עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רואה שום סיבה שתאכל קופסת שמנת מלאה תתמקד באוכל נורמלי חוץ מיזה שלאכול את זה ישר ליפני השינה עלול לגרום לשינה לא טובה
דבר שני למי איכפת מנוזלים?
דבר אחרון בישביל מה להוריד פחמימות במסה?
שאתה אוכל כמעט חצי מהקלוריות שאתה צריך ואת כל השומן שאתה צריך שרובו שומן רווי ולא איכותי על משהו שישב לך בבטן בצורה לא נעימה לא יתן לך שום הרגשת שובה לאורך זמן תקבל מימנו הרבה ישיבות לא נעימות בשורותים ואין בוא שום ויטמינים או מינרלים1. מה רע בקופסת שמנת מלאה? מה הקטע ב"תתמקד באוכל נורמלי"?
כמה שעות אתה ישן?2. השינה שלי בסדר גמור...
זה משקל שקשה לי אישית להחשיב כי הוא לא ממש בולט כמו שומן או שריר זה בקושי נראה להעין3. לי אכפת מנוזלים, כי אני נלחם על כל ק"ג (שוקל 60 קג סהכ ואני 183 בערך).
לא אוהב שום פחמימה? קורנפלס/אורז/קוסקוס/תפוח אדמה/לחם שום דבר?4. להוריד פחמימות כיוון שאני שונא פחמימות.
זה משתנה בין אדם לאדם יכול להגיד לך שאני אישית מאבד סביבות ה3-2 קילוהאם יש לחך תשובה לשאלה שלי? כמה משקל אני "מפסיד" מאי אכילת פחמימות על נוזלים (בהנחה שאני משלים הכל משומן)?
בשנהם והשריר יאבד משהו גם בגלל הנוזל וגם בגלל מה שזה שמעלי אמראם כבר פתחתי את הנושא, אז עוד שאלה. האם הנוזלים האלה הם בשריר או בשומן של הגוף? (כלומר, האם בלעדיהם השריר יותר קטן?
בהנחה שאתה מסתובב עם מאגרי גליקוגן ריקים לגמרי גם בכבד, גם בדם וגם בשרירים אתה מפסיד בערך קילו וחצי (תלוי, בין השאר, במסת השריר שלך, וגם בשאלה את מי אתה שואל כמה מים נספחים אליו, המספר נע בין 2.7 ל-4 גרם מים לכל גרם גליקוגן).כמה משקל אני "מפסיד" מאי אכילת פחמימות
בהנחה שאתה מסתובב עם מאגרי גליקוגן ריקים לגמרי גם בכבד, גם בדם וגם בשרירים אתה מפסיד בערך קילו וחצי (תלוי, בין השאר, במסת השריר שלך, וגם בשאלה את מי אתה שואל כמה מים נספחים אליו, המספר נע בין 2.7 ל-4 גרם מין לכל גרם גליקוגן).
בשמחה. זה מהשריר ומהכבד ביחד.האם זה מהשריר?
לא רואה שום סיבה שתאכל קופסת שמנת מלאה תתמקד באוכל נורמלי חוץ מיזה שלאכול את זה ישר ליפני השינה עלול לגרום לשינה לא טובה
דבר שני למי איכפת מנוזלים?
דבר אחרון בישביל מה להוריד פחמימות במסה?
שאתה אוכל כמעט חצי מהקלוריות שאתה צריך ואת כל השומן שאתה צריך שרובו שומן רווי ולא איכותי על משהו שישב לך בבטן בצורה לא נעימה לא יתן לך שום הרגשת שובה לאורך זמן תקבל מימנו הרבה ישיבות לא נעימות בשורותים ואין בוא שום ויטמינים או מינרלים
לא אוהב שום פחמימה? קורנפלס/אורז/קוסקוס/תפוח אדמה/לחם שום דבר?
ברגע שתתחיל לאכול פחמימות הגליקוגן יכנס לשריר והוא יקבל נפח ואז בעצם המראה שלך ישתפר