הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לחיטוב עם דגש על PL

human car

משתמש מתחיל
70
10
נק' מוניטין:
9
70
10
שלום רב,
אני מחפש תוכנית שאוכל לעבוד בה בחיטוב עם גרעון קלורי וירידה הדרגתית בפחממות.
כרגע אני עובד ב5-3-1 והיו תוצאות טובות והתקדמות לא רעה ביחס לשגת חיים/תזונה/מנוחה שלי
עם זאת, אני מרגיש שאני מגיע למצב של אימון יתר מכיוון שלא תמיד יוצא לי לסדר את האימונים בצורה האידיאלית ויוצא
שבין שבוע 1 לשבוע 2 יש יום מנוחה. דבר הגורם לי לעומס רב וגם לכשלונות וירידה בתוצאות...
אני כרגע חוזר על חודש במקום להתקדם, מכיוון שהרגשתי שאם אעלה עוד במשקלים אני בהחלט אקרוס באימונים.
מחפש תוכנית שתשמור על תרגילי בסיס סקווט-בנץ-דד ליפט- פרס עם שילוב בין כוח לחיטוב
כזאת שאוכל לעמוד בה עם מאזן קלורי שלילי ובו זמנית אעבד כמה שפחות כוח(ומסה)
מצטער על החפירה...

תודה מראש על העזרה,
בוריס

בחיטוב אין יותר מדי מה לעבוד, אתה מנסה בעיקר לשמר שריר ומשקלים. לך על סקוואט, בנץ' וחתירה, הכל בפירמידה עולה עד סט כבד של חמישיה, כשבאימון האמצעי (מתוך שלושה) בשבוע אתה מחליף תרגילים לסקוואט, פרס ודדליפט. אם אתה מרגיש מותש בגלל החיטוב אתה יכול להקל על עצמך פה ושם עם שני אימונים כאלה בשבוע, ועוד אימון אחד קל - מטקון, אירובי וכדומה.

מבחינת משקלים - כרגיל, מתחילים עם ריסט, ומשתדלים לעלות במשקל פעם בשבוע, עדיף יום אחרי ההעמסה.

ממליץ בחום על הלינארית של ביל סטאר כהתחלה.
תוכל להמשיך ולהתקדם בה לאורך זמן מסויים גם בגירעון קלורי.

ממליץ בחום על הלינארית של ביל סטאר כהתחלה.
תוכל להמשיך ולהתקדם בה לאורך זמן מסויים גם בגירעון קלורי.
אם תשים לב, זה בעצם מה שרשמתי לו - עם המון חופש והקלות. לא אוהבים לקרוא לזה ליניארית, אז לא קראתי לזה ליניארית 😛

אם תשים לב, זה בעצם מה שרשמתי לו - עם המון חופש והקלות. לא אוהבים לקרוא לזה ליניארית, אז לא קראתי לזה ליניארית 😛
כן גם אני לא מתייחס לזה כאל הלינארית 😉
אבל לפחות בתחילת החיטוב אפשר לעשות את התוכנית AS IS לתקופה קצרה

אז תקרא לזה מדקאו... 🤦‍♂️
מה שהוא התכוון בעצם זה שברגע שאתה משנה את התבנית המקורית כדי שתתאים לך לאימונים בתקופת החיטוב,
זאת כבר לא התוכנית המקורית.

יותר כמו תוכנית שמבוססת על העקרונות שלה.

מה שהוא התכוון בעצם זה שברגע שאתה משנה את התבנית המקורית כדי שתתאים לך לאימונים בתקופת החיטוב,
זאת כבר לא התוכנית המקורית.

יותר כמו תוכנית שמבוססת על העקרונות שלה.
אני חושב שהליניארית נולדה לשינויים.
היא תוכנית גמישה מאוד וכל אחד יכול למצוא מה לשנות בה כדי לשפר לעצמו את התוכנית.

אני חושב שהליניארית נולדה לשינויים.
היא תוכנית גמישה מאוד וכל אחד יכול למצוא מה לשנות בה כדי לשפר לעצמו את התוכנית.
נכון, אבל היא כבר לא תיהיה התוכנית המקורית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית