הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספיחת נוזלים

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
היי.
המטרה שלי היא עליה במסה כרגע.
בזמן האחרון התחלתי לצמצם בפחמימה ולאכול יותר שומן (קופסת שמנת להקצפה לפני השינה - 900 קלוריות 😃 ).
בכל אופן, אני די "שחיף" וזה קצת דופק אותי (הורדת פחמימות) כי אני מוריד בנוזלים, לא?
אם כן, כמה זה משמעותי?

לא רואה שום סיבה שתאכל קופסת שמנת מלאה תתמקד באוכל נורמלי חוץ מיזה שלאכול את זה ישר ליפני השינה עלול לגרום לשינה לא טובה
דבר שני למי איכפת מנוזלים?
דבר אחרון בישביל מה להוריד פחמימות במסה?

• פותח/ת השרשור
60
לא רואה שום סיבה שתאכל קופסת שמנת מלאה תתמקד באוכל נורמלי חוץ מיזה שלאכול את זה ישר ליפני השינה עלול לגרום לשינה לא טובה

קודם כל תודה על התשובה.
1. מה רע בקופסת שמנת מלאה? מה הקטע ב"תתמקד באוכל נורמלי"?
2. השינה שלי בסדר גמור...
3. לי אכפת מנוזלים, כי אני נלחם על כל ק"ג (שוקל 60 קג סהכ ואני 183 בערך).
4. להוריד פחמימות כיוון שאני שונא פחמימות.

האם יש לחך תשובה לשאלה שלי? כמה משקל אני "מפסיד" מאי אכילת פחמימות על נוזלים (בהנחה שאני משלים הכל משומן)?

אם כבר פתחתי את הנושא, אז עוד שאלה. האם הנוזלים האלה הם בשריר או בשומן של הגוף? (כלומר, האם בלעדיהם השריר יותר קטן?

נערך לאחרונה:
אם אתה רוצה לגדול ולהתפתח..המלצה אחת..תתחיל לאהוב פחמימות.לדפוק קופסאת שמנת לפני השינה ..המסלול שלך לא טוב.עוד משהו לגבי נוזלים..כשאין לך פחמימות בגוף השריר שלך מרוקן מגליקוגן..וככה בעצם נהיה המראה הנוזלי...ברגע שתתחיל לאכול פחמימות הגליקוגן יכנס לשריר והוא יקבל נפח ואז בעצם המראה שלך ישתפר..ולא כל פחמימה מנפחת ומפוצצת אותך בנוזלים..אני בחיטוב אוכל אורז וגם אחרי מנה גדולה עדיין בקושי סופח מים.
בהצלחה.

1. מה רע בקופסת שמנת מלאה? מה הקטע ב"תתמקד באוכל נורמלי"?
שאתה אוכל כמעט חצי מהקלוריות שאתה צריך ואת כל השומן שאתה צריך שרובו שומן רווי ולא איכותי על משהו שישב לך בבטן בצורה לא נעימה לא יתן לך שום הרגשת שובה לאורך זמן תקבל מימנו הרבה ישיבות לא נעימות בשורותים ואין בוא שום ויטמינים או מינרלים
2. השינה שלי בסדר גמור...
כמה שעות אתה ישן?
קשה לך לקום?
אתה מוצא את עצמך עייף במשך היום ליפעמים?
גם עם אתה מרגיש שאתה ישן טוב ולא מתעורר בלילה השינה לא באמת איכותית ואני רוצה להוסיף זה שתאכל ליפני השינה לא יגרום לך לעלות במשקל יותר מהר זה מיתוס
3. לי אכפת מנוזלים, כי אני נלחם על כל ק"ג (שוקל 60 קג סהכ ואני 183 בערך).
זה משקל שקשה לי אישית להחשיב כי הוא לא ממש בולט כמו שומן או שריר זה בקושי נראה להעין
4. להוריד פחמימות כיוון שאני שונא פחמימות.
לא אוהב שום פחמימה? קורנפלס/אורז/קוסקוס/תפוח אדמה/לחם שום דבר?
גם עם בכל זאת אתה עושה דל פחמימה תכוון לשומן איכותי ולא למשהו שיעשה לך שילשולים D: וגם ככה אתה חייב לעשות העמסה פחמימות אחת ל
האם יש לחך תשובה לשאלה שלי? כמה משקל אני "מפסיד" מאי אכילת פחמימות על נוזלים (בהנחה שאני משלים הכל משומן)?
זה משתנה בין אדם לאדם יכול להגיד לך שאני אישית מאבד סביבות ה3-2 קילו

אם כבר פתחתי את הנושא, אז עוד שאלה. האם הנוזלים האלה הם בשריר או בשומן של הגוף? (כלומר, האם בלעדיהם השריר יותר קטן?
בשנהם והשריר יאבד משהו גם בגלל הנוזל וגם בגלל מה שזה שמעלי אמר

כמה משקל אני "מפסיד" מאי אכילת פחמימות
בהנחה שאתה מסתובב עם מאגרי גליקוגן ריקים לגמרי גם בכבד, גם בדם וגם בשרירים אתה מפסיד בערך קילו וחצי (תלוי, בין השאר, במסת השריר שלך, וגם בשאלה את מי אתה שואל כמה מים נספחים אליו, המספר נע בין 2.7 ל-4 גרם מים לכל גרם גליקוגן).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בהנחה שאתה מסתובב עם מאגרי גליקוגן ריקים לגמרי גם בכבד, גם בדם וגם בשרירים אתה מפסיד בערך קילו וחצי (תלוי, בין השאר, במסת השריר שלך, וגם בשאלה את מי אתה שואל כמה מים נספחים אליו, המספר נע בין 2.7 ל-4 גרם מין לכל גרם גליקוגן).

תודה רבה אחי. האם זה מהשריר?

• פותח/ת השרשור

לא הבנתי ככ למה שזה יגרום לשינה לא טובה? האם בכלל אכילה לפני השינה גורמת לשינה לא טובה?

שאתה אוכל כמעט חצי מהקלוריות שאתה צריך ואת כל השומן שאתה צריך שרובו שומן רווי ולא איכותי על משהו שישב לך בבטן בצורה לא נעימה לא יתן לך שום הרגשת שובה לאורך זמן תקבל מימנו הרבה ישיבות לא נעימות בשורותים ואין בוא שום ויטמינים או מינרלים

אני משלים את זה בהרבה ירקות, ובשר (אתמול קילו אנטריקוט במשך היום).
אגב, מה רע בשומן רווי?

לא אוהב שום פחמימה? קורנפלס/אורז/קוסקוס/תפוח אדמה/לחם שום דבר?

ממש שונא. הדרך היחידה שלי לקבל פחמימה בצורה שאני נהנה - שוקולד או מלטודקסטרין (בלי טעם) או פירות או מיץ ממותק...
ברגע שתתחיל לאכול פחמימות הגליקוגן יכנס לשריר והוא יקבל נפח ואז בעצם המראה שלך ישתפר

המראה ישתפר? קראתי הרבה בפורום ונשמע שאנשים פה די מעדיפים שלא תהיה ספיחת נוזלים כי יש מראה "נוזלי"... לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית