הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון חזה בלבד

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני מתאמן 5 פעמים בשבוע וותק מעל 5 שנים .רציתי ולקבל חוות דעת אם זה הרבה תרגילים .אני מספיק בעיקרון הכל עד שעה ,

חזה :
חזה מוט שכיבה
חזה בודדות פרפר שכיבה
בודדות שיפוע בספה
פרפר שיפוע בודדות
פרפר קבלים מלמטה
מכונה דחיקה בישיבה
מתח גוף חזה

כל תרגיל 4 סטים בין 8 ל 10 חזרות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא הבנתי תשאלה.
אני החלפתי תוכנית אז רציתי לדעת על העומס שלה.כרגע שוקל 73 על 9 אחוז שומן.

שקלתי בשיא המסה 90 עכשיו אני עוצר ב85 ולא מגזים במסה ומישם יורד גג עד 70

המישקל היה דומה לשל היום אבל בטח שהמבנה גוף שונה

לא אני בסך הכל שאלתי שנניח התחלת להתאמן ב 2010 ועכשיו אנחנו ב 2015 כמה שקלת אז ועכשיו כמה אתה שוקל? זאת השאלה כי לדעתי 73 זה משקל די נמוך לבנאדם שמתאמן 5 שנים זה אחד ושתיים בקשר לתוכנית לא כלכך ברורה

• פותח/ת השרשור
וואלה גנטיקה בעייתית התאמנתי חזק נכון אצל הרבה גם אצל ישראל.... אתה יודע תשם
וגם מאור זרדז וכבר יש ניסיון של תזונה אימונים.ואני מפה ממשיך לבד ומאמין שיתקדם יותר אבל לא בטוח שאתה צודק כי יש לי חברים עם המון שנים שצ ניסיון ושזה טבעי אין יותר מידי

טעות שלי לא ראיתי צודק
במסה והחיטוב הבא שנעשה ניהיה יותר חכמים כי אני יעבוד לבד לפי ההרגשה מה שמתאים לי

וואלה גנטיקה בעייתית התאמנתי חזק נכון אצל הרבה גם אצל ישראל.... אתה יודע תשם
וגם מאור זרדז וכבר יש ניסיון של תזונה אימונים.ואני מפה ממשיך לבד ומאמין שיתקדם יותר אבל לא בטוח שאתה צודק כי יש לי חברים עם המון שנים שצ ניסיון ושזה טבעי אין יותר מידי

טעות שלי לא ראיתי צודק
תשמע 7 תרגילים זה המון אני ניסיתי פעם מה שאתה מנסה עכשיו וזה לא עזר לי להפך ירדתי תלך מקסימום על 5 תרגילים כי 7 זה המון ולא יקדם אותך לשום מקום אם אתה רוצה לגוון כמה שיותר תרגילים אז פשט תוריד סיטים למשל במקום שתעשה 5 תרגילים כל תרגיל 4 סיטים תעשה 6 תרגילים כל תרגיל 3 סיטים אבל 7 זה המון המון המון אפילו להגיע ל6 אני לא ממליץ אני כמוך אוהב להתאמן בנפח גבוה וזה די עוזר עוזר לי מאוד ואל תעשה שלוש תרגילים פרפר מספיק 1

• פותח/ת השרשור
אחלה אחי אני אחשב תכמות מחדש מה לעשות.
ובא נגיד אני עושה אימון גב ויד קדמית לדעתך להוריד תרגילים או סטים שאני ידע תכיון

גב:
חתירה למותן במוט ארוך אחיזה רחבה
T BAR צמוד במכונה או חופשי
מכונה צמוד עליון
מכונה רחב עליון
דדליפט

יד אחורית:
בודדות מתחת לבטן כמו שכיבות שמיכה

כבל מוט ידים צמודות להחזיק הפוך לא רגיל

מתח יד אחורית

משקולת בישיבה לאחור אחיזה שני ידיים

גם פה הכל 4 סטים בין 8 ל 10 חזרות
מטרה לחטב
אבל במסה אני גם מתכוון לעבוד על כמות חזרות כאלו

אחלה אחי אני אחשב תכמות מחדש מה לעשות.
ובא נגיד אני עושה אימון גב ויד קדמית לדעתך להוריד תרגילים או סטים שאני ידע תכיון

גב:
חתירה למותן במוט ארוך אחיזה רחבה
T BAR צמוד במכונה או חופשי
מכונה צמוד עליון
מכונה רחב עליון
דדליפט

יד אחורית:
בודדות מתחת לבטן כמו שכיבות שמיכה

כבל מוט ידים צמודות להחזיק הפוך לא רגיל

מתח יד אחורית

משקולת בישיבה לאחור אחיזה שני ידיים

גם פה הכל 4 סטים בין 8 ל 10 חזרות
אני תמיד אוהב לגוון תרגילים לפחות פעם בחודש אני מחליף תרגילים אני מנסה לתפוס את התרגילים שאני המרגיש שממש עוזרים לי להתפתח עוד ועוד וכן בכל האימונים שלך לא משנה איזה שריר תעשה לשריר גדול 5 תרגילים ולשריר קטן 3 תרגילים זה מספיק...יש הרבה אנשים שיקפצו כאן ויגידו לו שזה הרבה מה שאני אומר אבל אני מתוך ניסיון אומר לך שזה עובד ממש טוב בכל זאת אתה מכיר את הגוף שלך יותר ממני תראה מה שהכי טוב בשבילךותעשה, דרך אגב תתרחק מהמכונות אני שונא מכונותת תעבוד כמה שיותר חופשי זה הכי מפתח את הגוף

• פותח/ת השרשור
תודה אני אסתכל על זה
בעיקרון אני נגמר אחרי התוכנית של ה7 תרגילים.
אבל באמת נראה מוגזם

מזה 7 תרגילים אני בטוח שאתה תקוע נכון
תודה אני אסתכל על זה
בעיקרון אני נגמר אחרי התוכנית של ה7 תרגילים.
אבל באמת נראה מוגזם
אני בטוח שאתה תקוע אם אתה עושה 7 תרגילים נכון? מהתרגיל החמישי לשביעי אתה בטוח לא יכול לעבוד עם משקלים כבדים

יותר מ200 חזרות לחזה ב-7 תרגילים תוך שעה? תוריד נפח, תעלה עצימות, תתמקד בבנץ' רגיל.
אתה מחפש את הסמיילי הזה 😵
פותח הפוסט, ברצוני לשאול מה משקלי העבודה שלך בלחיצת חזה. ה"5 שנות וותק" שלך לא אומרות כלום אם משקלי העבודה לא מצדיקים את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית