הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר כמות שמן בזריקה אחת

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
כמה cc ניתן להזריק לישבן במכה אחת?

יש לי כרגע 10 מל להכניס בשבוע(כל החומרים ארוכים), הייתי שמח לשמוע הצעות לחלוקה.

הרעיון היה בהתחלה לתת את כל ה5 בבת אחת.
תודה מראש.

למה כואב....
חלק לפעמים בשבוע , 3 מל לתחת פלוס 2 מל לכתף , סהכ 5 מל.
פעמיים בשבוע לצד השני
ככה דעתי.

תודה על התשובות קודם כל.

יש איזשהו נזק מלתת את כל ה5 בישבן?
לא יודע אם יגרם נזק, אך הכמות מאוד מכובדת
כך שעד הזריקה הבאה יש מצב שהישבן עדייין יהיה ״עסיסי״ ולא נעים להזרקה .

בוודאי שיכולה להיות בעייה בהזרקת 5cc לישבן, ביחוד כשזה נעשה e3d. קשור בגודל השריר, סוג החומר, סוג השמן, היגיינה ועוד...
במידה ואתה חש בגוש מתפתח, הרפה מאותו הצד.

• פותח/ת השרשור
בוודאי שיכולה להיות בעייה בהזרקת 5cc לישבן, ביחוד כשזה נעשה e3d. קשור בגודל השריר, סוג החומר, סוג השמן, היגיינה ועוד...
במידה ואתה חש בגוש מתפתח, הרפה מאותו הצד.
הכוונה היא להזריק 5 cc לצד אחד של הישבן וה5 cc הנוספים לצד השני כך שיוצא 5 cc לצד מסוים רק פעם בשבוע.

לא יודע כמה זה תורם המידע הזה אבל הישבן מאוד מכובד מה שנקרא 😃

באופן אישי לא מזריק יותר מ 1 סיסי של חומר לשריר. לא משנה קצר או ארוך. לא משנה גודל השריר. לאחר ניסיון רב בזריקות גיליתי שעדיף לפזר ולתקוע כמה זריקות באותו יום מאשר לתת בנקודה אחת כמות של חומר.
בתחילת הסייקל הכל טוב... אבל אחרי חודש מתחילות הבעיות. שלא לדבר על סייקלים ארוכים.

חלק את הכמות לחמש ימים בשבוע ותזריק כל יום אחד סיסי. זה קודם כל הרבה יותר יעיל מבחינת רמות הטסט שיבנו לך בדם.
תשתמש בישבנים , רגליים , רחב גבי.

באופן אישי לא מזריק יותר מ 1 סיסי של חומר לשריר. לא משנה קצר או ארוך. לא משנה גודל השריר. לאחר ניסיון רב בזריקות גיליתי שעדיף לפזר ולתקוע כמה זריקות באותו יום מאשר לתת בנקודה אחת כמות של חומר.
בתחילת הסייקל הכל טוב... אבל אחרי חודש מתחילות הבעיות. שלא לדבר על סייקלים ארוכים.

חלק את הכמות לחמש ימים בשבוע ותזריק כל יום אחד סיסי. זה קודם כל הרבה יותר יעיל מבחינת רמות הטסט שיבנו לך בדם.
תשתמש בישבנים , רגליים , רחב גבי.

אני לא חושב שהבן אדם מספיק מקצועי כדי לתת ב-רחב גבי .
לא ראינו תמונות אם יש מספיק בשר - וכמו כן לפצל כל זריקה ל-1cc נשמע לי ממש מיותר בזבוז זמן וכאב מציק של המחט שאתה מחדיר
אפשר בשמחה לדחוף עד 3cc בישבן בתנאי שיש לך ישבן טוניסאי ולא סיני קטן .
לא רואה שום סיבה לפצל ל-1cc .

אני לא חושב שהבן אדם מספיק מקצועי כדי לתת ב-רחב גבי .
לא ראינו תמונות אם יש מספיק בשר - וכמו כן לפצל כל זריקה ל-1cc נשמע לי ממש מיותר בזבוז זמן וכאב מציק של המחט שאתה מחדיר
אפשר בשמחה לדחוף עד 3cc בישבן בתנאי שיש לך ישבן טוניסאי ולא סיני קטן .
לא רואה שום סיבה לפצל ל-1cc .
אח שלי.... אני עם הישבן הכי גדול פה יותר מכולם 😃
שבוע 10 של הסייקל וכבר מרגיש שם שזה לא פשוט להכניס. אם הייתי תוקע שם 3 סיסי כל פעם מתי שהוא היה ניהיה גוש. החדירה של המחט משאירה אומנם פציעה קלה... אבל כל החומר נספג מהר. המקום יהיה מעט רגיש... אבל לא יהיו גושים ובעיות אחרות. אני נותן פה ניסיון אישי שלי פה מסייקלים ארוכים וקצרים כאחד. רוצה קח - לא רוצה - סבבה.

אח שלי.... אני עם הישבן הכי גדול פה יותר מכולם 😃
שבוע 10 של הסייקל וכבר מרגיש שם שזה לא פשוט להכניס. אם הייתי תוקע שם 3 סיסי כל פעם מתי שהוא היה ניהיה גוש. החדירה של המחט משאירה אומנם פציעה קלה... אבל כל החומר נספג מהר. המקום יהיה מעט רגיש... אבל לא יהיו גושים ובעיות אחרות. אני נותן פה ניסיון אישי שלי פה מסייקלים ארוכים וקצרים כאחד. רוצה קח - לא רוצה - סבבה.

אוהב אותך יאח!
אני תמיד אוהב להציק לך ואתה אף פעם לא מתרגז למרות האלפי מ"ג חומרים שיש לך בגוף 🙃🙃🙃

אוהב אותך יאח!
אני תמיד אוהב להציק לך ואתה אף פעם לא מתרגז למרות האלפי מ"ג חומרים שיש לך בגוף 🙃🙃🙃
מי אמר שאני לא מתרגז ? זאת המקלדת הרביעית שאני שובר כבר בגללך 😵‍💫🥊

😛

• פותח/ת השרשור
הלכתי על 3 סיסי לימין ו2 סיסי לשמאל באותו יום.
קמתי ללא כאבים ובעיות.
אז בסופש שוב אותו הסיפור.

הלכתי על 3 סיסי לימין ו2 סיסי לשמאל באותו יום.
קמתי ללא כאבים ובעיות.
אז בסופש שוב אותו הסיפור.
אין בדרך כלל בעייתיות בהזרקה בודדת של מינון כזה. השאלה היא כיצד תגיב לאורך זמן...
אל תשכח ששימוש הוא ארוך טווח וקיים שוני בין לייבלים באופן הייצור של חומר.
שים לב שלא מתפתח גוש ושאינך שואב מוגלה בשאיבה שלפני הזרקה.

אני מזריק 3.5 מ"ל חומר כל פעם (פרימובולן + טסט ) וממש לא חשבתי שיכולה להיות עם זה בעיה .
לא נתקלתי עד כה בגושים ואו כאבים מיוחדים .
עבר חודש כמעט (8 זריקות - 4 לכל צד)
השאלה שלי - @Tom , האם חודש זה כבר "שימוש ממושך" או שלצפות לבעיות מאוחר יותר.
יש לציין שאני מזריק רפואי בלבד.
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית