הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט במכונת סמיט משין

gals901

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
-32
31
0
אני מתאמן בחד"כ בבסיס ואין לנו כ"כ מקום לסקוואט חופשי אז כולם עושים במכונה של הסמית משין
האם זה ממש גרוע ?

זה לא קריטי למרות שחופשי עדיף בהרבה, אתה יודע אם ההמוט של הסמית הוא בוואקום או חופשי בתוך השינוע שלו? זה משנה כי בוואקום המוט כמעט לא שוקל כלום

• פותח/ת השרשור
יש ספסל בשיפוע חיובי שאפשר לקחת ממנו אבל אז שהולכים אחורה יש עוד מתקן אז אין מקום ..

לדעתי במצב הזה צריך לתת יותר דגש על דד ליפטים ואפילו לבסס את התוכנית עליהם, ואז כשתשתחרר תתחיל לעשות סקוואטים כמו בן אדם. לעשות סקוואטים בסמית' משין ממש לא טוב מהרבה בחינות

• פותח/ת השרשור
דאמבלים יש ?
כן אחי

לדעתי במצב הזה צריך לתת יותר דגש על דד ליפטים ואפילו לבסס את התוכנית עליהם, ואז כשתשתחרר תתחיל לעשות סקוואטים כמו בן אדם. לעשות סקוואטים בסמית' משין ממש לא טוב מהרבה בחינות

ובכלל לא לעשות סקוואט אחי ?
ואני חדש בדיוק מתחיל ללמוד את הטכניקה של הדדליפט

כן אחי

ובכלל לא לעשות סקוואט אחי ?
ואני חדש בדיוק מתחיל ללמוד את הטכניקה של הדדליפט
אם האופציות הן לעשות סקוואט בסמית' או לא לעשות סקוואט אז עדיף לא לעשות סקוואט. דד ליפט אתה יכול ללמוד דרך האינטרנט ואנחנו נעזור לך פה לשפר את הטכניקה אם תעלה סרטונים.

הייתי מעדיף לעשות כבר לג פרס במקום ולתת יותר עבודה על דדליפט.
אולי לשלב עוד תרגילי רגליים כמו הליכת איכרים וכו'.

אגב, אין ראק כלשהו שאפשר לקחת ממנו את המוט?
אין מקום למקבילים שאפשר ממנו לקחת מוט?
אפשר תמיד לאלתר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית