הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי לג פרס

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
בעיקרון קראתי בכל מיני אתרים שעדיף לא ליישר את הרגליים וכל זה כי זה כאילו לחץ על המפרקים וכל זה, הבולשיט הרגיל קיצר, בתכלס אבל זה מטריד אותי, הברכיים שלי שפעם הייתי מריץ סקוואטים כבדים וזה לא היה מזיז להם, כבר מציקות בסקוואט סתם בלי משקל שאני עושה בבית (יכול להיות אבל שזה בגלל שדי שכחתי את הטכניקה בסקוואט ואו חוסר בחימום, כי לאחר מכן שניסיתי לבצע מין סוג של מתיחה בהמסטרינג והיפדרייב זה הרגיש טוב).

אז תכלס, יכול להיות שבגלל שלא ישרתי את הרגליים בלג פרס זה גרם למין פחות מעורבות של ההמסטרינג, למרות שאני בכל זאת עושה דדליפט, וזה גרם לברכיים להיות יותר פגיעות?

אם אפשר עצות, חוץ מלעשות סקוואט כי פשוט אין לי אפשרות.

שיט
איך הפורום יסתדר בלי לצנים כמוך????????

חח עוד באת לפה וחשת את עצמך איזה גאון אבל כל מה שטענת זה חרטה אחת גדולה.

מענינת אותי הקביעה במשפט השני שלך.
ברור שסקוואט הנו תרגיל טוב יותר בעשרות פרמטרים, אבל לא נראה לי שיש הגיון במה שאתה טוען (ביחס לבריאות הברכיים)

Steinkamp et al (1993) examined patellofemoral joint reaction force, knee movement, and joint stress at four different angles of knee flexion on the leg press and leg extension. The group found that all three parameters were greater with leg extension exercises at 0 and 30 degrees of knee flexion — the most "functional" ranges of motion in early rehabilitation cases.

Chow (1999) examined patellar ligament, quadriceps tendon, and patellofemoral and tibiofemoral forces at different speeds of leg extensions execution. Tibiofemoral shear forces showed that the ACL was loaded throughout the ROM — not exactly what you want (passive restraints doing the work for active restraints).

Steinkamp LA, Dillingham MF, Markel MD, Hill JA, Kaufman KR. Biomechanical considerations in patellofemoral joint rehabilitation. Am J Sports Med. 1993 May-Jun;21(3):438-44.

Chow JW. Knee joint forces during isokinetic knee extensions: a case study. Clin Biomech (Bristol, Avon). 1999 Jun;14(5):329-38.
.

Steinkamp et al (1993) examined patellofemoral joint reaction force, knee movement, and joint stress at four different angles of knee flexion on the leg press and leg extension. The group found that all three parameters were greater with leg extension exercises at 0 and 30 degrees of knee flexion — the most "functional" ranges of motion in early rehabilitation cases.​

Chow (1999) examined patellar ligament, quadriceps tendon, and patellofemoral and tibiofemoral forces at different speeds of leg extensions execution. Tibiofemoral shear forces showed that the ACL was loaded throughout the ROM — not exactly what you want (passive restraints doing the work for active restraints).​

Steinkamp LA, Dillingham MF, Markel MD, Hill JA, Kaufman KR. Biomechanical considerations in patellofemoral joint rehabilitation. Am J Sports Med. 1993 May-Jun;21(3):438-44.​

Chow JW. Knee joint forces during isokinetic knee extensions: a case study. Clin Biomech (Bristol, Avon). 1999 Jun;14(5):329-38.
.​

סחטיין, זה מאוד מאוד מענין, ואפילו הפתיע אותי.
אם כי אחרי שאני חושב על התנועה עוד קצת, יש בזה הגיון אינטואטיבי.
המחקר השני שאתה מביא ממנו לא השווה X ל Y, אבל אני מבין את הקונטקסט.

תודה

בוא נתחיל בזה שעזבתי את עולם הבודיבילדינג מאחר ולא רציתי
להיסתובב בחברת אנשים שמיתבטאים בסיגנון "בהמי"

עזבתי את מכון הכושר כי פגשתי שם אנשים שכושר הבטוי שלם "לקה בחסר"
הוא היצטמצם לשפה הירודה שבה היתבטאת כלפי בפוסט הקודם

ניראה שזאת הרמה המכסימלית שאתה מסוגל להגיע אליהה
כל מה שמרוכז לך בקודקוד בתור מה שהייתי מגדיר כ"שכל"
יכול להיות שווה ערך למישקולת של 1 קילו ולא יותר מיכך

מאחר וכניראה וזאת תיהיה פחיתות כבוד מצידי להגיב במילים "ספרותיות" נוסח המילים
ששמעתי בפוסט הקודם
ניכנסתי לכאן ביגלל אנשים כמו "משין הד" וSONSON
קראתי את המאמרים שלהם מיתוך סקרנות וראיתי ניתוחים מפורטים ומרשימים

ככל הניראה אני אברח מיכאן ביגלל אנשים שמיתבטאים בסיגנון בהמי נוסח
הסיגנון שראיתי ושמעתי במכון כושר הקודם שבו היתאמנתי
המבין יבין
תודה למי שתמך בי
אני לא מבין... למה בחרת לצוטט דווקא אותי? זה גורם לזה להראות כאילו התגובה שלך מכוונת אליי, ואני לא רואה איפה התבטאתי בסגנון "בהמי", מה שנשאר לי להניח זה שלא התכוונת אליי כי אני מאמין שנהגתי בכבוד כלפיך. ואם תשאל אותי זה קצת בזבוז לעזוב ספורט שאתה אוהב רק בגלל שחלק מהאנשים לא מתנהגים יפה...

בוא נתחיל בזה שעזבתי את עולם הבודיבילדינג מאחר ולא רציתי
להיסתובב בחברת אנשים שמיתבטאים בסיגנון "בהמי"

עזבתי את מכון הכושר כי פגשתי שם אנשים שכושר הבטוי שלם "לקה בחסר"
הוא היצטמצם לשפה הירודה שבה היתבטאת כלפי בפוסט הקודם

ניראה שזאת הרמה המכסימלית שאתה מסוגל להגיע אליהה
כל מה שמרוכז לך בקודקוד בתור מה שהייתי מגדיר כ"שכל"
יכול להיות שווה ערך למישקולת של 1 קילו ולא יותר מיכך

מאחר וכניראה וזאת תיהיה פחיתות כבוד מצידי להגיב במילים "ספרותיות" נוסח המילים
ששמעתי בפוסט הקודם
ניכנסתי לכאן ביגלל אנשים כמו "משין הד" וSONSON
קראתי את המאמרים שלהם מיתוך סקרנות וראיתי ניתוחים מפורטים ומרשימים

ככל הניראה אני אברח מיכאן ביגלל אנשים שמיתבטאים בסיגנון בהמי נוסח
הסיגנון שראיתי ושמעתי במכון כושר הקודם שבו היתאמנתי
המבין יבין
תודה למי שתמך בי

אל תשכח את החצאית מיני והאודם

בעיקרון קראתי בכל מיני אתרים שעדיף לא ליישר את הרגליים וכל זה כי זה כאילו לחץ על המפרקים וכל זה, הבולשיט הרגיל קיצר, בתכלס אבל זה מטריד אותי, הברכיים שלי שפעם הייתי מריץ סקוואטים כבדים וזה לא היה מזיז להם, כבר מציקות בסקוואט סתם בלי משקל שאני עושה בבית (יכול להיות אבל שזה בגלל שדי שכחתי את הטכניקה בסקוואט ואו חוסר בחימום, כי לאחר מכן שניסיתי לבצע מין סוג של מתיחה בהמסטרינג והיפדרייב זה הרגיש טוב).

אז תכלס, יכול להיות שבגלל שלא ישרתי את הרגליים בלג פרס זה גרם למין פחות מעורבות של ההמסטרינג, למרות שאני בכל זאת עושה דדליפט, וזה גרם לברכיים להיות יותר פגיעות?

אם אפשר עצות, חוץ מלעשות סקוואט כי פשוט אין לי אפשרות.
"you can do leg press but its gay"

ריפטו מסכם הכל במשפט אחד.

• פותח/ת השרשור
"you can do leg press but its gay"

ריפטו מסכם הכל במשפט אחד.

תאמין לי שאם אבא שלי לא היה מעיר לי והמכון היה לפחות נותן לעשות סקוואט על המקבילים, או אם לפחות היה כלוב הייתי עושה סקוואט, אבל אין לי ברירה.. אז אני עושה לג פרס.

תאמין לי שאם אבא שלי לא היה מעיר לי והמכון היה לפחות נותן לעשות סקוואט על המקבילים, או אם לפחות היה כלוב הייתי עושה סקוואט, אבל אין לי ברירה.. אז אני עושה לג פרס.

תגיד לאבא שיקרא את הספר (או לפחות את הפרק על הסקוואט) 😃

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאני מקפיץ, אבל אבא שלי מרשה לי סקוואט על 7-8 חזרות (במילים אחרות משקלים קצת יותר קלים), כנראה בין היתר כי התחילו לכאוב לי הברכיים מהלג פרס.
אני אעשה בחזה עליון עם הטיול (אנשים לא מגיעים הרבה אחרי הקיץ מסתבר), או שאני אבקש מ2 חבר'ה סוסים להרים עלי מוט.

יאללה בכבוד, סקוואטים!.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית