הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר איך לנשום בתרגילי כח

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
ראיתי בסרטון שמישהו מסביר שבזמן תרגיל כח צריך לקחת לפני נשימה עמוקה ולשמור את האוויר בחזה וזה כאילו עוזר להרים יותר גבוה אני עד עכשיו חשבתי שלוקחים אוויר ואז מוציאים במאמץ למרות שזה לא כזה עזר לי איך הכי טוב לנשום בשביל הכי הרבה להצליח מבחינת משקל?

אומר בדיוק הפוך
אולי טעיתי (ראה את המחקר "השפעת לחיצת חזה על סניליות מזורזת") וכתב את זה מישהו אחר. אולי אנסה לחפש את זה.
למקרה שאתה לא מכיר את דודי..
ואני חשבתי שזאת מרטין.
הסיבה היחידה שאני לא מרים רבע טון מהרצפה זה...
אני מציע שתפתח ב פורום אוף טופיק אשכול עם הכותרת הזאת.

עריכה: אכן, טעיתי. משה שחר אמר את ההיפך, ועכשיו אני צריך לנסות להזכר מי כן אמר את זה...

נערך לאחרונה:
רציתי להבין בפירוט מה זה וולסלבה ואיך זה עובד

ראיתי את הסקוואט שלך - אתה עושה וולסלבה כשאתה עולה מהסקוואט, ואתה לא מוציא אוויר בעליה למרות מה שאתה חושב.

דיברתי איתך על טריק של משקולנים ב-HB שקצת מוציאים אוויר אחרי הבאונס, אני בטוח ש @MikeRozner יכול להרחיב על זה יותר ממני.

תפיל לדודי על הרגל, הדאמבל יישבר.

למקרה שאתה לא מכיר את דודי..

https://www.facebook.com/david.jacobi.14/videos/o.485283484959683/1101864133162118/?type=2&theater

ואם אתה לא מצליח לראות, הוא עושה שם פרס עם 140 ק"ג 🤣

רק לפרוטוקול - זה לא אני, כן? הייתי אמנם שמח ללחוץ מעל הראש 140 ק"ג, אבל ייקח קצת זמן.

רק לפרוטוקול - זה לא אני, כן? הייתי אמנם שמח ללחוץ מעל הראש 140 ק"ג, אבל ייקח קצת זמן.

אתה סגרנו בכלל יישות וירטואלית מהמטריקס, לא?

אה! מורן דיבר על דודי השני מפאוור האוס שמתאמן שם, רק עכשיו נפל לי האסימון.

אבל כן, אני קיים רק באינטרנט.

מה הפלא שלא קלטת מהר, עם מצבו של תחום ה-AI בימינו...

ככה זה כשלא קוראים את כל ההודעות ורק מרפרפים, תייגו אותי ופתאום מופיע איזה דודי אחר שלוחץ 140 ק"ג מעל הראש, לא בסדר.

לא. אלה שלי מפריעות לדדליפט שלך?... 😉
תאמין לי, הפריצות דיסק האלה הן הדבר הכי טוב שקרה לקריירת האימון שלי. פתאום כל משקלי העבודה שלי נראים הרבה יותר סבירים 😆

• פותח/ת השרשור
תאמין לי, הפריצות דיסק האלה הן הדבר הכי טוב שקרה לקריירת האימון שלי. פתאום כל משקלי העבודה שלי נראים הרבה יותר סבירים 😆
ככה זה כשלא קוראים את כל ההודעות ורק מרפרפים, תייגו אותי ופתאום מופיע איזה דודי אחר שלוחץ 140 ק"ג מעל הראש, לא בסדר.
אולי טעיתי (ראה את המחקר "השפעת לחיצת חזה על סניליות מזורזת") וכתב את זה מישהו אחר. אולי אנסה לחפש את זה.

ואני חשבתי שזאת מרטין.
אני מציע שתפתח ב פורום אוף טופיק אשכול עם הכותרת הזאת.

עריכה: אכן, טעיתי. משה שחר אמר את ההיפך, ועכשיו אני צריך לנסות להזכר מי כן אמר את זה...
תגידו תאוויר בהתחלה לשאוף דרך הפה או דרך האף דרך אגב אמרו לי פה בהתחלה שכל חזרה לעשות את זה
זה קצת קשה אין לך מספיק זמן לעשות את זה. נגיד בבנץ אני לוקח אוויר עמוק לריאות וכשאני מסיים את החזרה אז להוציא ואז לקחת שוב ובכל הזמן הזה אני מחזיק את המוט למעלה?כאילו זה יוצא שכל חזרה אני יחכה כמה שניות ואז אמשיך תגידו לי בדיוק מה לעשות

תגידו תאוויר בהתחלה לשאוף דרך הפה או דרך האף דרך אגב אמרו לי פה בהתחלה שכל חזרה לעשות את זה
זה קצת קשה אין לך מספיק זמן לעשות את זה. נגיד בבנץ אני לוקח אוויר עמוק לריאות וכשאני מסיים את החזרה אז להוציא ואז לקחת שוב ובכל הזמן הזה אני מחזיק את המוט למעלה?כאילו זה יוצא שכל חזרה אני יחכה כמה שניות ואז אמשיך תגידו לי בדיוק מה לעשות
אני לוקח דרך הפה, מצליח להכניס יותר אוויר בשאיפה אחת.
בבנצ' יש כאלה שלוקחים למעלה ויש כאלה שלוקחים בדרך למטה, מה שבטוח שהאוויר צריך להישאר בפנים עד סוף הלחיצה.

• פותח/ת השרשור
אני לוקח דרך הפה, מצליח להכניס יותר אוויר בשאיפה אחת.
בבנצ' יש כאלה שלוקחים למעלה ויש כאלה שלוקחים בדרך למטה, מה שבטוח שהאוויר צריך להישאר בפנים עד סוף הלחיצה.
ולעשות את זה כל חזרה או שעדיף נגיד כל 2 חזרות כי זה לא נוח כל חזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית