עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין שום סיבה שתחייב שימוש ב-SERM. אסטרוגן גבוה ופעילות אסטרוגנית מוגברת תהיה בעייתי הרבה יותר במהלך השימוש במינונים גבוהים מאשר במעבר למינון TRT.שמעתי כמה דעות, אחת מהם פה בפורום שאומרת שבגלל שאני על TRT אז אין לשקם ואין צורך לעשות PCT, פשוט לסיים זריקה אחרונה של טסט 500 ולחזור ל TRT הרגיל.
יש דעות אחרות שאומרות שצריך PCT בשביל לאזן אסטרוגן(כלומיד ונולבה), כמה נכון ?!
@יניב ריז
ומי שיש לו ידע בנושא, אשמח להמלצה והכוונה.
שמעתי כמה דעות, אחת מהם פה בפורום שאומרת שבגלל שאני על TRT אז אין לשקם ואין צורך לעשות PCT, פשוט לסיים זריקה אחרונה של טסט 500 ולחזור ל TRT הרגיל.
@יניב ריז
תכין נולבדקס בצד יש סיכוי שברגע שערכי הטסט ירדו עדיין ישאר אסטרוגן גבוה ואז יתכן ותרגיש צורך בו.שמעתי כמה דעות, אחת מהם פה בפורום שאומרת שבגלל שאני על TRT אז אין לשקם ואין צורך לעשות PCT, פשוט לסיים זריקה אחרונה של טסט 500 ולחזור ל TRT הרגיל.
@יניב ריז
אני מניח שאתה ב-TRT של 250 ב-12-14 ימים?
אני על טיפול ב Androgel
50 מ"ג ליום.
כרגע נמצא במיקוח עם האינדוקרינולוג שלי לעבור ל 250 בזריקה כל שבועיים הוא אישר 250 לחודש, אבל אני מתעקש..ניראה תוצאות בבדיקה הקרובה.
אני מעדיף את הג'ל כרגע מאשר לחזור ל 250 בחודש, תוצאות הבדיקות עם הג'ל מעולות.
התשובה פה טמונה בבדיקת דם ?
כמה זמו לחכות לפני שאלך לעשות את הבדיקה אחרי הסייקל?
אני מניח שהם אולי מניחים שההפסקה של 20 יום בין לבין קוטעת את הרצף שעשוי להשבית לחלוטין את הצירכל אנדוקרינולוג יודע, שזריקת טסט מחזיקה 14 ימים לפני שאתה נופל ל-0.
למעשה כבר מהיום ה-10 רמות הטסט יורדות, שמטופלים מדווחים על בעיות בחשק ובתפקוד המיני, אך האנדוקרינולוג היה אמור להסביר לך שככה זה עם זריקה אחת לשבועיים.
זריקה אחת לחודש תתן לך 10 ימים עם חשק, -20 ימים על 0 טסט, רעיון גרוע ביותר! הזריקה גם תשבית לך את המעט ייצור עצמי שאולי עוד יש לך, קרי תגיע לכמעט 0 טסט 20 מתוך 30 ימים.