הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בסקוואט, בנץ' וBOR

בר פייגנברג

משתמש מתחיל
251
12
נק' מוניטין:
29
251
12
פורמה חדרה
סקוואט 90% (100)

סקוואט 100%+2.5 (112.5)

בנץ' 80% (80), רציתי לבדוק שיש קשת אז עשיתי את הדבר הטיפשי עם החולצה, כי בלי זה הייתי בטוח שאין.

בנץ' 100%+2.5, רציתי שתי פלטות אבל היה תפוס:97: ****100KG!!!!!****

(BOR 90%, (72.5 לגבי התרגיל הזה הרבה יותר קשה לי לדעת כי פחות חקרתי וגם פחות מוכר

BOR 100%+2.5 (82.5)

סקוואט:
1) זה לא נראה לי כמו נעליים שמתאימות לסקוואט או שאני טועה? העקבים שלך לא עולים אבל לדעתי יש קצת גלישה מיותרת של הברכיים.
2) הלואו באר שלך עמוק מדי. אתה צריך לרדת עד למצב שבו ההאמסטרינג שלך נמתח במקסימום ואז לעלות. שמור את הסקוואטים העמוקים כשתעשה היי באר או פרונט סקוואט. בלואו באר יש לך מטרה אחרת. אני נפצעתי מלבצע סקוואטים עמוקים מדי בלואו באר
3) השימוש בהיפ דרייב יפה אבל הגב מתעגל בעליה שזה ממש לא טוב. זה מה שהיה אצלי והיום אני לא מתאמן עם חשד לפריצת דיסק.
4) הברכיים נכנסות פנימה בעליה. אומנם זה טבעי במשקלים כבדים אבל צריך בכל זאת להשתדל להמנע מזה.

בנץ' ממש יפה אין מקומות לשיפור

לגבי בנט אובר אני לא רוצה להגיב כי אני לא מבצע את התרגיל הזה

• פותח/ת השרשור
סקוואט:
1) זה לא נראה לי כמו נעליים שמתאימות לסקוואט או שאני טועה? העקבים שלך לא עולים אבל לדעתי יש קצת גלישה מיותרת של הברכיים.
2) הלואו באר שלך עמוק מדי. אתה צריך לרדת עד למצב שבו ההאמסטרינג שלך נמתח במקסימום ואז לעלות. שמור את הסקוואטים העמוקים כשתעשה היי באר או פרונט סקוואט. בלואו באר יש לך מטרה אחרת. אני נפצעתי מלבצע סקוואטים עמוקים מדי בלואו באר
3) השימוש בהיפ דרייב יפה אבל הגב מתעגל בעליה שזה ממש לא טוב. זה מה שהיה אצלי והיום אני לא מתאמן עם חשד לפריצת דיסק.
4) הברכיים נכנסות פנימה בעליה. אומנם זה טבעי במשקלים כבדים אבל צריך בכל זאת להשתדל להמנע מזה.

בנץ' ממש יפה אין מקומות לשיפור

לגבי בנט אובר אני לא רוצה להגיב כי אני לא מבצע את התרגיל הזה

האמת היא שהנעליים הן פשוט נעליים ישנות שהמרתי לנעלי אימונים, אין לי מושג איך הן, אבל זה מה שהיה, כנראה שהגיע הזמן לקנות אולסטאר או משהו רציני, מקווה שיש טוב (יש לי רגל קצת בעייתית)
2)אעבוד על זה, תודה
3)יש אפשרות להימנע בלי להוריד משקל?
4), תמיד זה הפריע לי אבל לא ממש הצלחתי לעצור, גם במשקלים יותר נמוכים, יש דרך לעבוד על זה? כי לא ממש הצלחתי

לגבי הבנץ, תודה רבה, באמת, ממש פחדתי שהוא לא יהיה טוב ואני אאלץ להוריד משקל, מחר 100KG ל5:s47:

ומקווה שמישהו אחר יגיב לגבי הBOR

האמת היא שהנעליים הן פשוט נעליים ישנות שהמרתי לנעלי אימונים, אין לי מושג איך הן, אבל זה מה שהיה, כנראה שהגיע הזמן לקנות אולסטאר או משהו רציני, מקווה שיש טוב (יש לי רגל קצת בעייתית)
2)אעבוד על זה, תודה
3)יש אפשרות להימנע בלי להוריד משקל?
4), תמיד זה הפריע לי אבל לא ממש הצלחתי לעצור, גם במשקלים יותר נמוכים, יש דרך לעבוד על זה? כי לא ממש הצלחתי

לגבי הבנץ, תודה רבה, באמת, ממש פחדתי שהוא לא יהיה טוב ואני אאלץ להוריד משקל, מחר 100KG ל5:s47:

ומקווה שמישהו אחר יגיב לגבי הBOR
3) לדעתי תיאלץ להוריד משקל
4) גם לי זה קורה. פשוט עובדים על זה. אני לא כל כך יודע מה ספציפית אפשר לעשות כדי לשפר את הבעיה הזאת. פשוט מנסה דברים שונים כמו שינוי עובי עמידה, שימוי מנח ידיים, מבט וכו. אולי כשתפתור את שאר הבעיות זה יתקן את עצמו לבד לפחות במשקלים נמוכים

לגבי BOR אני אפנה את מומחי החתירות שלנו שישחו לפה ויגיבו לך על השאלה @White Walker @stitch

• פותח/ת השרשור
3) לדעתי תיאלץ להוריד משקל
4) גם לי זה קורה. פשוט עובדים על זה. אני לא כל כך יודע מה ספציפית אפשר לעשות כדי לשפר את הבעיה הזאת. פשוט מנסה דברים שונים כמו שינוי עובי עמידה, שימוי מנח ידיים, מבט וכו. אולי כשתפתור את שאר הבעיות זה יתקן את עצמו לבד לפחות במשקלים נמוכים

לגבי BOR אני אפנה את מומחי החתירות שלנו שישחו לפה ויגיבו לך על השאלה @White Walker @stitch
לגבי הסקוואט אני אבדוק מחר איך הולך ומקסימום אוריד, תודה על העזרה 😃

יפה מאד.
לגבי הסקוואט, טנק צודק. יש butt wink בין השאר בגלל העומק, יש קריסה של הברכיים פנימה ויש התעגלות של הגב.
לגבי החתירה, תשתדל לנעול קצת יותר את האגן, שיזוז פחות.

• פותח/ת השרשור
יפה מאד.
לגבי הסקוואט, טנק צודק. יש butt wink בין השאר בגלל העומק, יש קריסה של הברכיים פנימה ויש התעגלות של הגב.
תודה, אנסה להשתפר בסקוואט היום ואם לא אני אוריד משקל.
לגבי החתירה, ניסיתי, זה ממש לא רצוני או מודע, איך אשפר להשתפר?

יפה מאד.
ה butt wink מזיק ? גם לי יש כזה אחרי שאני שובר מקביל ... אבל אחר כך הגב מתיישר ... ראיתי את הסרטון הזה האם לדעתך זה נכון ולא צריך לדאוג ?

BUTT WINK זאת הסיבה שאני פצוע עכשיו. זאת הסיבה שיש לי חשד לפריצה/בלט דיסק ואני לא מתאמן והולך להוציא כסף על פיזיוטרפיסט ספורט. לא אכפת לי מי אומר מה בסרטון זה לא טוב וזה מסוכן!

ה butt wink מזיק ? גם לי יש כזה אחרי שאני שובר מקביל ... אבל אחר כך הגב מתיישר ... ראיתי את הסרטון הזה האם לדעתך זה נכון ולא צריך לדאוג ?

טנקוש צודק. התעגלות של גב תחתון זה אף פעם לא דבר טוב. תשתדל להחזיק חזק את זוקפי הגב באיזור המותניים, ולא לעבור את המעט מעבר למקביל. אין שום צורך בעומק מטורף בסקוואט, לדעתי זה מזיק גם לגב וגם לברכיים.

BUTT WINK זאת הסיבה שאני פצוע עכשיו. זאת הסיבה שיש לי חשד לפריצה/בלט דיסק ואני לא מתאמן והולך להוציא כסף על פיזיוטרפיסט ספורט. לא אכפת לי מי אומר מה בסרטון זה לא טוב וזה מסוכן!
כמה זמן עשית את את הסקוואט עד שנפצעת ? אני עושה HB כבר תקופה בתוכנית gvt ואני לא מרגיש כאב בגב בכלל ... יש לי butt wink ואני שובר מקביל אבל עדיין אין לי כאב בגב ...

כמה זמן עשית את את הסקוואט עד שנפצעת ? אני עושה HB כבר תקופה בתוכנית gvt ואני לא מרגיש כאב בגב בכלל ... יש לי butt wink ואני שובר מקביל אבל עדיין אין לי כאב בגב ...
חצי שנה בערך. סקוואטים שהתחילו מ70-80 קילו והגיעו ל150. בהתחלה הגב כאב קצת ולאט לאט הכאב היה גרוע יותר. ועשיתי רק LB.

אגב בסרטונים שהעלית אתה עושה LB לא HB. בHB נכון אתה יכול לרדת עמוק בלי BUTT WINK ובLB זה כמעט ולא אפשרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית