עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעלה סרטון , יכולות להיות כמה סיבות.שלום,
לאחרונה התחלתי תוכנית שכללת סט 3X5 של מילטרי פרס.
רציתי לדעת אם זה דבר נורמלי שיש כאבים בגב התחתון אחרי ביצוע של התרגיל?
ואם לא אז איך אפשר למנוע את זה?
תודה מראש,
יש לך כאבי גב תחתון גם במנותק מהתרגיל, למשל אחרי עמידה ממושכת וכד'?רציתי לדעת אם זה דבר נורמלי שיש כאבים בגב התחתון אחרי ביצוע של התרגיל?
לגבי בטן מכווצת זה אני בטוח עושה... לגבי הגב העליון אני לא חושב שאני נוטה... קצת בעייתי לאבחן את עצמך אני אנסה לשים לזה לב בפעם הבאה.מניסיון אישי הכאב (בזוקפי הגו אני מאמין) מגיע במצב בו העמסת על הגב בזמן הלחיצה.
אתה נוטה לאחור עם הגב העליון לפעמים? שומר על בטן מכווצת במהלך הלחיצה?
אני אעלה סרטון בקרוב אשמח אם יהיה לך זמן להכנס לדיון הזה בהמשך.תעלה סרטון , יכולות להיות כמה סיבות.
שים לב שהמוט עולה קרוב לגוף, וגם אחרי שהמוט עובר את הראש - הגב חוזר למצב ישר.
לא, ביום יום אין כאבים..יש לך כאבי גב תחתון גם במנותק מהתרגיל, למשל אחרי עמידה ממושכת וכד'?
אתה צודק במאה אחוז ולכן אעלה סרטון בקרובבלי סרטון איך נדע?
פה הבעיה, עבדתי על משקל נמוך יותר מחודש לפני שהתחלתי בכלל להעלות משקלים..תוריד משקל. גם אני הרגשתי את הגב התחתון במילטרי פרס בחזרות האחרונות,כנראה בגלל טכניקה לא משהו..אחרי זה הורדתי והקפדתי על טכניקה ואני לא מרגיש אותו.
צודק ב100 % , כמו שאמרתי לשאר המגיבים אעלה סרטון ואשמח אם תתן את דעתך בהמשך :]התסריט הקלאסי הוא אובר אקסטנשן בגב התחתון, עקב שימוש לא מספק בשרירי הבטן ופושטי הירך (בעיקר). אבל בלי וידאו + תיאור הכאב לא ניתן לתת דעה רלוונטית.
מצטערים! לא ניתן לצפות באתר עם חוסם פרסומותחברים העלתי את הסרטון
לא נותן לי להעלות לשמה :\מצטערים! לא ניתן לצפות באתר עם חוסם פרסומות
מה רע ביוטיוב?
ועכשיו?לא לגמרי...
צפה בקובץ המצורף 26226