הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון חזה בלבד

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני מתאמן 5 פעמים בשבוע וותק מעל 5 שנים .רציתי ולקבל חוות דעת אם זה הרבה תרגילים .אני מספיק בעיקרון הכל עד שעה ,

חזה :
חזה מוט שכיבה
חזה בודדות פרפר שכיבה
בודדות שיפוע בספה
פרפר שיפוע בודדות
פרפר קבלים מלמטה
מכונה דחיקה בישיבה
מתח גוף חזה

כל תרגיל 4 סטים בין 8 ל 10 חזרות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
צודק הלחיצת חזה לא בשמים בערך 80
כנראה יותר מידי עומס בדרכ אני מתאמן 6 פעמים תוסיף הרבה תרגילים וחזרות

צודק הלחיצת חזה לא בשמים בערך 80
כנראה יותר מידי עומס בדרכ אני מתאמן 6 פעמים תוסיף הרבה תרגילים וחזרות
אם תוך 5 שנים הגעת ללחיצת חזה של 80 קילו סימן שרוב הזמן הזה התאמנת לא נכון. חשבת פעם לרדת מהאימונים המוזרים שלך ולתת נסיון ל3-4 פעמים בשבוע בAB/FBW או תוכניוח כוח?

• פותח/ת השרשור
ומה רע להישאר בתוכנית הזאת כרגע כשאני בחיטוב אבל רק יעשה שנוי בכמות האימונים והתרגילים ?

ומה רע להישאר בתוכנית הזאת כרגע כשאני בחיטוב אבל רק יעשה שנוי בכמות האימונים והתרגילים ?
בחיטוב אתה אמור לשמר את משקלי העבודה שלך. אם תמשיך לעבוד 6 פעמים בשבוע זה לא יועיל לזה. בחיטוב עדיף לרדת ל3 פעמים בשבוע, לעבוד בפיצול של FBW ולתת מספיק גירוי לשריר כדי שמשקלי העבודה ישמרו ולא תאבד יותר מדי מסה.

• פותח/ת השרשור
טוב אני כרגע בחיטוב אני לא רוצה לעשות יותר מידי שנוים קיצונים .אני אסיים תחיטוב אוריד כמות תרגילים ויעשה אותם יותר עצימים
ויתאמן בשלב זה 5 פעמים בשבוע.ושנעבור למסה אז נעשה שנוים גדולים

טוב אני כרגע בחיטוב אני לא רוצה לעשות יותר מידי שנוים קיצונים .אני אסיים תחיטוב אוריד כמות תרגילים ויעשה אותם יותר עצימים
ויתאמן בשלב זה 5 פעמים בשבוע.ושנעבור למסה אז נעשה שנוים גדולים
אל תקשיב להם אני הקשבתי להם ואיבדתי הרבה מסת שריר ואני מזה עצבני על התוכניות שלהם תמשיך עם הנפח שלך תשמור על מה שיש לך כרגע שלא תאבד מסת שריר יקרה

• פותח/ת השרשור
תשמע 7 תרגילים זה המון אני ניסיתי פעם מה שאתה מנסה עכשיו וזה לא עזר לי להפך ירדתי תלך מקסימום על 5 תרגילים כי 7 זה המון ולא יקדם אותך לשום מקום אם אתה רוצה לגוון כמה שיותר תרגילים אז פשט תוריד סיטים למשל במקום שתעשה 5 תרגילים כל תרגיל 4 סיטים תעשה 6 תרגילים כל תרגיל 3 סיטים אבל 7 זה המון המון המון אפילו להגיע ל6 אני לא ממליץ אני כמוך אוהב להתאמן בנפח גבוה וזה די עוזר עוזר לי מאוד ואל תעשה שלוש תרגילים פרפר מספיק 1

חוץ ממה שדברנו על כמות התרגילים בתוכנית שאני אשנה.
בכללי אני בדר"כ על 6 אימונים בשבוע . אתה חושב להוריד ל5 אם זה משנה משהו ?

תשאר בטווח של 4-5 אימונים בשבוע לא יותר אתה לא תתקדם אם תעמיס יותר מדי תן לגוף לנוח קצת אני אישית עושה שבוע 5 אימונים ושבוע 4 אימונים וזה עובד טוב גם בימים שאתה מרגיש שאתה עייף או לא ישנת מספיק באותו יום תוותר על אימון לא יקרה כלום

ולגבי אירובי בחיטוב הייתי עושה 5-7 בשבוע להוריד נפח ?
אירובי זה ידוע לך כמה שאתה עושה יותר זה יותר טוב בשבילך, אני מאמין הרבה בספרינטים ספרינט למשך דקה ומנוחה למשך שלוש דקות מנוחה כלומר לא לעצור בכלל פשוט להסדיר את הנשימה ולהתכונן לספרניט הבא אני חוזר על אותה פעולה משהו כמו 10 פעמים ומומלץ אחרי אימון משקולות כי זה שורף נטו שומן אבל אתה צריך למצוא את הזמן גם בשביל ללכת פי תוכנית כזאת אני לא מחפש להיות 100 אחוז בטח שזה המון תוריד עובדה אתה לא מצליח לעלות ולהתקדם כי אתה שוחק את עצמך

• פותח/ת השרשור
כן גם אני בדעה הזאת.
אני בעיקרון עושה 30 דקות אחרי אימון חזק וסוגר תפינה אני עושה לפי המספר הקלורית שכתוב על המכשיר לא שאני מאמין למה שכתוב שם זה נותן לי כיון אינדיקציה .

לא ביקשתי את הדיעה שלך בנושא תשמור לעצמך את מה שאתה יודע
אתה לא צריך לבקש את הדעה שלי בנושא כדי שאני אגיב, מהות הפורום זה להיות פומבי וכדי שכל אחד יוכל להגיב, אם יש לך בעיה אם זה כנראה שלא הבנת מה זה פורום.
ולפני שאתה זורק דברים כמו "ספרינטים שורף נטו שומן" תלמד קצת בתחום ותראה שאתה מדבר שטויות, כי זה בדיוק הפוך זה שורף קריאטין וסוכר. שומן נשרף על ידי התחמצנות, בספרינט יש דרישה האנרגטית גדולה לזמן מאוד קצר לכן אין מספיק חמצן לשרוף שומן ולכן מרבית האנרגיה תגיע מהתהליך האנאירובי
דבר שני, אם יש מישהו שמגיע למצב שהוא צריך 7 תרגילים כדי להתיש שריר, כנראה שהוא כבר יתחיל להשתמש בשיטות אימון כמו דרופ סטים, סופר סטים לאותו קבוצת שרירים, כדי לאפשר להשתמש בהרבה משקל ולבצע מספר חזרות רב בסט אחד. אבל לפי דבריו של פותח הפוסט אם הוא מרים 80 בבנצ זה אומר שהוא לא עבד נכון ב-5 שנות האימון שלו.

אתה לא צריך לבקש את הדעה שלי בנושא כדי שאני אגיב, מהות הפורום זה להיות פומבי וכדי שכל אחד יוכל להגיב, אם יש לך בעיה אם זה כנראה שלא הבנת מה זה פורום.
ולפני שאתה זורק דברים כמו "ספרינטים שורף נטו שומן" תלמד קצת בתחום ותראה שאתה מדבר שטויות, כי זה בדיוק הפוך זה שורף קריאטין וסוכר. שומן נשרף על ידי התחמצנות, בספרינט יש דרישה האנרגטית גדולה לזמן מאוד קצר לכן אין מספיק חמצן לשרוף שומן ולכן מרבית האנרגיה תגיע מהתהליך האנאירובי
דבר שני, אם יש מישהו שמגיע למצב שהוא צריך 7 תרגילים כדי להתיש שריר, כנראה שהוא כבר יתחיל להשתמש בשיטות אימון כמו דרופ סטים, סופר סטים לאותו קבוצת שרירים, כדי לאפשר להשתמש בהרבה משקל ולבצע מספר חזרות רב בסט אחד. אבל לפי דבריו של פותח הפוסט אם הוא מרים 80 בבנצ זה אומר שהוא לא עבד נכון ב-5 שנות האימון שלו.
המורה הכי גדול בחיים זה הנסיון בזה אני מאמין, כל מה שאתה קורא בספרים ובאינטרנט תשמור לעצמך ותבצע לבד, אגב אני אמרתי שאימון אירובי אחרי אימון משקולות זה שורף שומן אז כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא, ולאחר מכן המלצתי לו על מה שאני הכי אוהב שזה ספרינטים שזה מינימום זמן ומקסימום תוצאות, תלמד את זה אתה גם כי נראה לי שגם לך חסר המון ידע ואתה עוד אחד מושפע מאוד ממה שאתה קורא באינטרנט, ודרך אגב אני לא מסתמך על אינפורמציה ממקורות שאתה קורא, רוב מה שלמדתי בתחום זה מאנשים שהיו אלופי עולם!!! אז מי אתה בכלל שתבוא ותגיד לי אם זה נכון או לא לעומת אנשים שהם אלופי עולם וזכו בהמון פרסים בחייהם ויש להם נסיון עוד מלפני שהיית בתכנון, אז תבין שלשנינו יש תפיסה שונה לכן מהתחלה אמרתי לך תשמור את מה שאתה יודע לעצמך, ואגב מי שיש לו טענה על 5 תרגילים חזה אתה מוזמנים לכנס ללינק הבא ולראות את אלiף האלופים frank mcgrath שבטח אף אחד מכם לא יגיע לרבע ממה שהוא הגיע בחייו ותראו איך הוא דופק 5 תרגילים חזה עם 4 סיטים כל תרגיל, מאנשים כאלה אני אוהב ללמוד ולא מאנשי הספרים

המורה הכי גדול בחיים זה הנסיון בזה אני מאמין, כל מה שאתה קורא בספרים ובאינטרנט תשמור לעצמך ותבצע לבד, אגב אני אמרתי שאימון אירובי אחרי אימון משקולות זה שורף שומן אז כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא, ולאחר מכן המלצתי לו על מה שאני הכי אוהב שזה ספרינטים שזה מינימום זמן ומקסימום תוצאות, תלמד את זה אתה גם כי נראה לי שגם לך חסר המון ידע ואתה עוד אחד מושפע מאוד ממה שאתה קורא באינטרנט, ודרך אגב אני לא מסתמך על אינפורמציה ממקורות שאתה קורא, רוב מה שלמדתי בתחום זה מאנשים שהיו אלופי עולם!!! אז מי אתה בכלל שתבוא ותגיד לי אם זה נכון או לא לעומת אנשים שהם אלופי עולם וזכו בהמון פרסים בחייהם ויש להם נסיון עוד מלפני שהיית בתכנון, אז תבין שלשנינו יש תפיסה שונה לכן מהתחלה אמרתי לך תשמור את מה שאתה יודע לעצמך, ואגב מי שיש לו טענה על 5 תרגילים חזה אתה מוזמנים לכנס ללינק הבא ולראות את אלiף האלופים frank mcgrath שבטח אף אחד מכם לא יגיע לרבע ממה שהוא הגיע בחייו ותראו איך הוא דופק 5 תרגילים חזה עם 4 סיטים כל תרגיל, מאנשים כאלה אני אוהב ללמוד ולא מאנשי הספרים

הוא מלמד גם על הסטרואידים שהוא לוקח?

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Facepalm.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית