הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

נתקעת במשקל

• פותח/ת השרשור נעה
  • פורסם בתאריך

נעה

משתמש פעיל
551
31
נק' מוניטין:
56
551
31
היי, אני זקוקה לעזרה

יש לי תפריט מסודר שנע על כ-1100 -1200 קלוריות ביום.
מכיל 90 גרם חלבון
50 גרם שומן
ו70 גרם פחמימה (משתנה מעט מיום ליום בגלל ירקות)
כמובן שלתפריט הגעתי בהדרגתיות (הייתי בייעוץ האישי שנגמר לי לצערי ומשיקולים כלכליים לא מחדשת כרגע)

הייתי תקועה כחודש וחצי על משקל 58 (גובה 1.60) ואז הורדתי חצי מנת פחמימה והצלחתי לרדת לפני שבועיים ל57.3. העניין הוא שהשבוע שוב נתקעתי.. אפשר לקצץ עוד פחמימה או שזה שינוי דרסטי מדי במעט זמן? אני פשוט מעדיפה להוריד אוכל מאשר לעשות אירובי כי אני כבר עושה הרבה (כולל אינטרוולים) והגוף שלי מגיב טוב יותר לשינויי תזונה..

פחות מאלף קלוריות לדעתי זה כבר מעט מדי..אולי עדיף לך לצאת לכמה זמן לנייטרלי ולחזור לחיטוב.
את עושה אימוני כח?
עושה פעם בשבוע ארוחת צ׳יט? או העמסת פחמימות כל כמה זמן?

זה נראה שאת אוכלת מעט מדי בכלל, ועוד פחות מזה בפרט שאת מבצעת אימונים אירוביים.

נסי להיפך - להעלות את הצריכה הקלורית שלך בהדרגה עד שתגיעי ל-1500 לפחות.

בשבוע הראשון תראי עלייה קלה של נוזלים, אך בהמשך הגוף שלך ייצא ממצב המצוקה בו הוא נמצא כרגע, וירגיש בטוח לשחרר עודפים.

• פותח/ת השרשור
אני עושה העמסה אחת לשבוע ביום אלי שקילה ועושה 3 אימוני כוח בשבוע.

אם כבר חשבתי להוריד פחמימה ולהעלות מעט חלבון בשביל שהצריכה הקלורית לא תהיה נמוכה..אבל אין לי צורך להעלות את הצריכה הקלורית שלי זה בטוח כי הגוף שלי לא בסטרס..

אני עושה העמסה אחת לשבוע ביום אלי שקילה ועושה 3 אימוני כוח בשבוע.

אם כבר חשבתי להוריד פחמימה ולהעלות מעט חלבון בשביל שהצריכה הקלורית לא תהיה נמוכה..אבל אין לי צורך להעלות את הצריכה הקלורית שלי זה בטוח כי הגוף שלי לא בסטרס..

איך את יודעת שהוא לא בסטרס?
הרי נתקעת במשקל. אז מה זה אומר?
כמה זמן את על התפריט הזה?

• פותח/ת השרשור
איך את יודעת שהוא לא בסטרס?
הרי נתקעת במשקל. אז מה זה אומר?
כמה זמן את על התפריט הזה?

אני יודעת את זה כי השבוע סיימתי ייעוץ אישי אצל משה. ועל התפריט החדש שבועיים, לפני כן הייתה יותר פחמימה

כמה זמן את בדיאטה כבר ?
יש לך משקל מסוים שאת רוצה להגיע אליו או יותר מעניין אותך מה את רואה במראה ?
ניסית להיות פעם בדל פחמימה (למרות ש70 זה מעט אבל הכוונה לפחות מ30ג ליום) ולראות איך הגוף שלך מגיב לזה ?

• פותח/ת השרשור
כמה זמן את בדיאטה כבר ?
יש לך משקל מסוים שאת רוצה להגיע אליו או יותר מעניין אותך מה את רואה במראה ?
ניסית להיות פעם בדל פחמימה (למרות ש70 זה מעט אבל הכוונה לפחות מ30ג ליום) ולראות איך הגוף שלך מגיב לזה ?

בעיקרון כבר שנתיים בתהליך...בינואר נרשמתי למשה ומאז התחלתי חיטוב כמו שצריך וירדתי מאז 6 קילו בערך.
מעניין אותי בעיקר מה שאני רואה במראה אבל הבנתי שבשביל היעד שאני רוצה לראות אני אצטרך להיות במשקל של כ-52 קילו.

אף פעם לא ניסיתי כי נראה לי שזה ממש קיצוני...אני מאמינה יותר בגישה של להכניס לגוף הכל פשוט במידה.
אני בעיקר מחכה לתגובה ממרטין תמיד יש לה פתרונות טובים:-)

אני בעיקר מחכה לתגובה ממרטין תמיד יש לה פתרונות טובים:)
סליחה שהתמהמהתי:)

את עדיין לא תקועה ואת בהחלט בכיוון הנכון. השלבים האחרונים של החיטוב לוקחים הכי הרבה זמן והם גם הכי קשים. לדעתי טוב את עושה שאת לוקחת את הנושא במתינות גם אם זה לוקח זמן רב יותר, לטווח הארוך יהיה לך קל יותר לשמור על התוצאה.

אני הייתי ממתינה יותר משבוע-שבועיים לפני החלטה על הפחתה נוספת בתפריט. עקרונית ההפחתה היא בפחמימה אבל על 70 גר' אין עוד הרבה ממה להפחית. אבל בשלב הראשון תנסי להפחית את הפחממה ותראי איך את מגיבה לזה.
מאחר ואת מעדיפה להפחית בקלוריות ולא להוסיף אירובי אין בעיה שתנהגי כך אבל קחי בחשבון שבסופו של דבר לא יהיה מנוס מהוספת אירובי כדי להגיע למטרה שלך.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
סליחה שהתמהמהתי:)

את עדיין לא תקועה ואת בהחלט בכיוון הנכון. השלבים האחרונים של החיטוב לוקחים הכי הרבה זמן והם גם הכי קשים. לדעתי טוב את עושה שאת לוקחת את הנושא במתינות גם אם זה לוקח זמן רב יותר, לטווח הארוך יהיה לך קל יותר לשמור על התוצאה.

אני הייתי ממתינה יותר משבוע-שבועיים לפני החלטה על הפחתה נוספת בתפריט. עקרונית ההפחתה היא בפחמימה אבל על 70 גר' אין עוד הרבה ממה להפחית. אבל בשלב הראשון תנסי להפחית את הפחממה ותראי איך את מגיבה לזה.
מאחר ואת מעדיפה להפחית בקלוריות ולא להוסיף אירובי אין בעיה שתנהגי כך אבל קחי בחשבון שבסופו של דבר לא יהיה מנוס מהוספת אירובי כדי להגיע למטרה שלך.
בהצלחה

תודה רבה אבל בסוף גם ככה ״נשברתי״ וחזרתי לייעוץ אצל משה..החלטתי להמשיך עם מה שהוכיח עצמו עד עכשיו:)

Back
למעלה תחתית