הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב בתנאי לימודים

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
אני רוצה להתחיל חיטוב כשאני אתאושש מהפציעה ואני רוצה לעשות אותו בסגנון קארבנייט (כנראה אקרא את הספר או את חלקו בזמני הפנוי) בהשראת @RussianHotGirl .
הבעיה שלי היא שאני סטודנט ללא הרבה זמן פנוי ואני מחפש דרך שבה אני אוכל לעמוד בתפריט על פחמימה נמוכה בלי להעביר הרבה זמן במטבח. אם יש מתכונים אשמח גם להם!

אשמח לעצות וטיפים למאכלים מהירי הכנה שיעזרו לי בבניית התפריט + שיהיה כמה שיותר זול אם אפשר.

תודה מראש

(אם למישהו יש הורדה של הספר אשמח אם תשלחו בפרטי)

נערך לאחרונה:
כל סוג של בשר זה טוב, חזה עוף/קציצות זה קל להכנה.
אני אישית אוכל גם עוף כי אמא שלי מכינה בתנור אבל זה לא כזה פשוט להכנה..
בתור משהו טעים זה בדרך כלל פרגיות מדי פעם אבל זה יקר..
אם התקציב בעייתי תחפש קורקבני עוף יש לזה אחלה מתכונים וזה זול כי רוב האנשים לא אוהבים לאכול פופיקים 🫤
חביתה לוקח כמה דקות להכין
אפשר להכין ביצים קשות ל4-5 ימים
*לא לאכול יותר מ-2 ביצים קשות אם אתה אוכל רק ביצים קשות בלי מנת שומן מכובדת, וכשאתה מכין חביתה להשתמש בהרבה חמאה/שמן זית.

אבקת חלבון תבוא לטובתך , אני אישית קניתי אחת שהיא עתירה בפחמימה וממנה באה רוב הפחמימה שאני אוכל (7 גרם פחמימה לסקופ) ,
ממליץ על בניפייבר וקפאין (לא בהכרח לפני אימון גם סתם על בטן ריקה בבוקר) זה מאוד ישביע בכללי...

ממש לא ממליץ על תפריט
פשוט לספור בהערכה גסה מאוד קלוריות כל יום ולראות שאתה לא אוכל מעט מדי (אני בספק אם תאכל יותר מדי...)

• פותח/ת השרשור
כל סוג של בשר זה טוב, חזה עוף/קציצות זה קל להכנה.
אני אישית אוכל גם עוף כי אמא שלי מכינה בתנור אבל זה לא כזה פשוט להכנה..
בתור משהו טעים זה בדרך כלל פרגיות מדי פעם אבל זה יקר..
אם התקציב בעייתי תחפש קורקבני עוף יש לזה אחלה מתכונים וזה זול כי רוב האנשים לא אוהבים לאכול פופיקים 🫤
חביתה לוקח כמה דקות להכין
אפשר להכין ביצים קשות ל4-5 ימים
*לא לאכול יותר מ-2 ביצים קשות אם אתה אוכל רק ביצים קשות בלי מנת שומן מכובדת, וכשאתה מכין חביתה להשתמש בהרבה חמאה/שמן זית.

אבקת חלבון תבוא לטובתך , אני אישית קניתי אחת שהיא עתירה בפחמימה וממנה באה רוב הפחמימה שאני אוכל (7 גרם פחמימה לסקופ) ,
ממליץ על בניפייבר וקפאין (לא בהכרח לפני אימון גם סתם על בטן ריקה בבוקר) זה מאוד ישביע בכללי...

ממש לא ממליץ על תפריט
פשוט לספור בהערכה גסה מאוד קלוריות כל יום ולראות שאתה לא אוכל מעט מדי (אני בספק אם תאכל יותר מדי...)
תודה רבה דניאל אני אקח את כל זה לצומת ליבי 😃
לדעתך אין בעיה אם אני אוכל הרבה ביצים ביום? לדוגמא 3 ביצים בחביתה + 3 ביצים קשות

מבחינת נשנושים שלא צורכים הכנה, גבנ״צ, ביצים קשות, צנצנת עם סוגי אגוזים, קוטג׳ מהקופסא.
מבחינת בשר, חזה עוף, אתה יכול לקנות הרבה בשר ולהכין לך מתישהו בפעם אחת ואז לשמור ולאכול כמה שאתה צריך כל פעם.
אולי לחפש מקום שמוכר ג׳רקי במחיר סביר.
אם לא שומר קשרות אז בייקון.

דרך אגב, טיפ קטן, כפית חמאה עם טיפה מלח מעל, משביע בטירוף ודווקא טעים מאוד.

אתה תמיד יכול לבקש מאמא להכין לך אוכל...

• פותח/ת השרשור
מבחינת נשנושים שלא צורכים הכנה, גבנ״צ, ביצים קשות, צנצנת עם סוגי אגוזים, קוטג׳ מהקופסא.
מבחינת בשר, חזה עוף, אתה יכול לקנות הרבה בשר ולהכין לך מתישהו בפעם אחת ואז לשמור ולאכול כמה שאתה צריך כל פעם.
אולי לחפש מקום שמוכר ג׳רקי במחיר סביר.
אם לא שומר קשרות אז בייקון.

דרך אגב, טיפ קטן, כפית חמאה עם טיפה מלח מעל, משביע בטירוף ודווקא טעים מאוד.

אתה תמיד יכול לבקש מאמא להכין לך אוכל...
גבינה צהובה ואגוזים ממש יקרים לי. ביצים קשות עוד איכשהו בסדר כי ביצה = 1 ש"ח. קוטג' גם יקר אבל לא יותר מדי.
חזה עוף אני כנראה אקנה. לצערי כדי לקנות אותו בזול אני צריך לקחת אוטובוס וליסוע רחוק. לגבי בייקון בחיים לא קניתי לא יודע אם זה יקר או לא.

לגבי חמאה אני אקנה לא אמור להיות יקר מדי 😃

ואני תמיד יכול לבקש מאמא, באמת אחלה רעיון! חוץ מזה שאמא גרה באשדוד ואני גר בחיפה...

נערך לאחרונה:
כי בספר כתוב שזה גורר תגובה מסוימת בדיוק כמו לאכול פחמימה (זה מכיל קצת פחמימה) אז מומלץ לאכול עם מנה מכובדת של שומן...

ביצים בכללי אפשר כמה שרוצים פשוט צריך עם מנה מכובדת של שומן בדרך כלל..(חמאה/שמן זית/ טחינה אפילו)
אבל 1-2 ביצים קשות ביום לא יהרגו אותך

• פותח/ת השרשור
כי בספר כתוב שזה גורר תגובה מסוימת בדיוק כמו לאכול פחמימה (זה מכיל קצת פחמימה) אז מומלץ לאכול עם מנה מכובדת של שומן...

ביצים בכללי אפשר כמה שרוצים פשוט צריך עם מנה מכובדת של שומן בדרך כלל..(חמאה/שמן זית/ טחינה אפילו)
מאיפה אפשר להשיג את הספר בחינם? עברתי על גוגל ולא מצאתי אפילו טורנט

גבינה צהובה ואגוזים ממש יקרים לי. ביצים קשות עוד איכשהו בסדר כי ביצה = 1 ש"ח. קוטג' גם יקר אבל לא יותר מדי.
חזה עוף אני כנראה אקנה. לצערי כדי לקנות אותו בזול אני צריך לקחת אוטובוס וליסוע רחוק. לגבי בייקון בחיים לא קניתי לא יודע אם זה יקר או לא.

לגבי חמאה אני אקנה לא אמור להיות יקר מדי 😃

ואני תמיד יכול לבקש מאמא, באמת אחלה רעיון! חוץ מזה שאמא גרה באשדוד ואני גר בחיפה...
יש סופ״שים, מתי שיש לך סופ״ש שהוא יחסית פנוי תגיד לאמא דלך מראש שתכין לך הרבה הרבה קופסאות עם אוכל כי אין לך מה לאכול ואתה רוצה לבוא לקחת (תוך כדי ביקור בבית כמובן, לא סתם לבוא ולקחת כמו ילד מניאק) ואז תשמור במקפיא.
חמאה תבדוק מחירים, לך על משהו שיהיה איכותי מצד אחד אבל גם לא יקר מדי מצד שני.

מבחינת בשר, שוב, תקנה הרבה ושמור במקפיא ובמידת הצורך תפשיר.
בקבוצה של פליאו בפייסבוק כל הזמן הם מפרסמים חנות של אחד מהחברים בקבוצה, אם אני לא טועה הוא גם עושה משלוחים ויש לו מחירים טובים.
קצביות למיניהן (לא כשרות כמובן, בעיקר של הערבים [לא גזען]) בעלות מחירים טובים, הולכים קונים כמות גדולה וחוזרים לחדר ומקפיאים.
אולי קצת אבוקדו יעזור..

ותאלתר, מדי פעם לך תקנה במסעדה איזה המבורגר או שווארמה ותזרוק את הלחמנייה/לאפה וכו׳.

• פותח/ת השרשור
יש סופ״שים, מתי שיש לך סופ״ש שהוא יחסית פנוי תגיד לאמא דלך מראש שתכין לך הרבה הרבה קופסאות עם אוכל כי אין לך מה לאכול ואתה רוצה לבוא לקחת (תוך כדי ביקור בבית כמובן, לא סתם לבוא ולקחת כמו ילד מניאק) ואז תשמור במקפיא.
חמאה תבדוק מחירים, לך על משהו שיהיה איכותי מצד אחד אבל גם לא יקר מדי מצד שני.

מבחינת בשר, שוב, תקנה הרבה ושמור במקפיא ובמידת הצורך תפשיר.
בקבוצה של פליאו בפייסבוק כל הזמן הם מפרסמים חנות של אחד מהחברים בקבוצה, אם אני לא טועה הוא גם עושה משלוחים ויש לו מחירים טובים.
קצביות למיניהן (לא כשרות כמובן, בעיקר של הערבים [לא גזען]) בעלות מחירים טובים, הולכים קונים כמות גדולה וחוזרים לחדר ומקפיאים.
אולי קצת אבוקדו יעזור..

ותאלתר, מדי פעם לך תקנה במסעדה איזה המבורגר או שווארמה ותזרוק את הלחמנייה/לאפה וכו׳.
אוקיי עכשיו הגענו לבעיה האמיתית. אני על מקרר אחד עם 2 דרוזים שהאמהות שלהם גם מכינות להם מלא אוכל שהם צריכים לשמור במקפיא. אם לא זה הייתי מסתדר בקלות...

אוקיי עכשיו הגענו לבעיה האמיתית. אני על מקרר אחד עם 2 דרוזים שהאמהות שלהם גם מכינות להם מלא אוכל שהם צריכים לשמור במקפיא. אם לא זה הייתי מסתדר בקלות...
גנוב להם ת׳אוכל
סתם, תנסו לחלק את המקרר ל 3 או שבאמת תאכל להם מהאוכל, אם הם מסכימים אתה תרוויח.

אתה יכול לשלוח לי את המחקר שמוכיח את זה? בספר CBL הוא גם מזכיר משהו על זה אבל דובר על לא יותר מ4 ביצים ביחד, משהו כזה.

לגבי בשר, מסכים עם דניאל, קורקבני עוף זה לא יקר ולדעתי די טעים. גם לבבות עוף ממש טעים ולא יקר.
עוד לגבי בשר, אני לא זוכר אם אמרתי לך, יש רוסמן בנווה שאנן וקשת טעמים בנשר, אתה יכול לקנות בשר חזיר במחירים טובים שם (את רוסמן אני יותר אוהב) טעים ויותר זול מבקר. לגבי רמי לוי אתה יכול להזמין משלוחים משם דרך האתר שלהם אם לא בא לך לבזבז זמן על הנסיעה והכל (לא עשיתי את זה אף פעם אבל אני יודע שלא מעט עושים את זה בטכניון).
ממה שהבנתי אוכלים עד 30 גרם פחמימה ביום בקארבנייט, אז לגבי קוטג' שים לב לכמות פחמימה שם.

גבינה צהובה במשקל של 22% גלבוע עולה בערך 4.5 שקל ל 100 גרם, יש לך שם כ 22 חלבון 22 שומן ו 0? פחמימה.

• פותח/ת השרשור
לגבי בשר, מסכים עם דניאל, קורקבני עוף זה לא יקר ולדעתי די טעים. גם לבבות עוף ממש טעים ולא יקר.
עוד לגבי בשר, אני לא זוכר אם אמרתי לך, יש רוסמן בנווה שאנן וקשת טעמים בנשר, אתה יכול לקנות בשר חזיר במחירים טובים שם (את רוסמן אני יותר אוהב) טעים ויותר זול מבקר. לגבי רמי לוי אתה יכול להזמין משלוחים משם דרך האתר שלהם אם לא בא לך לבזבז זמן על הנסיעה והכל (לא עשיתי את זה אף פעם אבל אני יודע שלא מעט עושים את זה בטכניון).
ממה שהבנתי אוכלים עד 30 גרם פחמימה ביום בקארבנייט, אז לגבי קוטג' שים לב לכמות פחמימה שם.
אני אסע לקניות ביום שישי. אני חושב לפי ההרגשה אולי אני אתחיל שבוע הבא כבר את החיטוב עם אימונים במשקלים קלים ועולים בהדרגה (בלי סקוואט ודד ליפט). אני אתן יום ראשון עדכון בלוג לגבי הכל ולקראת שישי תסביר לי איך להגיע לחנויות האלה 😃
גבינה צהובה במשקל של 22% גלבוע עולה בערך 4.5 שקל ל 100 גרם, יש לך שם כ 22 חלבון 22 שומן ו 0? פחמימה.
איפה?

אני אסע לקניות ביום שישי. אני חושב לפי ההרגשה אולי אני אתחיל שבוע הבא כבר את החיטוב עם אימונים במשקלים קלים ועולים בהדרגה (בלי סקוואט ודד ליפט). אני אתן יום ראשון עדכון בלוג לגבי הכל ולקראת שישי תסביר לי איך להגיע לחנויות האלה 😃

איפה?
כמעט בכל מקום שמוחרים גבינה לפי משקל. אצלי ליד הבית זה בערך המחיר. ופה עוד יקר דיי בטוח שבנשר יהיה יותר זול

רק תשים לב שהמחסור בפחמימה יכול לפגוע לך בריכוז וביכולת בלימודים.
זה מאוד פרסונלי, לי אישית זה דופק את השכל.

• פותח/ת השרשור
רק תשים לב שהמחסור בפחמימה יכול לפגוע לך בריכוז וביכולת בלימודים.
זה מאוד פרסונלי, לי אישית זה דופק את השכל.
אני מודע לזה. אם אני אראה שזה מפריע לי ללמוד ולהתרכז אני אמצא פתרונות לבעיה.

אגב אם כבר פתחתי פה פוסט אני אנצל את ההזדמנות ואשאל, כל כמה זמן עושים העמסה בקארבנייט? @RussianHotGirl

בהתחלה אמורים ביום ה-9
אני אישית לא עשיתי

ואז כל 5-7 יום (אני מעדיף כל 7 יום ביום קבוע וזהו).

זה פחות העמסה זה יותר צ׳יט ומתחילים אותו אחר הצהריים בערך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית