ראיתי בסרטון שמישהו מסביר שבזמן תרגיל כח צריך לקחת לפני נשימה עמוקה ולשמור את האוויר בחזה וזה כאילו עוזר להרים יותר גבוה אני עד עכשיו חשבתי שלוקחים אוויר ואז מוציאים במאמץ למרות שזה לא כזה עזר לי איך הכי טוב לנשום בשביל הכי הרבה להצליח מבחינת משקל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברוררררררררררררבינתיים כן כל עוד אני פצוע
אולי טעיתי (ראה את המחקר "השפעת לחיצת חזה על סניליות מזורזת") וכתב את זה מישהו אחר. אולי אנסה לחפש את זה.אומר בדיוק הפוך
ואני חשבתי שזאת מרטין.למקרה שאתה לא מכיר את דודי..
אני מציע שתפתח ב פורום אוף טופיק אשכול עם הכותרת הזאת.הסיבה היחידה שאני לא מרים רבע טון מהרצפה זה...
אני מציע שנפתח פורום בשם הזה.אני מציע שתפתח ב פורום אוף טופיק אשכול עם הכותרת הזאת.
רציתי להבין בפירוט מה זה וולסלבה ואיך זה עובד
תפיל לדודי על הרגל, הדאמבל יישבר.
למקרה שאתה לא מכיר את דודי..
https://www.facebook.com/david.jacobi.14/videos/o.485283484959683/1101864133162118/?type=2&theater
ואם אתה לא מצליח לראות, הוא עושה שם פרס עם 140 ק"ג 🤣
אתה סגרנו בכלל יישות וירטואלית מהמטריקס, לא?רק לפרוטוקול - זה לא אני, כן? הייתי אמנם שמח ללחוץ מעל הראש 140 ק"ג, אבל ייקח קצת זמן.
רק לפרוטוקול - זה לא אני, כן? הייתי אמנם שמח ללחוץ מעל הראש 140 ק"ג, אבל ייקח קצת זמן.
אתה סגרנו בכלל יישות וירטואלית מהמטריקס, לא?
מה הפלא שלא קלטת מהר, עם מצבו של תחום ה-AI בימינו...אה! מורן דיבר על דודי השני מפאוור האוס שמתאמן שם, רק עכשיו נפל לי האסימון.
אבל כן, אני קיים רק באינטרנט.
מה הפלא שלא קלטת מהר, עם מצבו של תחום ה-AI בימינו...
גם אני 🤣ברורררררררררררר
גם אני מספר לכל מי שרוצה להאמין שהסיבה היחידה שאני לא מרים רבע טון מהרצפה זה הפריצות דיסק שלי!
הפריצות דיסק שלי מפריעות לך לדדלפט? 🤣גם אני 🤣
לא. אלה שלי מפריעות לדדליפט שלך?... 😉הפריצות דיסק שלי מפריעות לך לדדלפט? 🤣
תאמין לי, הפריצות דיסק האלה הן הדבר הכי טוב שקרה לקריירת האימון שלי. פתאום כל משקלי העבודה שלי נראים הרבה יותר סבירים 😆לא. אלה שלי מפריעות לדדליפט שלך?... 😉
תאמין לי, הפריצות דיסק האלה הן הדבר הכי טוב שקרה לקריירת האימון שלי. פתאום כל משקלי העבודה שלי נראים הרבה יותר סבירים 😆
ככה זה כשלא קוראים את כל ההודעות ורק מרפרפים, תייגו אותי ופתאום מופיע איזה דודי אחר שלוחץ 140 ק"ג מעל הראש, לא בסדר.
תגידו תאוויר בהתחלה לשאוף דרך הפה או דרך האף דרך אגב אמרו לי פה בהתחלה שכל חזרה לעשות את זהאולי טעיתי (ראה את המחקר "השפעת לחיצת חזה על סניליות מזורזת") וכתב את זה מישהו אחר. אולי אנסה לחפש את זה.
ואני חשבתי שזאת מרטין.
אני מציע שתפתח ב פורום אוף טופיק אשכול עם הכותרת הזאת.
עריכה: אכן, טעיתי. משה שחר אמר את ההיפך, ועכשיו אני צריך לנסות להזכר מי כן אמר את זה...
אני לוקח דרך הפה, מצליח להכניס יותר אוויר בשאיפה אחת.תגידו תאוויר בהתחלה לשאוף דרך הפה או דרך האף דרך אגב אמרו לי פה בהתחלה שכל חזרה לעשות את זה
זה קצת קשה אין לך מספיק זמן לעשות את זה. נגיד בבנץ אני לוקח אוויר עמוק לריאות וכשאני מסיים את החזרה אז להוציא ואז לקחת שוב ובכל הזמן הזה אני מחזיק את המוט למעלה?כאילו זה יוצא שכל חזרה אני יחכה כמה שניות ואז אמשיך תגידו לי בדיוק מה לעשות
ולעשות את זה כל חזרה או שעדיף נגיד כל 2 חזרות כי זה לא נוח כל חזרהאני לוקח דרך הפה, מצליח להכניס יותר אוויר בשאיפה אחת.
בבנצ' יש כאלה שלוקחים למעלה ויש כאלה שלוקחים בדרך למטה, מה שבטוח שהאוויר צריך להישאר בפנים עד סוף הלחיצה.
אם אתה יכול להחזיק את האוויר בפנים 2 חזרות לדעתי זה מעולה, אבל לא כל אחד יכול וזה דורש תרגולולעשות את זה כל חזרה או שעדיף נגיד כל 2 חזרות כי זה לא נוח כל חזרה
איך אפשר בכלל כל חזרה לדעתי זה קשהאם אתה יכול להחזיק את האוויר בפנים 2 חזרות לדעתי זה מעולה, אבל לא כל אחד יכול וזה דורש תרגול
מי שמעדיף את המאמר לא בפורמט pdf יכול למצוא אותו גם כאן.ה-pdf יענה על זה.