ראיתי בסרטון שמישהו מסביר שבזמן תרגיל כח צריך לקחת לפני נשימה עמוקה ולשמור את האוויר בחזה וזה כאילו עוזר להרים יותר גבוה אני עד עכשיו חשבתי שלוקחים אוויר ואז מוציאים במאמץ למרות שזה לא כזה עזר לי איך הכי טוב לנשום בשביל הכי הרבה להצליח מבחינת משקל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפילו לא היה לי מושג שלא התאמנתי בחיים תודה על המידע!אי אפשר לקחת אוויר לבטן, רק לריאות. מי שאומר לך להוציא אוויר בזמן התנועה הוא מישהו שלא התאמן בחיים שלו.
לא הצעת פעם למכירה מוניטין תמורת לייקים?עריכה: תודות למענק של tank חציתי את מחסום ה 10,000 נקודות. שעון זהב בדרך אלי?
כן, אבל התקבלו הרבה תלונות מהקונים על מוצר פגום (אני חושד שאשקרה הסית אותם) כך שביטלתי את המבצע.לא הצעת פעם למכירה מוניטין
@incinלפי המלצות ששמעתי מהרבה אנשים, בסקוואט לדוגמא, מומלץ להוציא אוויר בזמן העליה ואני דווקא מרגיש שזה עוזר לי. בבנץ' גם כן אני מוציא אוויר בזמן העליה. יש לך הסבר קצת יותר מפורט ללמה זה לא נכון?
דווקא לדעת דודי המקור של הפציעה שלי זה הbutt wink והוא אחד מאלה שאמרו לי לנשוף בעליה בניגוד לדעתו של פרופסור אלכס
דודי תמיד אמר לי שאסור לנשום/לנשוף בזמן החזרה, לקחת אוויר אוויר בהתחלה להוציא בסוף התנועה.דווקא לדעת דודי המקור של הפציעה שלי זה הbutt wink והוא אחד מאלה שאמרו לי לנשוף בעליה בניגוד לדעתו של פרופסור אלכס
אני יורד מהמלתחות לוקח שאיפה עמוקה ומשחרר אויר רק בסוף האימון.אי אפשר לקחת אוויר לבטן, רק לריאות. מי שאומר לך להוציא אוויר בזמן התנועה הוא מישהו שלא התאמן בחיים שלו.
כנראה שאתה במכון הרבה יותר טוב משלי. אצלנו אני דווקא עוצר את האוויר כשאני נכנס למלתחות.אני יורד מהמלתחות לוקח שאיפה עמוקה ומשחרר אויר רק בסוף האימון.
ואצלנו בכלל אין מלתחות 🙄כנראה שאתה במכון הרבה יותר טוב משלי. אצלנו אני דווקא עוצר את האוויר כשאני נכנס למלתחות.
לפי מה שאני הבנתי מההסבר שלו על הסקוואט אני לוקח אוויר בהתחלה, שומר אותו בפנים עד סוף הירידה ואז בעליה מוציא אותו.דודי תמיד אמר לי שאסור לנשום/לנשוף בזמן החזרה, לקחת אוויר אוויר בהתחלה להוציא בסוף התנועה.
אתה כנראה קשה הבנה.לפי מה שאני הבנתי מההסבר שלו על הסקוואט אני לוקח אוויר בהתחלה, שומר אותו בפנים עד סוף הירידה ואז בעליה מוציא אותו.
לפי מה שאני הבנתי מההסבר שלו על הסקוואט אני לוקח אוויר בהתחלה, שומר אותו בפנים עד סוף הירידה ואז בעליה מוציא אותו.
אתה לא מחדש לי...אתה כנראה קשה הבנה.
אנחנו מדברים על אוויר, כן? 😳להוציא אותו איפה שאתה הכי צריך אותו. גאוני.
אז במקרה הזה, הרווחת 🤣או שהוא עושה אלינו ניסויים ואומר לכל אחד משהוא אחר ורואה מי נפצע/מת
למה שאני אצטרך את האוויר בפנים בזמן העליה בסקוואט?להוציא אותו איפה שאתה הכי צריך אותו. גאוני.
הכל צריך להישאר בפנים בזמן שעושים סקוואט. וגם האוויר.אנחנו מדברים על אוויר, כן? 😳
ניראה לי שכן, אני קיבלתי את הגלולה האדומהאז במקרה הזה, הרווחת 🤣