הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ערכים של בפלה

• פותח/ת השרשור niru
  • פורסם בתאריך

niru

משתמש מתחיל
136
0
נק' מוניטין:
-49
136
0
אז ככה אני ניר ואני פשוט משוגע על כל מה שקשור לשוקולד.
בדרך כלל אני פותח את הבוקר עם כוס קפה וחבילת בפלים(וופלים) ובוקר אחד השתעממתי מהעתון וקראתי את הערכים של הבפלים ולהפתעתי הטובה בחבילת בפלים של 200 גרם יש 1000 קלוריות. פשוט מצויין למי שבמסה.
1000 קלוריות שממש לא בעיה להכניס(לפחות לי) וזה עולה בסביבות ה2-3 שקל לחבילה(יש בדרך כלל מבצעים של 5 ב10 ש"ח)
אז תהנו.
ערכים ל100 גרם עפ"י אולימפוס:
קלוריות:550
שומנים:30 גרם
חלבונים:7 גרם
פחמימות:57 גרם

אחי הבעיה בוופלים זה כמות החומצת שומן טראנס שיש שם, זה לא טוב לשום דבר ומומלץ להימנע ממנו לחלוטין.

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם זה ברור מההודעה הראשונה שלי אבל אני לא אוכל אותם בשביל להכניס קלוריות לגוף או לעלות במסה

אלא בגלל שאני מכור לבפלים ובוקר אחד שמתי לב לערכים שלו אז זה היה די נחמד.
ועד כמה שאני זוכר לא היה שם כמות מטורפת של שומן טראנס.

כמות מטורפת? נכון כנראה שלא, אבל למה לצרוך משהו מזיק ומיותר? אם אתה מכור לוופלים/שוקולד (כי גם אני) אני ממליץ לך על double rich chocolate אופטימום גולד, קניתי לפני חודשיים אני שותה כל יום, עדיין לא נמאס לי ונשאר לי עוד חצי - 2/5 דלי... וזה מספק לי את הצורך בשוקולד.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שיש לי גם תדאבל ריץ'
אבל בפלים בבוקר עם הקפה זה בשביל הבריאות ;-)
ואומר למה לצרוף משהו מזיק ומיותר? ככה זה שאתה אוהב משו,זה כמו שתשאל אנשים שמעשנים למה הם מעשנים...
צריך להנות בחיים.

גם אני עישנתי עד לפני ארבעה חודשים. ואני יכול להגיד לך למה, שיעמום והרגל. לפי דעתי אין מקום לעישון בספורט הזה ובאף ספורט לצורך העניין. כמו שאני לא מעשן, ככה אני גם לא אוכל ופלים, ולא שותה יותר מחצי ליטר בירה פעם בשבועיים, אבל כל אחד עושה את השיקולים שלו... הכל תלוי עד כמה חשוב לך להצליח ולהיות בריא. אני אישית נהנה הרבה יותר אחרי שאני קובע PR חדש מלטחון חבילת ופלים או להשתכר, להנות בחיים אפשר בהרבה צורות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
צודק 100 % אבל אין לי מה להשקיע את המקסימום שלי עכשיו בפיתוח גוף כי אני אמור להתגייס לסיירת(דחו לי תגיוס פעם אחת ואולי שוב דוחים) ואני לא יודע אם אתה יודע אבל היציאות שלי בסיירת ובטירונות לא בדיוק מאפשרות לשמור על מסת שריר קבוע.
אז אני לא אומר שאני מזניח הכל לגמרי אבל מנצל תזמן שנשאר לי בלעשות דברים שגורמים לי אושר ובין היתר עוסק הרבה בספורט(חוץ מחדר כושר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית