עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לקטוז אין בו כי כתוב בפירוש 0 פחמימות וקשה להאמין שהם לא ידייקו בעניין בסיסי כזה. ייתכן שאתה רגיש לאחד המרכיבים האחרים. אולי מגנזיום? אולי אחד מהחומרים הנוספים המפורטים תחת Other ingrediants?לא אמור להיות בו לקטוז..
או שייתכן וזה מרמז לכך שהחברה פשוט מטעה עם הערכים ובעצם יש כמות נמוכה של לקטוז(גרם 1-2)? לא מכיר את החברה, אבל לפי הטענות של חברי הפורום היא משווקת חזק בחו"ל.לקטוז אין בו כי כתוב בפירוש 0 פחמימות וקשה להאמין שהם לא ידייקו בעניין בסיסי כזה.
יכול מאוד להיותאו שייתכן וזה מרמז לכך שהחברה פשוט מטעה עם הערכים ובעצם יש כמות נמוכה של לקטוז(גרם 1-2)? לא מכיר את החברה, אבל לפי הטענות של חברי הפורום היא משווקת חזק בחו"ל.
בבדיקת המעבדה האחרונה שפורסמה כאן על ידי משה אפילו לחברה כמו אופטימום הייתה סטייה קטנה בערכים ככה שבהחלט הייתי שמח לראות בדיקת מעבדה למוצר.
דווקא בגלל שיש לא מעט אנשים עם רגישות ללקטוז התיאוריה שלך לא נראית לי סבירה. בארה"ב זה עלול לעלות להם הרבה כסף בעיקר בגלל תביעות אזרחיות - זה יותר חמור מאי דיוק בערכי החלבון. מאידך, פירוק הלקטוז שבחלב באמצעים תעשיתיים אינו יקר, כך שהתמריץ לזיוף אינו גדול.או שייתכן וזה מרמז לכך שהחברה פשוט מטעה עם הערכים
או רגישות למשהו אחר במוצר ולא בהכרח שיש בו לקטוז (למרות שמצויין שאין)דווקא בגלל שיש לא מעט אנשים עם רגישות ללקטוז התיאוריה שלך לא נראית לי סבירה. בארה"ב זה עלול לעלות להם הרבה כסף בעיקר בגלל תביעות אזרחיות - זה יותר חמור מאי דיוק בערכי החלבון. מאידך, פירוק הלקטוז שבחלב באמצעים תעשיתיים אינו יקר, כך שהתמריץ לזיוף אינו גדול.
זה לא אומר בהכרח שאתה טועה, ייתכן אפילו שלא מדובר ברמאות אלא בבעיית ייצור מקרית שלא התגלתה וגרמה לחלק מהלקטוז לא להתפרק, אבל אם הייתי צריך להמר הייתי שם את הכסף שלי על משהו אחר. בכל אופן, אתה יכול לנסות לשאול את האנשים הטובים מאותה חנות שכן מותר לדבר כאן עליה אם הם קיבלו תלונות בעניין. אני בטוח שבין לקוחותיהם יש גם אנשים עם רגישות ללקטוז.
זאת ההשערה שהעליתי בתגובה הראשונה.או רגישות למשהו אחר במוצר