הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות...

גיל וינר

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
  1. שלום, אני מטר 77 בערך שוקל 72.5 שמנמן.

התחלתי לפני שבוע וחצי חדר כושר וריצות אחרי כל אימון ( עשיתי 3 אימונים ) ריצה 40 דקות ואז הליכה 5 דקות, על התזונה אני מקפיד מאוד קראתי המון בדיוק מה ואיך וכמה.

בקיצור סיימתי שבוע ראשון נשקלתי וירדתי 3 קילו, ( התחלתי 75.4 ) אז כמה שאלות :

1 ) באמת באמת שהתזונה שלי הייתה נכונה לא הייתי רעב או משהו לא הרעבתי את עצמי או נכנסתי לכאסח , זה בסדר והגיוני שירדתי 3 קילו ? זה לא יותר מדי ?
    2 ) האם חיטוב זה מה שאני צריך עכשיו ? קראתי על הנושא וזה עשה לי סלט בראש, האם החיטוב הוא נכון עכשיו או שקודם מסה ואז חיטוב ?
    3 ) לפי מה שתיארתי אני בסדר מבחינת אימונים ?
    4 ) אני לומד כל יום עד 3 וחצי, 4 עד שאני מגיע הביתה, זה בסדר לקחת סנוויץ אחד, קוטג 3 % וירקות ולחלק את זה בין ההפסקות ? בנוסף לסנוויץ יש לי עוד 2 פרוסות של לחם מלא שאני אוכל במהלך היום לארוחות ביניים או בערב, אז זה לא יותר מדי ? כי היום לקחתי רק ירקות קוטג ו2 ביצים קשות והסתדרתי יפה, אז זה עדיף מהסנוויץ ?

תודה

זה שתעשה תוכנית , 40 דקות אירובי ו"תזונה" זה לא יעזור
ממליץ לך לקרוא בפורטל את המדריך לחיטוב הגוף , תבין איך בונים תפריט ולמה זה לא נכון ישר לתת 40 דקות אירובי.
בגדול אתה צריך לדעת באיזה גרעון קלורי אתה ולפי זה להתאים את כמות האירובית השבועית.

לגבי השאלות שלך ,
  • ירדת 3 קילו כי אתה חדש בתחום ובהתחלה יהיה תוצאות כמעט מכל דבר שתעשה , לאורך זמן צריך ליהיות מחושב.
  • לגבי מאסה או חיטוב זה עניין שלך , אבל במה שתבחר אתה עדיין תצטרך לבנות תפריט מסודר.
  • שוב , צריך תפריט

Back
למעלה תחתית