• חצי אבוקדו

ארוחה 6

• חצי כוס שיבולת שועל/ 2 פרוסות לחם• כוס חלב• כף חמאת בוטנים• פרי

ערכים:
קלוריות: 3500
פחמימה: 470~
חלבון: 200~
שומן: 90~•לא חושבו הירקות בתפריט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית