הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Carb Cycling

HenBiton

משתמש מתחיל
242
37
נק' מוניטין:
40
242
37
מה דעתכם על Carb Cycling? כרגע אני אוכל לפי תפריט קבוע שלא משתנה ובלי העמסות עם ציט פעם בשבוע וחצי בערך והתחלתי להיתקע במשקל לעיתים תכופות למרות שאני אוכל ממש קצת ואז ראיתי את הסרטון הזה: V Shred
הוא מסביר על 3 שיטות להוריד את השכבה האחרונה של השומן(אציין שעד עכשיו לא עשיתי שום דבר מהדברים האלה ואני מעוניין להתחיל לנסות) ואחד מהם הוא carb cycling ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הנושא

מה דעתכם על Carb Cycling? כרגע אני אוכל לפי תפריט קבוע שלא משתנה ובלי העמסות עם ציט פעם בשבוע וחצי בערך והתחלתי להיתקע במשקל לעיתים תכופות למרות שאני אוכל ממש קצת ואז ראיתי את הסרטון הזה: V Shred
הוא מסביר על 3 שיטות להוריד את השכבה האחרונה של השומן(אציין שעד עכשיו לא עשיתי שום דבר מהדברים האלה ואני מעוניין להתחיל לנסות) ואחד מהם הוא carb cycling ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הנושא

זה לא משנה איזה דיאטה תעשה העיקר שנח לך איתה. לגבי המשקל שנתקע אתה פשוט צריך להוסיף אירובי (HIIT, הליכה וכד'), לגרוע קלוריות או שניהם.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה איזה דיאטה תעשה העיקר שנח לך איתה. לגבי המשקל שנתקע אתה פשוט צריך להוסיף אירובי (HIIT, הליכה וכד'), לגרוע קלוריות או שניהם.
הבנתי שגם יש מצבים שבגלל שאוכלים קצת מדי לגוף אין מספיק אנרגיה לשרוף שומן, אז איך לדעת אם אני אוכל פחות מדי או יותר מדי? כמעט חודש תקוע סביב אותו משקל (77-76) וזה משגע אותי.
השבוע התחלתי להוסיף אימוני HIIT מה שלא עשיתי לפני

הבנתי שגם יש מצבים שבגלל שאוכלים קצת מדי לגוף אין מספיק אנרגיה לשרוף שומן, אז איך לדעת אם אני אוכל פחות מדי או יותר מדי? כמעט חודש תקוע סביב אותו משקל (77-76) וזה משגע אותי.
השבוע התחלתי להוסיף אימוני HIIT מה שלא עשיתי לפני
מה שכתבת זה פרדוקס. הגוף שורף שומן מתי שאין לו אנרגיה שתספיק לשריפת האנרגיה היומית.

לא יודע כמה אתה שוקל גובה רמת פעילות וכו׳ וכו׳ וכו׳.
1600 זה די נמוך.

ככה או ככה אם אתה לא יורד במשקל אתה לא בגרעון קלורי, זה הכל.
סיכוי סביר שאתה לא קפדן מספיק בחישובים.

• פותח/ת השרשור
לא יודע כמה אתה שוקל גובה רמת פעילות וכו׳ וכו׳ וכו׳.
1600 זה די נמוך.

ככה או ככה אם אתה לא יורד במשקל אתה לא בגרעון קלורי, זה הכל.
סיכוי סביר שאתה לא קפדן מספיק בחישובים.
גובה 180, משקל 76.4 גיל 22.
הדבר שאני הכי מקפיד עליו זה התזונה, אני אוכל לפי תפריט קבוע וכל דבר שאני אוכל עולה על משקל מזון ושקול על הגרם..
מתאמן 4 אימוני כוח בשבוע והשבוע התחלתי להוסיף אינטרוולים

לא נשמע הגיוני בכלל. אין לי דרך להוכיח לכאן או לכאן, אבל 1600 זה מאוד נמוך לגובה/גיל/משקל שלך.

כמה זמן אתה לא יורד במשקל?

• פותח/ת השרשור
לא נשמע הגיוני בכלל. אין לי דרך להוכיח לכאן או לכאן, אבל 1600 זה מאוד נמוך לגובה/גיל/משקל שלך.

כמה זמן אתה לא יורד במשקל?
התחלתי בפבואר במשקל 85, בחודש האחרון אני לא מצליח לרדת מה76 לא משנה מה ניסיתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית