הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת אחוזי שומן בלי אירובי

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
רציתי לשאול אותכם האם אפשר להוריד אחוזי שומן מבלי לעשות אירובי

הכוונה לאכול במאזן קלורי שלילי, לעשות 4 פעמים אימון אנאירובי בחדר כושר של משקולות (AB)

אך לא לעשות אירובי בכלל

אני לא מדבר על לרדת מ-20% שומן, אלא במצב שלי שאני בערך 13% שומן, האם זה אפשרי וכמה אפשר לרדת באחוז שומן מבלי לעשות אירובי?

אני פשוט כבר דיי רזה אחרי החיטוב הזה, אבל עדיין בבטן אני מרגיש שיש עוד הרבה שומן להוריד.

תודה רבה !

באחוז השומן שלך כבר מתחיל להיות בעייתי להוריד אחוז שומן ללא פעילות אירובית.
למה שלא תרצה לעשות פעילות אירובית?

כי זה אירובי
גם אני שנאתי אירובי פעם אבל צה"ל שינה אותי. מאז שסיימתי קורס מ"כים גידלתי אהבה לריצות ולסיבולת לב ריאה כי פעם ראשונה בחיים שלי מאז הכניסה לתחום הליפטינג הייתי יכול לעלות 8 מדרגות בלי להתנשף ולהזיע. כיום בחיטובים אני דואג לדחוף 3 ריצות שבועיות של 20 דקות כל אחת,

אירובי = קלוריות. אם יש לך איפה להוריד קלוריות מהתפריט ועדיין מסוגל להתאמן. אז האירובי לא חובה.
קח בחשבון שכל שעה אירובי = 100 קלוריות ליום

גם אני שנאתי אירובי פעם אבל צה"ל שינה אותי. מאז שסיימתי קורס מ"כים גידלתי אהבה לריצות ולסיבולת לב ריאה כי פעם ראשונה בחיים שלי מאז הכניסה לתחום הליפטינג הייתי יכול לעלות 8 מדרגות בלי להתנשף ולהזיע. כיום בחיטובים אני דואג לדחוף 3 ריצות שבועיות של 20 דקות כל אחת,
יש לי חרא סיבולת. ריצת אלפיים עשיתי 10 דקות בערך אבל אני מאשים חלק בזה שלא היו לי באותו היום נעלי ריצה

יש לי חרא סיבולת. ריצת אלפיים עשיתי 10 דקות בערך אבל אני מאשים חלק בזה שלא היו לי באותו היום נעלי ריצה
10 דקות ל2000 זה מעולה. לכל אחד יש סטנדרטים שונים לסיבולת. אני לדוגמא גם בשיא שלי כשהייתי עושה מלא ריצות בחיים לא הייתי עובר את ה2000 יותר מהר מ10 וחצי דקות והייתי מבסוט מהתוצאה. אז מה אם לא נועדתי להיות לוחם קרבי לפחות אני לא פדלאה שצריכה בריצת 2000 לעבור באמצע להליכה.

10 דקות ל2000 זה מעולה. לכל אחד יש סטנדרטים שונים לסיבולת. אני לדוגמא גם בשיא שלי כשהייתי עושה מלא ריצות בחיים לא הייתי עובר את ה2000 יותר מהר מ10 וחצי דקות והייתי מבסוט מהתוצאה. אז מה אם לא נועדתי להיות לוחם קרבי לפחות אני לא פדלאה שצריכה בריצת 2000 לעבור באמצע להליכה.
10 דקות זה מעולה? חחייחייח השיא אצלנו זה של איזה ילד ששוקל 50 שעשה ב 6 דקות בערך
למה שכותבים הרבה חח זה מוחק את כל מה שכתוב ומשאיר רק את זה
דלדלדצלצלג חחחחחח גגלגג

10 דקות זה מעולה? חחייחייח השיא אצלנו זה של איזה ילד ששוקל 50 שעשה ב 6 דקות בערך
[*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
אני בטוח שהטוטאל שלו הרבה יותר נמוך משלי אבל 😃

קח בחשבון שכל שעה אירובי = 100 קלוריות ליום
הניסוח שלך קצת מבלבל. אני משער שהתכוונת שכל שעת אירובי שבועית שורפת בסביבות 700 קלוריות שהן 100 קלוריות ליום.
מישהו מנסה לרמוז לך שכל החי'תים האלה לא ממש נעימים לעין. חחח חחח חחח.

הניסוח שלך קצת מבלבל. אני משער שהתכוונת שכל שעת אירובי שבועית שורפת בסביבות 700 קלוריות שהן 100 קלוריות ליום.

מישהו מנסה לרמוז לך שכל החי'תים האלה לא ממש נעימים לעין. חחח חחח חחח.
דיקטטורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית