ייעוץ בעיה בדדליפט

Barca dp

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
אני כבר יחסית הרבה זמן נתקע בין 137.5-140 ואני לא מצליח להתקדם (אני בלינארית 5x5) אני כל המן מגיעה לכשל בחזרה 4,5 כי אין לי אוויר והמוט מחליק לי אני מתכוון לאחיזה אבל אני מרגיש שחוץ מזה אני יכול לסיים את הסט עשיתי ריסט עכשיו סיימתי אותו ועדיין אני לא מצליח להתקדם חשבתי אולי לעשות דד ל3 חזרות בנתיים זה רעיון טוב? יש משהו אחר שכדאי לי לעשות? תודה

• פותח/ת השרשור
אני חושב שכן אני מתקדם בתרגילים אחרים אז לא נראה לי שזה אוכל ושנה הטכניקה גם נראה לי בסדר רק הבעיה החזרה ה4,5 אני מרגיש שאני יכול לסיים את הסט רק האחיזה וחסר אוויר מפריע לי ב3 חזרות הראשונות זה בסדר ואז זה ממש משפיעה וגורם לכשל שאני תכוון לאחיזה זה לא שמחליק לי המוט בגלל זיעה זה בגלל שהגריפ שלי לא עומד בזה אז אני לא מצליח להחזיק את המוט ניסיתי גם הוק גריפ אבל הגודל שלי קצר מידי
בגלל זה אני רוצה לשנות בסט האחרון ל3 חזרות זה רעיון טוב?
תודה

אני חושב שכן אני מתקדם בתרגילים אחרים אז לא נראה לי שזה אוכל ושנה הטכניקה גם נראה לי בסדר רק הבעיה החזרה ה4,5 אני מרגיש שאני יכול לסיים את הסט רק האחיזה וחסר אוויר מפריע לי ב3 חזרות הראשונות זה בסדר ואז זה ממש משפיעה וגורם לכשל שאני תכוון לאחיזה זה לא שמחליק לי המוט בגלל זיעה זה בגלל שהגריפ שלי לא עומד בזה אז אני לא מצליח להחזיק את המוט ניסיתי גם הוק גריפ אבל הגודל שלי קצר מידי
בגלל זה אני רוצה לשנות בסט האחרון ל3 חזרות זה רעיון טוב?
תודה
3 זה לא פתרון אולי אתה עושה t&g?

דווקא לי הייתה בעיה בדד ליפט והורדתי ל3 חזרות וזה עזר לי להתקדם. זה אינדיבידואלי. אם אתה רואה שנפח נמוך עובד עליך ואתה טוב יותר בעצימות אז תרד ל3 חזרות אולי זה יעזור גם לך

• פותח/ת השרשור
אני לא עושה t&g אני מתחיל כל פעם כמו החזרה הראשונה נראה לי אני ינסה להוריד ל3 נראה אם זה יעבוד כמו שtank אמר
כדאי לי להוסיף בינתיים תרגיל לforearm
לנסות לשפר את האחיזה ?
ואם כן איזה תרגיל מתאים לזה וכמה חזרות וסטים
תודה לכולם על העזרה!

אני לא עושה t&g אני מתחיל כל פעם כמו החזרה הראשונה נראה לי אני ינסה להוריד ל3 נראה אם זה יעבוד כמו שtank אמר
כדאי לי להוסיף בינתיים תרגיל לforearm
לנסות לשפר את האחיזה ?
ואם כן איזה תרגיל מתאים לזה וכמה חזרות וסטים
תודה לכולם על העזרה!
כשאתה יורד ל3 אתה חייב לראות התקדמות משמעותית
ופשוט תחפש תרגילים לשיפור האחיזה בדדליפט בגוגל

אתה באמת יכול להוריד ל 3 חזרות, ואז אולי תתן סט ל 8 אחרי במשקל טיפה יותר נמוך בשביל להתרגל למספר חזרות גבוהה.
תנסה לעשות CROC ROW, המליצו לי פה, זה בכללי צריך לשפר את הגריפ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית