עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע אם יגרם נזק, אך הכמות מאוד מכובדתתודה על התשובות קודם כל.
יש איזשהו נזק מלתת את כל ה5 בישבן?
הכוונה היא להזריק 5 cc לצד אחד של הישבן וה5 cc הנוספים לצד השני כך שיוצא 5 cc לצד מסוים רק פעם בשבוע.בוודאי שיכולה להיות בעייה בהזרקת 5cc לישבן, ביחוד כשזה נעשה e3d. קשור בגודל השריר, סוג החומר, סוג השמן, היגיינה ועוד...
במידה ואתה חש בגוש מתפתח, הרפה מאותו הצד.
למה לא ?לא עושים פעם בשבוע... צריך פעמיים חוץ מבולדנון
חשבתי שהוא התכוון להזריק את הכל פעם בשבוע , סליחה השעות של הלילהלמה לא ?
הוא רשם :
כל צד 5cc ז"א שיוצא לו פעמיים בשבוע - פעם לצד שמאל פעם לצד ימין .
באופן אישי לא מזריק יותר מ 1 סיסי של חומר לשריר. לא משנה קצר או ארוך. לא משנה גודל השריר. לאחר ניסיון רב בזריקות גיליתי שעדיף לפזר ולתקוע כמה זריקות באותו יום מאשר לתת בנקודה אחת כמות של חומר.
בתחילת הסייקל הכל טוב... אבל אחרי חודש מתחילות הבעיות. שלא לדבר על סייקלים ארוכים.
חלק את הכמות לחמש ימים בשבוע ותזריק כל יום אחד סיסי. זה קודם כל הרבה יותר יעיל מבחינת רמות הטסט שיבנו לך בדם.
תשתמש בישבנים , רגליים , רחב גבי.
אח שלי.... אני עם הישבן הכי גדול פה יותר מכולם 😃אני לא חושב שהבן אדם מספיק מקצועי כדי לתת ב-רחב גבי .
לא ראינו תמונות אם יש מספיק בשר - וכמו כן לפצל כל זריקה ל-1cc נשמע לי ממש מיותר בזבוז זמן וכאב מציק של המחט שאתה מחדיר
אפשר בשמחה לדחוף עד 3cc בישבן בתנאי שיש לך ישבן טוניסאי ולא סיני קטן .
לא רואה שום סיבה לפצל ל-1cc .
אח שלי.... אני עם הישבן הכי גדול פה יותר מכולם 😃
שבוע 10 של הסייקל וכבר מרגיש שם שזה לא פשוט להכניס. אם הייתי תוקע שם 3 סיסי כל פעם מתי שהוא היה ניהיה גוש. החדירה של המחט משאירה אומנם פציעה קלה... אבל כל החומר נספג מהר. המקום יהיה מעט רגיש... אבל לא יהיו גושים ובעיות אחרות. אני נותן פה ניסיון אישי שלי פה מסייקלים ארוכים וקצרים כאחד. רוצה קח - לא רוצה - סבבה.
מי אמר שאני לא מתרגז ? זאת המקלדת הרביעית שאני שובר כבר בגללך 😵💫🥊אוהב אותך יאח!
אני תמיד אוהב להציק לך ואתה אף פעם לא מתרגז למרות האלפי מ"ג חומרים שיש לך בגוף 🙃🙃🙃
אין בדרך כלל בעייתיות בהזרקה בודדת של מינון כזה. השאלה היא כיצד תגיב לאורך זמן...הלכתי על 3 סיסי לימין ו2 סיסי לשמאל באותו יום.
קמתי ללא כאבים ובעיות.
אז בסופש שוב אותו הסיפור.
אני מאמין שאתה מתכוון לגושים ואו זיהום קל ? תקן אותיבעיות