הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעת כתף

rawrrrr

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום. אני מתאמן כבר 7 חודשים מחשיב את האימונים שלי כאל בינוניים בגלל שאני בצבא ואין לי את כל הציוד הנדרש.
לפני חודש התחלתי להוסיף עוד תרגיל לכתף(לחיצת מוט בעמידה) בנוסף לתרגילים שהיו לי... התחלתי להרגיש כאב אחרי כשבוע.
המשכתי להתאמן עד ששבוע שעבר התחיל לכאוב עד כדי כך,שקשה לי להרים את היד גם ללא משקל.
הלכתי לרופא הצבאי והוא החליט לתת לי ibufen למי שמכיר.
בנוסף הוא נתן לי כמה תרגילים לכתף עם גומיות.בלי קשר אני הולך לפיזוטרפיה.
בדיאבד שאני חושב על זה עשיתי כמה תרגילים בצורה לא נכונה ואחרי זה גם משכתי את זה עוד.
השאלה שלי מה יכול לעזור לריפוי של הכאב? מנוחה שלמה לגמרי ללא אימונים בכלל חוץ מהפיזוטרפיה?
להמשיך לעבוד גב/רגליים/יד קדמית? נכון לעכשיו הפסקתי להתאמן חזה כתפיים יד אחורית כי עם המשקלים שאני עובד אני מרגיש את הכתף עובדת חזק.
תודה מראש

שלום. אני מתאמן כבר 7 חודשים מחשיב את האימונים שלי כאל בינוניים בגלל שאני בצבא ואין לי את כל הציוד הנדרש.
לפני חודש התחלתי להוסיף עוד תרגיל לכתף(לחיצת מוט בעמידה) בנוסף לתרגילים שהיו לי... התחלתי להרגיש כאב אחרי כשבוע.
המשכתי להתאמן עד ששבוע שעבר התחיל לכאוב עד כדי כך,שקשה לי להרים את היד גם ללא משקל.
הלכתי לרופא הצבאי והוא החליט לתת לי ibufen למי שמכיר.
בנוסף הוא נתן לי כמה תרגילים לכתף עם גומיות.בלי קשר אני הולך לפיזוטרפיה.
בדיאבד שאני חושב על זה עשיתי כמה תרגילים בצורה לא נכונה ואחרי זה גם משכתי את זה עוד.
השאלה שלי מה יכול לעזור לריפוי של הכאב? מנוחה שלמה לגמרי ללא אימונים בכלל חוץ מהפיזוטרפיה?
להמשיך לעבוד גב/רגליים/יד קדמית? נכון לעכשיו הפסקתי להתאמן חזה כתפיים יד אחורית כי עם המשקלים שאני עובד אני מרגיש את הכתף עובדת חזק.
תודה מראש

תיצמד להנחיות של הפיזיותרפיסט לגבי הפעלת הכתף.
אין מניעה להפעיל את הרגליים והגו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית