הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה הנזק בעשיית צ'יט פעם בשבוע בזמן חיטוב?

Artishock

משתמש מתחיל
58
4
נק' מוניטין:
4
58
4
כלומר פעם בשבוע לאכול ארוחה של עד 600 קלוריות (ולא להגזים עם השומן)
מקסימום אח"כ לעשות עוד אירובי של 50 דק'

• פותח/ת השרשור
מעולה, אז מה שעשיתי עד עכשיו זה יום צ'יט בין כל חודש חיטוב. אבל השתגעתי בצ'יט, 24 שעות של חזירות. מה יקרה אם אני אעשה עכשיו ארוחה אחת בשבוע של צ'יט בחיטוב? זו התדירות המתאימה? או שזה כבר ידפוק את החיטוב כולו?

לא הייתי קורא לזה צ'יט..העמסת פחמימות היא לא בדיוק צ'יט (תלוי בגישה אליה) אפשר לעכב התקדמות של שבוע עם יום אחד של התפרעות יתר, אך כשזה נעשה נכון זה מועיל לתהליך ועוזר להמשיך אותו בצורה טובה

אחת ל7-14 יום (תלוי בכמות הפחמימה היומית שלך) אמור להיות לך יום שהוא העמסת פחמימות,שבו משחררים קצת קיטור ולחץ.
אם לא עשית את זה עד עכשיו,החיטוב שלך לא נעשה כראוי.

• פותח/ת השרשור
אחת ל7-14 יום (תלוי בכמות הפחמימה היומית שלך) אמור להיות לך יום שהוא העמסת פחמימות,שבו משחררים קצת קיטור ולחץ.
אם לא עשית את זה עד עכשיו,החיטוב שלך לא נעשה כראוי.

אחי נדמה לי שאני זקוק לעזרתך.. משהו לא מסתדר לי.

הנה התפריט חיטוב שלי עד כה (נתונים - 73.2 קילו, 17% שומן, 35.5 היקף זרוע, 88 היקף טבור, 1.80 ס"מ):
ארוחת ראשונה ( בוקר ) - 07:30
3 פרוסות לחם קל עדיפות לעינן קל או 7 דגנים של אנג'ל
4 ביצים מתוכן רק צהוב 1.
כפית שמן זית.
2 מלפפונים ירוקים.
מעט כורכום.

ארוחה שניה - 10:30
2 פרוסות לחם קל עדיפות לעינן קל או 7 דגנים של אנג'ל
120 גרם פסטרמה דלת שומן עד 4% מכל סוג שתבחר (עדיפות לכתף או חזה בקר).
1 כף טחינה ביתית מוכנה (הרבה לימון).
1 מלפפון ירוק.

ארוחה שלישית - 13:00 - 14:00
100 גרם אורז לאחר בישול ללא שמן!
200 גרם חזה עוף/פילה בקר/סינטה/פילה דג או חזה הודו.
2-5 ירקות ללא גזר וללא גמבה אדומה.
מעט כורכום

תחילת אימון 16:30 קפה שחור חזק ללא סוכר

ארוחה רביעית - 18:00 ( מיד בסיום האימון )
1 סקופ חלבון משולב עם מים

ארוחה חמישית - 19:00 ( שעה אחרי הארוחה של החלבון)
1 קופסת טונה במים
1 כף שמן זית או 1 כף טחינה ביתית מוכנה עם הרבה לימון(מעט כורכום תמיד.)
2-3 ירקות כלשהם.
2 פרוסות לחם קל עדיפות לעינן קל או 7 דגנים של אנג'ל
ארוחה שישית - 22:00

חצי קופסת קוטג' או גבינה לבנה 3%
5 זיתים ירוקים // 5 שקדים טבעים.
1 מלפפון ירוק.

את זה אני עושה כבר 3 שבועות בלי צ'יטים \ העמסת פחמימות בכלל. מקסימום בשישי בערב אוכל קצת חלה וחומוס בקידוש, לא יותר מזה. והאמת? לא מצליח לרדת. אני מתאמן A,B 4 אימונים שבועיים סה"כ. בסוף כל משקולות עושה 32 דקות אירובי הליכה מהירה על קצב 7 ושיפוע 3. ולא מצליח לרדת..
יש הצעות?

תודה ושבת שלום!

• פותח/ת השרשור
איך אני מחשב? זה מה שהמאמן שלי נתן לי
ויש עוד סקופ חלבון שלא מצאתי בתפריט

קבצים מצורפים

• Tafrit.gif
    Tafrit.gif
    KB 33.5 · צפיות: 598
צריך עוד שינויים?
כל יום אתה אוכל 120 גרם פסטרמה? אם זאת פסטרמה שנקנית בסופר ולא משהו שמכינים בבית אתה צורך כנראה הרבה חומרים משמרים, חלקם חשודים מאד כמזיקים (ניטריטים). כדאי גם לשים לה לתצרוכת המלח היומית שלך. במקו להוריד 100 גרם חזה עוף כפי שהציע במבה אני מציע לך לצמצם את צריכת הפסטרמה.

אתמול עשיתי ציט..שקלתי 77.7-78.1 בימים האחרונים..הייתי אמור לאכול 3 ביצים+טונה ..במקום זה אכלתי גלידה עם סירופ שוקולד+מלון+אבטיח וקינדר בואנו..מה לעשות היה מאצנים והיה משחק..בקיצור.
קמתי היום 77.3 +ירדתי ב1.5-2סמ בבטן..
WOOSH EFFECT

• פותח/ת השרשור
אתמול עשיתי ציט..שקלתי 77.7-78.1 בימים האחרונים..הייתי אמור לאכול 3 ביצים+טונה ..במקום זה אכלתי גלידה עם סירופ שוקולד+מלון+אבטיח וקינדר בואנו..מה לעשות היה מאצנים והיה משחק..בקיצור.
קמתי היום 77.3 +ירדתי ב1.5-2סמ בבטן..
WOOSH EFFECT

נשבע שלא הבנתי מה אתה רוצה לומר
כל יום אתה אוכל 120 גרם פסטרמה? אם זאת פסטרמה שנקנית בסופר ולא משהו שמכינים בבית אתה צורך כנראה הרבה חומרים משמרים, חלקם חשודים מאד כמזיקים (ניטריטים). כדאי גם לשים לה לתצרוכת המלח היומית שלך. במקו להוריד 100 גרם חזה עוף כפי שהציע במבה אני מציע לך לצמצם את צריכת הפסטרמה.
סבבה אחי. מה לשים במקום הפסטרמה?
והאמת אני באמת משתמש בהרבה מלח. מלבד העובדה שזה לא בריא, מה עוד ההשפעה של זה על החיטוב?

סבבה אחי. מה לשים במקום הפסטרמה?
אם אתה מקבל את עצתו של במבה, פשוט תחתוך בפסטרמה במקום בחזה עוף.
מה עוד ההשפעה של זה על החיטוב?
מלח משפיע על המראה שלך בגלל שהוא גורם לצבירת נוזלים. זה לא משנה כלום מבחינת השומן, אבל פסיכולוגית זה יכול להטריד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית