הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר איך לנשום בתרגילי כח

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
ראיתי בסרטון שמישהו מסביר שבזמן תרגיל כח צריך לקחת לפני נשימה עמוקה ולשמור את האוויר בחזה וזה כאילו עוזר להרים יותר גבוה אני עד עכשיו חשבתי שלוקחים אוויר ואז מוציאים במאמץ למרות שזה לא כזה עזר לי איך הכי טוב לנשום בשביל הכי הרבה להצליח מבחינת משקל?

לפי המלצות ששמעתי מהרבה אנשים, בסקוואט לדוגמא, מומלץ להוציא אוויר בזמן העליה ואני דווקא מרגיש שזה עוזר לי. בבנץ' גם כן אני מוציא אוויר בזמן העליה. יש לך הסבר קצת יותר מפורט ללמה זה לא נכון?
@incin

עכשיו אולי יש הסבר למקור הפציעה שלך.

דווקא לדעת דודי המקור של הפציעה שלי זה הbutt wink והוא אחד מאלה שאמרו לי לנשוף בעליה בניגוד לדעתו של פרופסור אלכס
דודי תמיד אמר לי שאסור לנשום/לנשוף בזמן החזרה, לקחת אוויר אוויר בהתחלה להוציא בסוף התנועה.

אי אפשר לקחת אוויר לבטן, רק לריאות. מי שאומר לך להוציא אוויר בזמן התנועה הוא מישהו שלא התאמן בחיים שלו.
אני יורד מהמלתחות לוקח שאיפה עמוקה ומשחרר אויר רק בסוף האימון.

אני יורד מהמלתחות לוקח שאיפה עמוקה ומשחרר אויר רק בסוף האימון.
כנראה שאתה במכון הרבה יותר טוב משלי. אצלנו אני דווקא עוצר את האוויר כשאני נכנס למלתחות.

דודי תמיד אמר לי שאסור לנשום/לנשוף בזמן החזרה, לקחת אוויר אוויר בהתחלה להוציא בסוף התנועה.
לפי מה שאני הבנתי מההסבר שלו על הסקוואט אני לוקח אוויר בהתחלה, שומר אותו בפנים עד סוף הירידה ואז בעליה מוציא אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית