עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחת ל7-14 יום (תלוי בכמות הפחמימה היומית שלך) אמור להיות לך יום שהוא העמסת פחמימות,שבו משחררים קצת קיטור ולחץ.
אם לא עשית את זה עד עכשיו,החיטוב שלך לא נעשה כראוי.
יותר מידי קלורית וחלבון לחיטוב בשבילךאיך אני מחשב? זה מה שהמאמן שלי נתן לי
ויש עוד סקופ חלבון שלא מצאתי בתפריט
איפה היית מוריד אחי?יותר מידי קלורית וחלבון לחיטוב בשבילך
?2 ביצים ו100 גרם חזה עוף
כל יום אתה אוכל 120 גרם פסטרמה? אם זאת פסטרמה שנקנית בסופר ולא משהו שמכינים בבית אתה צורך כנראה הרבה חומרים משמרים, חלקם חשודים מאד כמזיקים (ניטריטים). כדאי גם לשים לה לתצרוכת המלח היומית שלך. במקו להוריד 100 גרם חזה עוף כפי שהציע במבה אני מציע לך לצמצם את צריכת הפסטרמה.צריך עוד שינויים?
אתמול עשיתי ציט..שקלתי 77.7-78.1 בימים האחרונים..הייתי אמור לאכול 3 ביצים+טונה ..במקום זה אכלתי גלידה עם סירופ שוקולד+מלון+אבטיח וקינדר בואנו..מה לעשות היה מאצנים והיה משחק..בקיצור.
קמתי היום 77.3 +ירדתי ב1.5-2סמ בבטן..
WOOSH EFFECT
סבבה אחי. מה לשים במקום הפסטרמה?כל יום אתה אוכל 120 גרם פסטרמה? אם זאת פסטרמה שנקנית בסופר ולא משהו שמכינים בבית אתה צורך כנראה הרבה חומרים משמרים, חלקם חשודים מאד כמזיקים (ניטריטים). כדאי גם לשים לה לתצרוכת המלח היומית שלך. במקו להוריד 100 גרם חזה עוף כפי שהציע במבה אני מציע לך לצמצם את צריכת הפסטרמה.
אם אתה מקבל את עצתו של במבה, פשוט תחתוך בפסטרמה במקום בחזה עוף.סבבה אחי. מה לשים במקום הפסטרמה?
מלח משפיע על המראה שלך בגלל שהוא גורם לצבירת נוזלים. זה לא משנה כלום מבחינת השומן, אבל פסיכולוגית זה יכול להטריד.מה עוד ההשפעה של זה על החיטוב?
בנתיים לא הייתי עושה עודמעולה אחי תודה, צריך עוד שינויים?