הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון חזה בלבד

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני מתאמן 5 פעמים בשבוע וותק מעל 5 שנים .רציתי ולקבל חוות דעת אם זה הרבה תרגילים .אני מספיק בעיקרון הכל עד שעה ,

חזה :
חזה מוט שכיבה
חזה בודדות פרפר שכיבה
בודדות שיפוע בספה
פרפר שיפוע בודדות
פרפר קבלים מלמטה
מכונה דחיקה בישיבה
מתח גוף חזה

כל תרגיל 4 סטים בין 8 ל 10 חזרות

נערך לאחרונה:
אירובי זה ידוע לך כמה שאתה עושה יותר זה יותר טוב בשבילך, אני מאמין הרבה בספרינטים ספרינט למשך דקה ומנוחה למשך שלוש דקות מנוחה כלומר לא לעצור בכלל פשוט להסדיר את הנשימה ולהתכונן לספרניט הבא אני חוזר על אותה פעולה משהו כמו 10 פעמים ומומלץ אחרי אימון משקולות כי זה שורף נטו שומן אבל אתה צריך למצוא את הזמן גם בשביל ללכת פי תוכנית כזאת אני לא מחפש להיות 100 אחוז בטח שזה המון תוריד עובדה אתה לא מצליח לעלות ולהתקדם כי אתה שוחק את עצמך
וואלה ? אתה מסוגל לרוץ דקה ספרינט ?
שזה יוצא חצי קילומטר בדקה.

לכל החוכמולוגים פה במיניהם
וואלה ? אתה מסוגל לרוץ דקה ספרינט ?
שזה יוצא חצי קילומטר בדקה.
ביצעתי מזמן בוקר טוב
למה אתה לא מיישם את העצה הזאת על עצמך?
אני מנסה לייעץ לאנשים עם ראש על הכתפיים לא עם אגו על הכתפיים כמוך
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Facepalm.png
ברור מאליו שכולכם פה תנו לי לנחש אחד מר ארצות הברית ואחד אלוף האלופים והשלישי בטח אממ מר אולימפיה אגב אתה צריך הרבה אומץ בשביל לעשות את זה מסטר בלאי טאנק
הוא מלמד גם על הסטרואידים שהוא לוקח?
אני אישית עבדתי עם התוכנית הזאת המון זמן וקידמה אותי ובלי סטרואידים, לכן זה לא קשור לסטרואידים בכלל!!! סטרואיד זה לא דרך זה כלי עזר ולא מעבר זה לא משנה איך תגיע העיקר שתגיע ,אנשים תמיד פותחים עיניים על אנשים מוצלחים ומתחילים לזרוק הערות ביניים מה יכפת לכם מה הוא עשה העיקר שהוא הגיע וכל הכבוד לו
לאחר חיטוב אפשר להתחיל מסה ישר עם אימוני כח של 8-6 חזרות
לשפר התקדמות עם משקלים ?
אם אתה רוצה לשפר את הכוח שלך אתה תצטרך לעבוד עד טווח של 6 חזרות מקסימום תמיד תעשה סיט נוסף עם משקל כבד עם חזרה או שתיים או שלוש (כמה שאתה יכול) כדי לתת לגוף להסתגל למשקלים חדשים

אני אישית עבדתי עם התוכנית הזאת המון זמן וקידמה אותי ובלי סטרואידים, לכן זה לא קשור לסטרואידים בכלל!!! סטרואיד זה לא דרך זה כלי עזר ולא מעבר זה לא משנה איך תגיע העיקר שתגיע ,אנשים תמיד פותחים עיניים על אנשים מוצלחים ומתחילים לזרוק הערות ביניים מה יכפת לכם מה הוא עשה העיקר שהוא הגיע וכל הכבוד לו
עבודה עם סטרואידים ועבודה בלי סטרואידים היא שונה לגמרי. זה לא אומר שמי שלוקח סטרואידים יכול לחפף באימונים ולפתח בקלות מסת שריר, זה פשוט אומר שהוא יכול לעבוד בנפח גדול יותר, וזה משנה את כל התמונה.
ואני מכיר מישהו שהתקדם הרבה רק עם מתח מקבילים. זה אומר שזאת הדרך הנכונה?
זה שהתקדמת זה טוב ויפה, אבל :
1. אף אחד לא אומר שבעבודה אחרת (ונכונה) לא היית מתקדם יותר.
2. זה שאתה זורק לאוויר שהתקדמת זה טוב ויפה. אם אין תמונות/משקלי עבודה או משהו שימחיש את ההתקדמות, זה רק דיבורים - וככה זה גם יישאר. אם אין לך דרך להוכיח את הדברים שאתה אומר עדיף שלא תגיד.

אתה לא כל כך שווה את הזמן שלי אבל אני לא יכול לעזוב בשקט את העניין הזה אז אני הולך להגיב לכל מה שאמרת שראוי ליחס.

המורה הכי גדול בחיים זה הנסיון בזה אני מאמין, כל מה שאתה קורא בספרים ובאינטרנט תשמור לעצמך ותבצע לבד, אגב אני אמרתי שאימון אירובי אחרי אימון משקולות זה שורף שומן אז כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא, ולאחר מכן המלצתי לו על מה שאני הכי אוהב שזה ספרינטים שזה מינימום זמן ומקסימום תוצאות, תלמד את זה אתה גם כי נראה לי שגם לך חסר המון ידע ואתה עוד אחד מושפע מאוד ממה שאתה קורא באינטרנט, ודרך אגב אני לא מסתמך על אינפורמציה ממקורות שאתה קורא, רוב מה שלמדתי בתחום זה מאנשים שהיו אלופי עולם!!! אז מי אתה בכלל שתבוא ותגיד לי אם זה נכון או לא לעומת אנשים שהם אלופי עולם וזכו בהמון פרסים בחייהם ויש להם נסיון עוד מלפני שהיית בתכנון, אז תבין שלשנינו יש תפיסה שונה לכן מהתחלה אמרתי לך תשמור את מה שאתה יודע לעצמך, ואגב מי שיש לו טענה על 5 תרגילים חזה אתה מוזמנים לכנס ללינק הבא ולראות את אלiף האלופים frank mcgrath שבטח אף אחד מכם לא יגיע לרבע ממה שהוא הגיע בחייו ותראו איך הוא דופק 5 תרגילים חזה עם 4 סיטים כל תרגיל, מאנשים כאלה אני אוהב ללמוד ולא מאנשי הספרים

1) וממה אתה חושב שכתובים ספרים? מהאוויר? אתה לא חושב שהם גם כתובים מנסיון ומבוססים על נסיון? פשוט בנוסף לנסיון בספרים יש שילוב של מדע, אנטומיה, קנזיולוגיה, תזונה ומידע אחר שלא תקבל מנסיון אישי אלה תצטרך ללמוד דרך ספרים. בנוסף לכך יש הבדל בין נסיון אישי של אדם שהוא בילדר/ליפטר מקצועי שמתעסק בקריירה של עצמו לבין בנאדם שהוא מאמן שעובד עם מאוד ואלפי מתאמנים, מוצא את השוויון ויודע מה מתאים יותר לממוצע. המידע שרשום באינטרנט (לפחות באתר קילוגרם) מבוסס ברובו על מחקרים מדעיים שנערכו על מתאמנים שונים בתנאים שונים. אני מאמין שבנאדם עם ראש על הכתפיים יעדיף להאמין למחקר מדעי ולספר שנכתב על ידי מאמן עם רפוטציה גבוהה לאומת משהו שנאמר על ידי בילדר מר עולם שכל הקריירה שלו רק עבד על הקריירה של עצמו ויודע רק מה עובד עליו ספציפית, כשהוא בעצמו מוטציה גנטית ודברים שעבדו עליו לא יעבדו על 98% מהאוכלוסיה בכל מקרה.

2) אני אשמח אם תפנה אותי למקור כלשהו שמוכיח שאחרי אימון משקולות האימון האירובי לוקח אנרגיה דווקא ממאגרי השומן. ואשמח גם אם תסביר לי מה זה משנה מאיפה הוא לוקח את האנרגיות כשבסופו של יום מה שמחליט אם נרד במשקל או לא זה הגרעון הקלורי

3) יצא לי לרוץ ספרינטים בעבר, ניסיתי בתקופת החיטוב שלי. הספרינטים השביטו לי את הרגליים. לא יכולתי לבצע סקוואטים והתקשיתי ללכת והייתי עושה ספרינטים דיי קלים, ספרינט של 10-15 שניות ואז דקה הליכה. אני לא חושב שאני היחיד שיש לו את הבעיה הזאת.

4) לוטם הוא מאמן תותח, אומנם לא יצא לי להכיר אותו במציאות אבל מהתגובות שלו בפורום הסקתי שמדובר בבנאדם עם הרבה ידע ונסיון ויש לי הרבה כבוד אליו. אתה לאומת זאת צצת משום מקום והתחלת לזרוק האשמות לכל כיוון ולהחליט שכולם טועים ואתה צודק. לאיזה תגובות אתה מצפה בדיוק?

5) יש פתגם שאומר "תלמיד הכי טוב הוא התלמיד שיודע לבחור את המורה הכי טוב". אם אתה מסתמך על אלופי העולם שלך ומניח שכל מה שהם אומרים יותר שווה מהמידע שאנחנו לומדים ממנו אני לא אוכל לשנות את דעתך. תמשיך במה שאתה עושה ותצליח! אני מאמין שאתה בוחר את המורים הלא נכונים ויום אחד אתה תבין את זה.

6) אנחנו גם לומדים מאנשים עם שנים של נסיון שהתחיל עוד לפני שהיינו בתכנון. ההבדל בין האנשים שאנחנו לומדים מהם לאנשים שלך הוא שהאנשים שלנו אימנו מאוד ואלפי מתאמנים, כשהאנשים שלך התעסקו רק בעצמם ויודעים רק מה עובד עליהם, כבר אמרתי את זה קודם.

7) למה אם יש לכם תפיסה שונה אז הוא צריך לשמור את שלו לעצמו ואתה צריך להגיד את שלך בקול?

8) זה יהיה ארוך מדי להסביר לך מה ההבדל בין נפח לעצימות, איך כל אחד מהם עובד ואיך לבחור מה נכון ובאיזה שלב. בקצרה, ככל שאתה מתקדם במשקלי העבודה ובכוח הגוף דורש יותר נפח כדי להמשיך להתקדם. בשלבים הראשונים כשהגוף מסוגל להתקדם משבוע לשבוע הוא יתקדם בצורה הטובה ביותר מנפח נמוך ועצימות גבוהה, ועם הזמן זה ישתנה לשילובים של נפח ועצימות ועם הזמן הנפח יגדל. לא לשכוח שאימונים של בילדרים מקצועיים על חומרים משתנים בהרבה מאימונים של מתאמנים טבעיים עם וותק של שנה-שנתיים מבחינות רבות, אבל גם זה יקח לי הרבה זמן להסביר אז אני אמנע מזה.

אני בטוח ב100% שאתה לא תלמד מהתגובה הזאת כלום, תסיק שאני אידיוט שלא מבין כלום ושעל הדרך אני גם שמן ומכוער (שזה דווקא דיי נכון 😃) ושתמשיך בשלך, אבל למזלי יש לי מקום בפורום הזה לבטא את עצמי ואני מנצל את ההזדמנות הזאת כדי לכתוב בדיוק מה אני חושב על הדעות שלך

[
אתה לא כל כך שווה את הזמן שלי אבל אני לא יכול לעזוב בשקט את העניין הזה אז אני הולך להגיב לכל מה שאמרת שראוי ליחס.

1) וממה אתה חושב שכתובים ספרים? מהאוויר? אתה לא חושב שהם גם כתובים מנסיון ומבוססים על נסיון? פשוט בנוסף לנסיון בספרים יש שילוב של מדע, אנטומיה, קנזיולוגיה, תזונה ומידע אחר שלא תקבל מנסיון אישי אלה תצטרך ללמוד דרך ספרים. בנוסף לכך יש הבדל בין נסיון אישי של אדם שהוא בילדר/ליפטר מקצועי שמתעסק בקריירה של עצמו לבין בנאדם שהוא מאמן שעובד עם מאוד ואלפי מתאמנים, מוצא את השוויון ויודע מה מתאים יותר לממוצע. המידע שרשום באינטרנט (לפחות באתר קילוגרם) מבוסס ברובו על מחקרים מדעיים שנערכו על מתאמנים שונים בתנאים שונים. אני מאמין שבנאדם עם ראש על הכתפיים יעדיף להאמין למחקר מדעי ולספר שנכתב על ידי מאמן עם רפוטציה גבוהה לאומת משהו שנאמר על ידי בילדר מר עולם שכל הקריירה שלו רק עבד על הקריירה של עצמו ויודע רק מה עובד עליו ספציפית, כשהוא בעצמו מוטציה גנטית ודברים שעבדו עליו לא יעבדו על 98% מהאוכלוסיה בכל מקרה.

2) אני אשמח אם תפנה אותי למקור כלשהו שמוכיח שאחרי אימון משקולות האימון האירובי לוקח אנרגיה דווקא ממאגרי השומן. ואשמח גם אם תסביר לי מה זה משנה מאיפה הוא לוקח את האנרגיות כשבסופו של יום מה שמחליט אם נרד במשקל או לא זה הגרעון הקלורי

3) יצא לי לרוץ ספרינטים בעבר, ניסיתי בתקופת החיטוב שלי. הספרינטים השביטו לי את הרגליים. לא יכולתי לבצע סקוואטים והתקשיתי ללכת והייתי עושה ספרינטים דיי קלים, ספרינט של 10-15 שניות ואז דקה הליכה. אני לא חושב שאני היחיד שיש לו את הבעיה הזאת.

4) לוטם הוא מאמן תותח, אומנם לא יצא לי להכיר אותו במציאות אבל מהתגובות שלו בפורום הסקתי שמדובר בבנאדם עם הרבה ידע ונסיון ויש לי הרבה כבוד אליו. אתה לאומת זאת צצת משום מקום והתחלת לזרוק האשמות לכל כיוון ולהחליט שכולם טועים ואתה צודק. לאיזה תגובות אתה מצפה בדיוק?

5) יש פתגם שאומר "תלמיד הכי טוב הוא התלמיד שיודע לבחור את המורה הכי טוב". אם אתה מסתמך על אלופי העולם שלך ומניח שכל מה שהם אומרים יותר שווה מהמידע שאנחנו לומדים ממנו אני לא אוכל לשנות את דעתך. תמשיך במה שאתה עושה ותצליח! אני מאמין שאתה בוחר את המורים הלא נכונים ויום אחד אתה תבין את זה.

6) אנחנו גם לומדים מאנשים עם שנים של נסיון שהתחיל עוד לפני שהיינו בתכנון. ההבדל בין האנשים שאנחנו לומדים מהם לאנשים שלך הוא שהאנשים שלנו אימנו מאוד ואלפי מתאמנים, כשהאנשים שלך התעסקו רק בעצמם ויודעים רק מה עובד עליהם, כבר אמרתי את זה קודם.

7) למה אם יש לכם תפיסה שונה אז הוא צריך לשמור את שלו לעצמו ואתה צריך להגיד את שלך בקול?

8) זה יהיה ארוך מדי להסביר לך מה ההבדל בין נפח לעצימות, איך כל אחד מהם עובד ואיך לבחור מה נכון ובאיזה שלב. בקצרה, ככל שאתה מתקדם במשקלי העבודה ובכוח הגוף דורש יותר נפח כדי להמשיך להתקדם. בשלבים הראשונים כשהגוף מסוגל להתקדם משבוע לשבוע הוא יתקדם בצורה הטובה ביותר מנפח נמוך ועצימות גבוהה, ועם הזמן זה ישתנה לשילובים של נפח ועצימות ועם הזמן הנפח יגדל. לא לשכוח שאימונים של בילדרים מקצועיים על חומרים משתנים בהרבה מאימונים של מתאמנים טבעיים עם וותק של שנה-שנתיים מבחינות רבות, אבל גם זה יקח לי הרבה זמן להסביר אז אני אמנע מזה.

אני בטוח ב100% שאתה לא תלמד מהתגובה הזאת כלום, תסיק שאני אידיוט שלא מבין כלום ושעל הדרך אני גם שמן ומכוער (שזה דווקא דיי נכון 😃) ושתמשיך בשלך, אבל למזלי יש לי מקום בפורום הזה לבטא את עצמי ואני מנצל את ההזדמנות הזאת כדי לכתוב בדיוק מה אני חושב על הדעות שלך
חבל על הווכיוח כי בסופו של דבר אתה לא תשכנע אותי ואני לא ישכנע אותך קראתי מאמרים רבים בקילוגרם ובמקומות אחרים איפשר להגיד שפה זה נכון ושם זה לא נכון מי שחכם זה שלומד מכל מקום קצת ומכל בנאדם קצת ואוסף את כל האינפורמציה ביחד ומיישם הכל ורואה מה עובד נכון ומה לא, שמן מכוער או מי אתה זה לא חשוב בשביל לדבר ברמה שאתה מדבר אתה אמור להיות לפחות אלוף פעם אחת אני בסך הכל חובב אבל עקבתי אחרי אלופים כבר שנים וראיתי מה הם עושים ועובדה זה עובד זה שאתה מגיע למצב שאתה נתקע במשקלים זה לא אומר שיש לך בעיה הרי מה אתה חושב שאתה סוס אתה לא תגיע לחצי טון פנץ פרס הכרתי המון אלופים שזכו במקום ראשון בישראל בפיתוח גוף והם אף פעם לא הרימו יותר ממאה קילו פנץ פרס ויש כאלה שהרימו פחות ובכל זאת הגיעו וסחטיין על הידע על הכל ואני מקווה מאוד שזה באמת עוזר לך ואתה לא סתם מתחכם לי כאן ומסתמך על כמה מאמרים שקראת בחיים ובתכלס אתה לא מיישם את זה זה ענף מאוד גדול וכל אחד בוחר לו דרך אחרת בסופו של דבר בהצלחה לכולם כי אני מרוצה מאוד ממה שאני עושה.
עבודה עם סטרואידים ועבודה בלי סטרואידים היא שונה לגמרי. זה לא אומר שמי שלוקח סטרואידים יכול לחפף באימונים ולפתח בקלות מסת שריר, זה פשוט אומר שהוא יכול לעבוד בנפח גדול יותר, וזה משנה את כל התמונה.
ואני מכיר מישהו שהתקדם הרבה רק עם מתח מקבילים. זה אומר שזאת הדרך הנכונה?
זה שהתקדמת זה טוב ויפה, אבל :
1. אף אחד לא אומר שבעבודה אחרת (ונכונה) לא היית מתקדם יותר.
2. זה שאתה זורק לאוויר שהתקדמת זה טוב ויפה. אם אין תמונות/משקלי עבודה או משהו שימחיש את ההתקדמות, זה רק דיבורים - וככה זה גם יישאר. אם אין לך דרך להוכיח את הדברים שאתה אומר עדיף שלא תגיד.
סטראויד לא סטרואיד אני אישית עוקב אחרי הבנאדם הזה 10 שנים ורואה את מה שהוא עושה בסופו של דבר מי שרוצה להמשיך עם התחום הזה כל החיים חייב לקחת איזה משהו אתה לא מצפה מבנאדם שמתאמן כבר מעל 10 שנים באופן רציףשימשיך להתאמן טבעי ושלא יקח איזה משהו אז שוב כל אחד בוחר לו דרך שמקדמת אותו יש כאלה שמחפשים להציג קוביות בחוף כמו איזה כוסית ולהגיד (תראו איזה גוף יש לי) ויש כאלה שמחפשים להיות ענק הירוק ואללה אני הולך על הקטגוריה השניה כי זה מה שאני אוהב.

[

חבל על הווכיוח כי בסופו של דבר אתה לא תשכנע אותי ואני לא ישכנע אותך קראתי מאמרים רבים בקילוגרם ובמקומות אחרים איפשר להגיד שפה זה נכון ושם זה לא נכון מי שחכם זה שלומד מכל מקום קצת ומכל בנאדם קצת ואוסף את כל האינפורמציה ביחד ומיישם הכל ורואה מה עובד נכון ומה לא, שמן מכוער או מי אתה זה לא חשוב בשביל לדבר ברמה שאתה מדבר אתה אמור להיות לפחות אלוף פעם אחת אני בסך הכל חובב אבל עקבתי אחרי אלופים כבר שנים וראיתי מה הם עושים ועובדה זה עובד זה שאתה מגיע למצב שאתה נתקע במשקלים זה לא אומר שיש לך בעיה הרי מה אתה חושב שאתה סוס אתה לא תגיע לחצי טון פנץ פרס הכרתי המון אלופים שזכו במקום ראשון בישראל בפיתוח גוף והם אף פעם לא הרימו יותר ממאה קילו פנץ פרס ויש כאלה שהרימו פחות ובכל זאת הגיעו וסחטיין על הידע על הכל ואני מקווה מאוד שזה באמת עוזר לך ואתה לא סתם מתחכם לי כאן ומסתמך על כמה מאמרים שקראת בחיים ובתכלס אתה לא מיישם את זה זה ענף מאוד גדול וכל אחד בוחר לו דרך אחרת בסופו של דבר בהצלחה לכולם כי אני מרוצה מאוד ממה שאני עושה.

סטראויד לא סטרואיד אני אישית עוקב אחרי הבנאדם הזה 10 שנים ורואה את מה שהוא עושה בסופו של דבר מי שרוצה להמשיך עם התחום הזה כל החיים חייב לקחת איזה משהו אתה לא מצפה מבנאדם שמתאמן כבר מעל 10 שנים באופן רציףשימשיך להתאמן טבעי ושלא יקח איזה משהו אז שוב כל אחד בוחר לו דרך שמקדמת אותו יש כאלה שמחפשים להציג קוביות בחוף כמו איזה כוסית ולהגיד (תראו איזה גוף יש לי) ויש כאלה שמחפשים להיות ענק הירוק ואללה אני הולך על הקטגוריה השניה כי זה מה שאני אוהב.
רק כדי לסגור פינה שכנראה לא הבנת מהמילים שלי
1) אני לא מפתח גוף ולא מבין כמעט כלום בפיתוח גוף. אם אתה מחפש דרך להבליט את הבייספס אז הספרים והמאמרים בKILOGRAM לא יעזרו לך ואולי באמת הבאדיבילדר שאתה עוקב אחריו 10 שנים ידע לעזור לך יותר טוב. אני מבין באימונים ובתזונה. אני מבין במסה ובחיטוב. אני יודע מה מתאמן ממוצע צריך לעשות כדי להגיע ממצב של אפס למצב של מתאמן עם בסיס טוב להתחלת עבודה במטרה שלו. כל מתאמן לדעתי צריך להגיע לרמת כוח מסוימת בסקוואטים, בנץ' ודד ליפט לפני שהוא מתחיל לעבוד במטרה שלו, בין אם זה פיתוח גוף, כוח או ריצה ל100 מטר. כל אתלט צריך כוח בסיסי ואם אין לו יהיה לו יותר קשה להגיע למטרה שלו.
2) אני ראיתי כבר לפי הגישה שלך שאני לא אשכנע אותך ואני בשלב הזה גם לא מנסה. אני מודע לאתימות שלך ולחסור הרצון שלך לקבל דעות שונות משלך. ראיתי את זה בתגובות הקודמות שלך ולדעתי זה חסרון גדול. מה שאני מנסה לעשות בשלב הזה זה פשוט להעביר לעצמי את הזמן לפני השינה, כי כרגע אין לי מה לעשות.
3) יש לי הרבה חברים בפורום הזה וחלקם גם מתאמנים איתי במכון, הם מודעים לתוצאות שלי ולהצלחה שלי ביישום הידע שקיבלתי פה לקבלת תוצאות במטרה שלי. אני בחיים לא אהיה צבוע. אני בחיים לא אגיד למישהו לעשות משהו שאני לא הייתי עושה במצב שלו, ואני רוצה שלפחות את הכבוד המינימאלי הזה אתה תתן לי כי ממש לא נעים לי כשמישהו מהצד טוען שאני "זורק מילים לאוויר" כי יש לי תוצאות, אומנם רחוקות מאוד מתוצאות של אלופים ועם פציעות בדרך, אבל תוצאות יש ואני מרוצה מהם (רק מתחרט על זה שעליתי יותר מדי באחוז שומן במסה האחרונה ונראה עכשיו כמו בלון).

לילה טוב

המורה הכי גדול בחיים זה הנסיון בזה אני מאמין, כל מה שאתה קורא בספרים ובאינטרנט תשמור לעצמך ותבצע לבד, אגב אני אמרתי שאימון אירובי אחרי אימון משקולות זה שורף שומן אז כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא, ולאחר מכן המלצתי לו על מה שאני הכי אוהב שזה ספרינטים שזה מינימום זמן ומקסימום תוצאות, תלמד את זה אתה גם כי נראה לי שגם לך חסר המון ידע ואתה עוד אחד מושפע מאוד ממה שאתה קורא באינטרנט, ודרך אגב אני לא מסתמך על אינפורמציה ממקורות שאתה קורא, רוב מה שלמדתי בתחום זה מאנשים שהיו אלופי עולם!!! אז מי אתה בכלל שתבוא ותגיד לי אם זה נכון או לא לעומת אנשים שהם אלופי עולם וזכו בהמון פרסים בחייהם ויש להם נסיון עוד מלפני שהיית בתכנון, אז תבין שלשנינו יש תפיסה שונה לכן מהתחלה אמרתי לך תשמור את מה שאתה יודע לעצמך, ואגב מי שיש לו טענה על 5 תרגילים חזה אתה מוזמנים לכנס ללינק הבא ולראות את אלiף האלופים frank mcgrath שבטח אף אחד מכם לא יגיע לרבע ממה שהוא הגיע בחייו ותראו איך הוא דופק 5 תרגילים חזה עם 4 סיטים כל תרגיל, מאנשים כאלה אני אוהב ללמוד ולא מאנשי הספרים

ועל סמך מה אתה אומר שיש לך נסיון גדול ממני בתחום הזה?
אני אישית עובד בתחום חדרי הכושר כבר זמן מה, אני גם מאמן אישי בקרוב מקווה להכין מתאמן שלי למר פיטנס בשנה הבאה, אני קורא מחקרים אקדמים וספרות מקצועית ולא חרטות שאתה קורא באינטרנט, מעבר לזה כדי להעשיר את הידע שלי הייתי בשתי הרצאות של שני בודיבילדרים שאני מעריך מאוד הראשון זה רוני קולמן מר אולימפיה שמונה פעמים, והשני זה בראנץ וורן שהוא מאמן בין הטובים בעולם בתחום, אז אל תגיד לי שאני לא לומד מהטובים בעולם, ועדיין מרוב שאני אוהב את התחום הזה אני עדיין נכנס לפורומים כמו LBS ופורומים מחו"ל כדי באמת לשמוע עוד דיעות וללמוד עוד ידע מאנשים, לעולם בחיי לא זלזלתי במישהו בפורום ולא אמרתי שאני מבין יותר טוב ממנו, אבל לך מגיע שאני יגיד את זה, אתה חוצפן ואין לך מושג בתחום, אז אני ממליץ לך לדבר יפה ולכבד.
אני מנסה לייעץ לאנשים עם ראש על הכתפיים לא עם אגו על הכתפיים כמוך
אני פתאום שם לב שאתה אשכרה מעיז לדבר על אחד האנשים היותר מוערכים פה בפורום ולהגיד לו שאין לו ראש על הכתפיים, ושיש לו אגו, החבר פורום שרק מחפש לעזור ולעולם לא תקף בחצי מילה מישהו. חצית גבולות. שמע אני לא מנהל בפורום אבל לאחד כמוך בהחלט מגיע באן, הפורום לא צריך אנשים כמוך

אל תקשיב להם אני הקשבתי להם ואיבדתי הרבה מסת שריר ואני מזה עצבני על התוכניות שלהם תמשיך עם הנפח שלך תשמור על מה שיש לך כרגע שלא תאבד מסת שריר יקרה

תכלס אפשר לחשוב כל מיני דברים על המילים שאתה כותב פה אבל אז רואים את התמונה שלך בפרופיל
ומבינים שעדיף לשתוק ולהקשיב לך 😃

[
אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל לענות על זה. שיהיה לך בהצלחה.
מטרת הפורום היא שגולשים יכנסו ויקראו ויחליטו עם עצמם מה לעשות. אני מאמין ומקווה שכל בנאדם עם ראש על הכתפיים יבחר בדרך הנכונה בהקשר של הנושא הזה ולכן אומר לך תודה כי כן תרמת למטרה הזאת.
בוא נסיים עם זה - סתם הכנסת את עצמך לפינה

אני מנסה לייעץ לאנשים עם ראש על הכתפיים
כשאתה אומר "ראש על הכתפיים" אתה מתכוון לכאלה?
upload_2015-5-18_9-53-5.jpeg

החבר פורום שרק מחפש לעזור ולעולם לא תקף בחצי מילה מישהו
קודם כל זה לא לגמרי נכון, ושנית תודה. אישית לא הייתי רוצה שיחסמו את לירן, אני חושב שלמרות הסגנון הדי מעצבן כוונותיו טובות ואם רק יירד מהעץ ויספר לנו מה הוא מזריק אולי נחכים מעט. מדעכי במיטבו.

• פותח/ת השרשור
אז משהו יכל לכוון אותי קצת מכל השיחה הזאת אני מאד אוהב ונח לי עם התוכנית abcd אני ארד ל 5 אימונים בשבוע ממקום 6

אימון חזה בלבד
אני אוריד ל 5 תרגילים ממקום 7

אימון גב ויד אחורית 5 לגב 3 ליד אחורית

אימון כתפים יד קדמית גם 5 וליד קדמית 3

ואימון רגלים אני עושה 7 תרגילים אני אכתוב מה בדיוק :
פשיטה בישיבה במכונה
סקווט
לאנצים בודדות
פשיטה אחורה
תאומים
דדליפט רגלים ישרות

ובעיקרון הכל 4 סטים כפול 10 לבין 8 חזרות

בעד ?

כשאתה אומר "ראש על הכתפיים" אתה מתכוון לכאלה?
צפה בקובץ המצורף 26359

קודם כל זה לא לגמרי נכון, ושנית תודה. אישית לא הייתי רוצה שיחסמו את לירן, אני חושב שלמרות הסגנון הדי מעצבן כוונותיו טובות ואם רק יירד מהעץ ויספר לנו מה הוא מזריק אולי נחכים מעט. מדעכי במיטבו.
תשמע אני אוהב שמדברים איתי בגובה עיניים לא משנה מי אתה ואיך אתה תדבר איתי בגובה עיניים אני יכבד אותך ויקבל את הדיעות שלך אבל אתם פה מדברים כאילו אתם מעל אנשים בגלל שיש לכם קצת טיפת ידע בתחום אז אני לא אוהב את הגישות האלה, אני מזכיר שוב כל מה שאמרתי כאן זה לא סתם מלים באוויר ניסיתי המון דברים ותוכניות על עצמי והתוכנית הכי טובה שיש זה נפח גבוה תמיד אהבתי לעזור לאנשים וכולם מכירים אותי איפה שאני מתאמן ועזרתי להרבה אנשים וכולם הצליחו וראו תוצאות די טובות ניסיתי פה לעזור לא מעבר תרדו מהופזה שלכם כולכם ותדברו כמו שצריך ואז תקבלו יחס מתאים אני שונא פוזאסטים אם המטרה שלכם פה לעזור אז תעזרו אבל תעשו לי טובה אל תשתחצנו על אנשים שאתם עוזרים להם כי גם אתם לא משנה איפה אתם נמצאים היום, גם אתם התחלתם מאפס ושהתחלתם מאפס גם אתם שאלתם המון שאלות ואני בטוח שאנשים עזרו לכם ולא עשו פוזות עליכם ולא שיחקו אותה אלופי עולם ועזרו לכם וזה הכל, דרך אגב אנשים עם ראש הכתפיים זה אנשים שלפחות המינימום של המינימום יודעים לדבר בגובה עיניים ויש להם יחסי אנוש טובים
ועל סמך מה אתה אומר שיש לך נסיון גדול ממני בתחום הזה?
אני אישית עובד בתחום חדרי הכושר כבר זמן מה, אני גם מאמן אישי בקרוב מקווה להכין מתאמן שלי למר פיטנס בשנה הבאה, אני קורא מחקרים אקדמים וספרות מקצועית ולא חרטות שאתה קורא באינטרנט, מעבר לזה כדי להעשיר את הידע שלי הייתי בשתי הרצאות של שני בודיבילדרים שאני מעריך מאוד הראשון זה רוני קולמן מר אולימפיה שמונה פעמים, והשני זה בראנץ וורן שהוא מאמן בין הטובים בעולם בתחום, אז אל תגיד לי שאני לא לומד מהטובים בעולם, ועדיין מרוב שאני אוהב את התחום הזה אני עדיין נכנס לפורומים כמו LBS ופורומים מחו"ל כדי באמת לשמוע עוד דיעות וללמוד עוד ידע מאנשים, לעולם בחיי לא זלזלתי במישהו בפורום ולא אמרתי שאני מבין יותר טוב ממנו, אבל לך מגיע שאני יגיד את זה, אתה חוצפן ואין לך מושג בתחום, אז אני ממליץ לך לדבר יפה ולכבד.

אני פתאום שם לב שאתה אשכרה מעיז לדבר על אחד האנשים היותר מוערכים פה בפורום ולהגיד לו שאין לו ראש על הכתפיים, ושיש לו אגו, החבר פורום שרק מחפש לעזור ולעולם לא תקף בחצי מילה מישהו. חצית גבולות. שמע אני לא מנהל בפורום אבל לאחד כמוך בהחלט מגיע באן, הפורום לא צריך אנשים כמוך
מר פטנס לפי התמונה שלך לא ציפיתי למשהו יותר גדול ממר פטנס שיהיה לו בהצלחה דרך אגב אני ישמח להגיד לך לכולם כאן יש אותה תפיסת עולם כאילו אני מרגיש שכולכם פה משפחה אחד מגבה את השני אבל על מה אני לא יודע!!! חבל שהתמונות שלכם לא משדרות את אותו גובה שאתה מדברים ממנו, בדרך כלל אני אוהב להסתכל על אנשים איך שהם נראים ואז לנסות ללמוד מהם עם כל הכבוד לך אני לא חוצפן אבל איתך כן הייתי כי ידעתי כבר מראש מה אתה הולך לההגיד עוד לפני שהתחלת לדבר לכן אמרתי לך שאני לא מעוניין לשמוע את הדיעה שלך כי אני עם כל הכבוד לך ואל תפגע ממני אני אומר לך את זה גלוי אני שונא אנשי הפיטנס, אל תקח את זה אישי פשוט זה סגנון של אנשים שאני לא אוהב אני לא מנסה להעליב או משהו אל תבין אותי לא נכון.
דרך אגב הוויכוח כאן יכל להיות הרבה יותר טוב ויפה רק חבל שאתם כאלה גבוהים שאנחנו כאן החדשים בפורום צריכים להצדיע לכם לפני שנדבר איתכם ותתקנו אותי אם אני טועה כל אחד שאני מתווכח איתו נכנס לקילורגרם עושה לי משם איזה העתק הדבק ממאמר כלשהו ואז אומר לי תקרא תתעניין בואו ננסה להיות בני אדם רגילים ונדבר בשפה רגילה ומוכרת ושכל אחד יגיד וילמד את האחרים מהנסיון שלו וזהו אני מקווה שהעברתי את המסר ותודה לכל מי שהגיב ובבקשה בואו נחדול את הוויכוח הזה כי חבל זה לא יוביל לשום מקום.
לפותח הפוסט תעשה את מה שאתה רואה לנכון כי לא תמיד אחרים מחפשים את מה שאתה מחפש ובהצלחה.

אני שונא אנשי הפיטנס, אל תקח את זה אישי פשוט זה סגנון של אנשים שאני לא אוהב
די מכליל המשפט הזה הרבה אנשים שונים, בסופו של דבר זה עוד קטגוריה שמתחרים בה, עם דגש על חיטובים ופרופורציות ולא על גודל. זה כמו שבחורה שמתחרה בfitness and figure תשנא את כל הבחורות שמתחרות בmis bikini זה לא מכבד את אנשים שמשקיעים המון בתחום שלהם. אבל כמו שאמרת, כל אחד ודעתו.
בואו ננסה להיות בני אדם רגילים ונדבר בשפה רגילה ומוכרת ושכל אחד יגיד וילמד את האחרים מהנסיון שלו וזהו אני מקווה שהעברתי את המסר
אני מסכים איתך פה ואכן העברת את המסר, עצבן אותי שכתבת את המשפט: "אל תקשיב להם" בכזאת הכללה כאילו כל חברי הפורום בעלי אותו דעה, ואני חושב שזה מה שגרם לכולם לצאת נגדך ולא בגלל שהמלצת לפותח הפוסט לעבוד בנפח גבוה. גם אני עובד בנפח גבוה אני לא אמרתי שזה לא בסדר זה מה שפיתוח גוף דורש בסופו של דבר.
בכל מקרה מקווה שגם אני העברתי לך את המסר, ושנוכל ללמוד אחד מהשני ולא להתנגח.

די מכליל המשפט הזה הרבה אנשים שונים, בסופו של דבר זה עוד קטגוריה שמתחרים בה, עם דגש על חיטובים ופרופורציות ולא על גודל. זה כמו שבחורה שמתחרה בfitness and figure תשנא את כל הבחורות שמתחרות בmis bikini זה לא מכבד את אנשים שמשקיעים המון בתחום שלהם. אבל כמו שאמרת, כל אחד ודעתו.

אני מסכים איתך פה ואכן העברת את המסר, עצבן אותי שכתבת את המשפט: "אל תקשיב להם" בכזאת הכללה כאילו כל חברי הפורום בעלי אותו דעה, ואני חושב שזה מה שגרם לכולם לצאת נגדך ולא בגלל שהמלצת לפותח הפוסט לעבוד בנפח גבוה. גם אני עובד בנפח גבוה אני לא אמרתי שזה לא בסדר זה מה שפיתוח גוף דורש בסופו של דבר.
בכל מקרה מקווה שגם אני העברתי לך את המסר, ושנוכל ללמוד אחד מהשני ולא להתנגח.
תשמע אני מכבד אותך בתור בנאדם אבל מה שניסיתי להגיד לך זה פשוט שהתחום שאתה אוהב והתחום שאני אוהב זה לא אותו סגנון ולא אותו דבר לכן אתה מחפש משהו ואני מחפש משהו חס וחלילה אין לי כלום נגדך או נגד כל אחד או אחת אחרת שאוהבים פטנס זה פשוט עניין של בחירה והשתייכות למשהו שאתה אוהב, בכל זאת אני מאחל לך בהצלחה בדרך שלך ושוב פעם לא הייתה לי כוונה להעליב אף אחד כאן ניסיתי לעזור לפותח הפוסט וזהו הבעיה פה שבאמת כולכם באותה דיעה לפעמים זה טוב שאתה מביא אנשים מכל מני מקומות ותחומים ולכל אחד יש דיעה אחרת ושכולם ישמעו את כולם וילמדו מהנסיון של כל אחד ואחד כלומר שכל אחד יתרום את שלו אבל שכולכם תבואו עם אותה דיעה זה לא הגיוני בכל זאת אני מכבד את זה והכל טוב ובהצלחה לכולם כאן ותודה.

עשיתם מזה יותר מידיי ויכוח בגדול שתי השיטות יעבדו במיוחד אצל מי שמתחיל הקטע פה הוא יותר להתאמן חזק בעצימות גבוה ו 70 אחוז זה תזונה של נדבר על גנטיקה עכשיו הויכוח הוא כזה האם לעשות פעמיים בשבוע נניח 9 סטים או פעם 1 18 עפי מחקרים שבדקו למתאמן הטבעי ללא חומרים עדיף לעשות פעמיים ולחלק את הנפח זה לא אומר שלא תתקדמו בשיטה השנייה של לקחת שריר ולקרוע אותו יותר פעם ב יותר זמן אבל דעתי שעדיף ללכת עפי מחקר מנסיון אישי של שנים ועלייה של 30 קילו מסת שריר שתי השיטות יעבדו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית