הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מודאג לגבי חבר שלי.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

אני בעקרון מתאמן עוד מעט כשנה והייתי אנורקס, יצאתי מזה לאחר מאבק ממושך ועליות וירידות, המאבק היה אדיר ועכשיו חבר שלי חווה דבר דומה ואני אסביר.

חבר שלי שוקל 65 והוא בגובה של 1.73, הוא שקל 67 וירד עכשיו ל-65 והוא מתכוון לרדת עוד ועוד כדי לראות "קוביות", יש לי שרירים, אני לא אומר שגדולים אבל יש לו גוף סביר, הבעיה היא שהוא רצה ממש לרדת, הוא מבין בתזונה והכל, אבל לא אכפת לו להגיע למשקל של 55 בתנאי שיהיו לו קוביות והוא יהיה על איזה 11% שומן ... הוא לא מתאמן אגב.

אני לא יודע מה לעשות ואיך לשכנע אותו לרדת מזה ... הוא מקפיד על חלבון ופחמימה והכל, אבל אני חושש שהוא ירד ויגיע ל-55 - 50 ... וזה הדבר הכי נוראי שיש למישהו בגילו (18).

בעיה שלו, ואתה לא חייב להתערב לו בחיים. אם להיות שחיף זה מה שעושה לו את זה והוא חושב שזה מה שעושה את זה לבנות שיבושם לו

אני מקווה שאתה לא מתייחס ככה לחברים שלך.
אני לא יודע מה לעשות ואיך לשכנע אותו לרדת מזה
כמו שאתה יודע על בשרך, הפרעות אכילה הן בעיה רצינית, וקשה מאד להתמודד איתן. הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות הוא לתאר לו את מה שעבר עליך ולנסות לשכנע אותו לקבל ייעוץ מקצועי, אם כי סיכויי ההצלחה שלך אינם גדולים למרבה הצער. כל עוד הוא מתרכז בשרירי הבטן אתה יכול לפחות לנסות לשכנע אותו שאפשר לזרז את התהליך (כי זה מה שהוא הרי רוצה) בעזרת אימוני התנגדות, ואם הוא יתחיל עם אלה, עם טיפ-טיפת מזל הוא ישנה את המטרה שלו מ"שחיף עם קוביות" ל"בעל גוף יפה וגם קוביות".

בכל אופן, אם אתה מבחין שזה הופך להיות בעיה אמיתית, ואתה הרי תדע לזהות את הנקודה, חברות טובה דורשת שתשתף את הוריו (כן, כן, תלשין עליו. יבוא יום והוא יהיה אסיר תודה לך - ואת זה אני אומר לך מנסיון).

שמע, תנסה לשכנע אותו כמה שאתה יכול, תנסה לעזור לו ולהכניס אותו לתחום.
אם אתה לא מצליח אחרי שניסית הכל, תן לו להמשיך ככה. שילמד את הלקח בעצמו.

מניסיונות שלי עם כמה חברים, קשה להכניס אנשים לתחום. אני הייתי מסביר לו שזה מסוכן והכל והייתי מנסה כמה שאני יכול בשביל לעזור לו, אבל שמע בכל זאת החיים שלו ואם זה מה שהוא אוהב זה בסדר כל עוד זה לא נכנס לקטע בריאותי

אני מקווה שאתה לא מתייחס ככה לחברים שלך.

כמו שאתה יודע על בשרך, הפרעות אכילה הן בעיה רצינית, וקשה מאד להתמודד איתן. הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות הוא לתאר לו את מה שעבר עליך ולנסות לשכנע אותו לקבל ייעוץ מקצועי, אם כי סיכויי ההצלחה שלך אינם גדולים למרבה הצער. כל עוד הוא מתרכז בשרירי הבטן אתה יכול לפחות לנסות לשכנע אותו שאפשר לזרז את התהליך (כי זה מה שהוא הרי רוצה) בעזרת אימוני התנגדות, ואם הוא יתחיל עם אלה, עם טיפ-טיפת מזל הוא ישנה את המטרה שלו מ"שחיף עם קוביות" ל"בעל גוף יפה וגם קוביות".

בכל אופן, אם אתה מבחין שזה הופך להיות בעיה אמיתית, ואתה הרי תדע לזהות את הנקודה, חברות טובה דורשת שתשתף את הוריו (כן, כן, תלשין עליו. יבוא יום והוא יהיה אסיר תודה לך - ואת זה אני אומר לך מנסיון).
חברים שלי שחיפים

Back
למעלה תחתית