הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הערכה אש=+בעיה

MilanAc

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
0
130
0
בעיקרון התחלתי חיטוב ב1.3 אני יורד כל שבוע 0.8 גרם- קילו
תפריט של 160 חלבון 30 פחמימה 20-40 שומן
פעם בשבועיים ההמעסה של פחמימה

כמו שרשמתי אני יורד בערך קילו לשבוע אבל אני תקוע בסביבות השלושה שבועות על 14-13 שומן לא מצליח לזוז משם אני לא חושב שאני מאבד שריר כי אני נשאר על אותה משקלי עבודה בערך גם לא לשכוח שאני כמעט בלי אנרגיה וזה לא קל לשמר את משקלי העבודה שהגעתי אליהם בסוף המסה

השאלה עכשיו היא אם אני מרגיש תקוע על ה17-18% מאיפה הקילו הזה יורד כל שבוע בשלושה שבועות האחרונים?
ויכול להיות שאני מתחיל לפרק שריר? לא ניראלי שהייתי מפרק ושומר על אותם משקלים עבודה כי חלבון אני דואג לאכול לפחות פי 2.3 ממשקל הגוף שלי

*הרבה טענו שזה בעקבות שחתכתי פחמימה מהר מדיי ולחזור למאסה חיובית קטנה ומשם שוב חיטוב

אגב. ניסיתי גם קלן גם לא עזר במיוחד סתם חרטא
שמתי פה תמונות של המצב עכשיו (צד שמאל ומאמצע החיטוב ששקלתי 5 קילו יותר להראות שב5 קילו אין כמעט הבדל באחוז שומן )

קבצים מצורפים

• 11166115_10205090820407317_1076754279_n.jpg
    11166115_10205090820407317_1076754279_n.jpg
    KB 57.3 · צפיות: 373
  • 11210150_10205090820567321_223866779_n.jpg
    11210150_10205090820567321_223866779_n.jpg
    KB 54.8 · צפיות: 374
נערך לאחרונה:
אני לא מבין מה הטעם בחיטוב אם אין לך בסיס, זה פשוט יגרום לך לרדת במשקל ולהיות נטו שחיף (No offense) , חוץ מזה שהערכים של התפריט שלך ממש נמוכים בלי הצדקה, במיוחד אם אתה שוקל 69 קילו , אתה לא תשיג כלום בחיטוב .

ולגבי ה"ניסיתי קלן" אין לי תגובה...

קיצר, מסה בדחיפות , אתה גם לא חייב מסה רצחנית אם אתה לא רוצה להיות "מלא" בקיץ אבל אתה כן חייב להעלות במסת שריר,
אני לא מבין אנשים מצפים ללכת חודש למכון על מסה ואז לעשות חיטוב ולהראות מינימום לאזאר :X

בהצלחה...

קודם כל מברוק על ההחלטה להתגלח ! לפי דעתי זוועה מה שהלך לפני .
2. חסר מסת שריר ממליץ להתחיל מאסה . ובעוד שנה לחשוב על החיטוב .

• פותח/ת השרשור
תודה רבה,
אני לא חושב שאני אכנס למסה שוב לפחות לא עד שאגיע ל12%
עליתי במסה האחרונה 14 קילו ב3 חודשים וצברתי המון שומן ונתקעתי איתו
ברגע שאהיה על 12% אתחיל מסה ארוכה של שנה ונקייה הפעם
אם אפשר הערכת א"ש ועצות ללמה האחוז שומן כבר לא יורד?

תודה רבה,
אני לא חושב שאני אכנס למסה שוב לפחות לא עד שאגיע ל12%
עליתי במסה האחרונה 14 קילו ב3 חודשים וצברתי המון שומן ונתקעתי איתו
ברגע שאהיה על 12% אתחיל מסה ארוכה של שנה ונקייה הפעם
אם אפשר הערכת א"ש ועצות ללמה האחוז שומן כבר לא יורד?
אתה כבר עכשיו באזור ה12 פשוט בלי הרבה מסת שריר . וגם אם קצת יותר אז מה זה יתן לך ? זה לא שאם תוריד עוד כמה קילוגרם תיהיה שור חטוב ... סתם תיהיה רזה יותר .
אתה כבר עכשיו על 160 חלבון 30 פחמימה ו40 שומן .= תפריט של 1200 קלוריות !! אישה לא אוכלת ככה !

• פותח/ת השרשור
אני בכיוון של 15% שומן . אחרי בדיקות אצל המון אנשים הכל הראה שבכיוון ה15-16

כל אחד נראה שונה על אחוזי שומן כאלה ואחרים .
הכל תלוי במסת שריר . לאלה שרק התחילו קשה להבין את זה ...

• פותח/ת השרשור
כי כשאני מתחיל על בסיס נמוך אני יוכל להנות מהקיץ ולהמשיך עם המסה גם עד האביב הבא לפני שאני יעשה את החיטוב הבא מה יתן לי להיות שמן כבר בחודש שמיני?

אין לי בעיה עם מסה אני טחנתח אוכל כמו מטורף מסה קודמת עברתי את ה24% שומן פעם קודמת רק שלא אסבול מזה בקיץ נסיים חיטוב כמו שצריך ניתן לגוף שבוע מנוחה אחרי 8 חודשי אימון וניצא למסה נקייה וארוכה

כל אחד נראה שונה על אחוזי שומן כאלה ואחרים .
הכל תלוי במסת שריר . לאלה שרק התחילו קשה להבין את זה ...
אבל יש לו יחסית הרבה שומן בשביל 13 אח״ש לא?כי גם אם אין לו כזה הרבה מסה ב13 רואים את השרירים בבטן(ככה לי זה היה)
ומה קשה להבין לאלה שהתחילו?

כי כשאני מתחיל על בסיס נמוך אני יוכל להנות מהקיץ ולהמשיך עם המסה גם עד האביב הבא לפני שאני יעשה את החיטוב הבא מה יתן לי להיות שמן כבר בחודש שמיני?

אין לי בעיה עם מסה אני טחנתח אוכל כמו מטורף מסה קודמת עברתי את ה24% שומן פעם קודמת רק שלא אסבול מזה בקיץ נסיים חיטוב כמו שצריך ניתן לגוף שבוע מנוחה אחרי 8 חודשי אימון וניצא למסה נקייה וארוכה
אני רק ממליץ אחי ומדבר מי נסיון . אבל כל קילו שתוריד מעכשיו לא יתן לך מראה חטוב אלה סתם יותר רזה .. במקרה הטוב יראה לך 2 וחצי קוביות כשה תכווץ שרירי בטן - אם זה מה שעושה לך טוב .. לך על זה ..
ולמה שתיהיה שמשמן בעוד חודשיים ? תבנה תפריט 2 גרם חלבון מלא פחמימה כפול 5 שומן גרם לכל קילו . וכל שבועיים תשקל ותעלה בהדרגה פחמימה . אין צורך לאכול כמו מטורף בלי בקרה ככה עולים הרבה במסת שומן .. מה שגם ככל שתסיף יותר מסת שריר הגוף שלך יתחיל להראות יותר טוב .

זה הבעיה בדיוק . פשוט תתחיל לאכול במאזן חיובי לא מופרז .. תזונה נקייה כמובן אם פי נינוקים פה ושם ..

אבל יש לו יחסית הרבה שומן בשביל 13 אח״ש לא?כי גם אם אין לו כזה הרבה מסה ב13 רואים את השרירים בבטן(ככה לי זה היה)
ומה קשה להבין לאלה שהתחילו?
לפי תמונות אי אפשר לשפוט אבל למי מה שאני רואה אין כלכך הרבה שומן אלה פשוט חסר שריר וזה נותן מראה כזה .
גם אצלי בתמונות אני בערך 15 אחוז שומן כרגע אבל אנשים אומרים לי נראה 12 .

קוביות פשוט חסר שם בשר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית