הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת על ביצוע דדליפט (סרטון)

• פותח/ת השרשור Wzo4
  • פורסם בתאריך

Wzo4

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
3
35
0
היי,

סרטון של הפעם השניה שאני עושה דדליפט, אשמח לביקורות.

1) האם לקחתי את הירכיים אחורה מספיק?.
2) האם ישבתי עמוק מדיי? (אני חושב שכן בגלל שהפלטות קטנות מאוד).

תודה

מה שאתה עושה נראה כמו סקוואט עם מוט של דד ליפט. התחת צריך להתחיל ממקום יותר גבוה והמוט צריך להגרר למעלה ולא לעלות לבד. הגב צריך להיות מקושת עם חזה כמה שיותר החוצה שתהיה במצב שהחזה כמעט מקביל לרצפה
תמונה להמחשה
http://i.ytimg.com/vi/7Q_GnXm7LbI/maxresdefault.jpg

• פותח/ת השרשור
תודה, מה שתיארת נראה כמו איך שהייתי ב0:02 בסרטון נכון?, כלומר התחלתי עם טכניקה נכונה ואז הרסתי אותה בחזרה למטה.
חוץ מזה, האם אני לוקח את האגן אחורה מספיק כשאני מתחיל להוריד את המוט למטה?.

תודה, מה שתיארת נראה כמו איך שהייתי ב0:02 בסרטון נכון?, כלומר התחלתי עם טכניקה נכונה ואז הרסתי אותה בחזרה למטה.
חוץ מזה, האם אני לוקח את האגן אחורה מספיק כשאני מתחיל להוריד את המוט למטה?.
בערך רק שגם שם היית יכול לקשת יותר את הגב ולהוציא חזה יותר.
אתה לוקח את האגן מספיק אחורה אבל אמרתי, צריך להרים אותו יותר למעלה בזמן קישות הגב והוצאת החזה כדי שהתרגיל יהיה משיכה של המוט על הרגל ולא העלאה של המוט למעלה.
המוט לא צמוד לרגל
אתה הבנאדם האחרון שצריך להגיב בסרטוני טכניקה של דד ליפט!!!!!!!!!!!

אתה לוקח את האגן מספיק אחורה אבל אמרתי, צריך להרים אותו יותר למעלה בזמן קישות הגב והוצאת החזה כדי שהתרגיל יהיה משיכה של המוט על הרגל ולא העלאה של המוט למעלה.

אתה הבנאדם האחרון שצריך להגיב בסרטוני טכניקה של דד ליפט!!!!!!!!!!!
אני אגיב על מה שאני יודע שהגב צריך להיות ישר והמוט צריך להיות צמוד לגוף כל התנועה

אני אגיב על מה שאני יודע שהגב צריך להיות ישר והמוט צריך להיות צמוד לגוף כל התנועה
כשקראתי את זה חשבתי על זה
y23Q27K.gif

• פותח/ת השרשור

הבנתי תודה, ראיתי בכמה מקומות שאומרים שצריך לדחוף את הרצפה עם הרגליים, אז בעצם צריך לדחוף את הרצפה ובמקביל למשוך את המוט בעזרת הטורסו?. מבלבל 😳

הבנתי תודה, ראיתי בכמה מקומות שאומרים שצריך לדחוף את הרצפה עם הרגליים, אז בעצם צריך לדחוף את הרצפה ובמקביל למשוך את המוט בעזרת הטורסו?. מבלבל 😳
זה מה שקורה כתוצאה מדחיפה של הרצפה 😃

• פותח/ת השרשור
שכחתי לשאול:

כשיורדים לתנוחת ההתחלה, אז לפני שמכופפים את הברכיים אמורים לקחת את האגן אחורה וזה מה שגורם לפלג הגוף העליון להתכופף קדימה? או שצריך לקחת את האגן אחורה ובנוסף גם לכופף במכוון את פלג הגוף העליון?.

עוד משהו קטן, כשמגיעים עם המוט לברכיים אז איך יודעים עד איזה עומק להתכופף? (הרי אין לי מראה שאני יכול להסתכל עלייה ולדעת שאני בדיוק בתנוחת ההתחלה התקינה)

שכחתי לשאול:

כשיורדים לתנוחת ההתחלה, אז לפני שמכופפים את הברכיים אמורים לקחת את האגן אחורה וזה מה שגורם לפלג הגוף העליון להתכופף קדימה? או שצריך לקחת את האגן אחורה ובנוסף גם לכופף במכוון את פלג הגוף העליון?.

עוד משהו קטן, כשמגיעים עם המוט לברכיים אז איך יודעים עד איזה עומק להתכופף? (הרי אין לי מראה שאני יכול להסתכל עלייה ולדעת שאני בדיוק בתנוחת ההתחלה התקינה)
הראיתי לך תמונה באחת התגובות למעלה איך אתה אמור להיראות בתחילת כל חזרה. תנסה להביא את הגוף שלך למצב הזה לא משנה איך. האגן צריך ללכת אחורה וכתוצאה מכך פלג הגוף העליון מתכופף. יצא לך לראות סרטוני הדרכה? אם לא אז צפה בזה

החלק הראשון של התנועה מבוצע ע"י הרגליים ואילו החלק השני של המשיכה ע"י הגב.
שמור על מבט נמוך יותר (מטר וחצי קדימה על הרצפה יעשה את העבודה)
יתר העצות שקיבלת גם טובות, הסרטון של alan thrall מעולה.

• פותח/ת השרשור
הראיתי לך תמונה באחת התגובות למעלה איך אתה אמור להיראות בתחילת כל חזרה. תנסה להביא את הגוף שלך למצב הזה לא משנה איך. האגן צריך ללכת אחורה וכתוצאה מכך פלג הגוף העליון מתכופף. יצא לך לראות סרטוני הדרכה? אם לא אז צפה בזה

תודה על הסרטון, הוא מעולה. ראיתי הרבה סרטונים: mark rippetoe,buff dude, scott herman וכו'.

העניין הוא שיש הרבה אינפורמציה על הstarting position setup ועל החלק הראשון בדדליפט של המשיכה. על החלק השני לא מדברים הרבה חוץ מזה שצריך לדחוף את האגן אחורה וכשהמוט מגיע לברכיים לשבת למטה כדי להגיע לstarting position.
הבעיה היא כשאני בחד"כ ועושה את התרגיל, אין לי ממש איך לראות את עצמי וקשה לדעת אם חזרתי בדיוק לתנוחת ההתחלה הנכונה. להכנס אליה בפעם הראשונה זה קל, כי זה בעצם הsetup. השאלה שלי בעצם, האם יש איזשהו כלל אצבע\טיפ כדי לדעת שבאמת חזרתי לתנוחת ההתחלה הנכונה בלי שאני רואה את עצמי במראה?.

החלק הראשון של התנועה מבוצע ע"י הרגליים ואילו החלק השני של המשיכה ע"י הגב.
שמור על מבט נמוך יותר (מטר וחצי קדימה על הרצפה יעשה את העבודה)
יתר העצות שקיבלת גם טובות, הסרטון של alan thrall מעולה.

לפני הסרטון, בחלק השני צריך "לירות" את האגן קדימה לא? אז איך הגב הוא מה שפועל?.

תודה על הסרטון, הוא מעולה. ראיתי הרבה סרטונים: mark rippetoe,buff dude, scott herman וכו'.

העניין הוא שיש הרבה אינפורמציה על הstarting position setup ועל החלק הראשון בדדליפט של המשיכה. על החלק השני לא מדברים הרבה חוץ מזה שצריך לדחוף את האגן אחורה וכשהמוט מגיע לברכיים לשבת למטה כדי להגיע לstarting position.
הבעיה היא כשאני בחד"כ ועושה את התרגיל, אין לי ממש איך לראות את עצמי וקשה לדעת אם חזרתי בדיוק לתנוחת ההתחלה הנכונה. להכנס אליה בפעם הראשונה זה קל, כי זה בעצם הsetup. השאלה שלי בעצם, האם יש איזשהו כלל אצבע\טיפ כדי לדעת שבאמת חזרתי לתנוחת ההתחלה הנכונה בלי שאני רואה את עצמי במראה?.

לפני הסרטון, בחלק השני צריך "לירות" את האגן קדימה לא? אז איך הגב הוא מה שפועל?.
אתה פשוט תצטרך לעבוד על זה הרבה עד שזה יהיה טבעי בשבילך. בינתיים פשוט בסוף כל חזרה תעשה מחדש את הסטאפ אם אתה לא בטוח בעצמך ותכנס כמו שצריך לפני שאתה עולה מחדש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית