ראיתי בסרטון שמישהו מסביר שבזמן תרגיל כח צריך לקחת לפני נשימה עמוקה ולשמור את האוויר בחזה וזה כאילו עוזר להרים יותר גבוה אני עד עכשיו חשבתי שלוקחים אוויר ואז מוציאים במאמץ למרות שזה לא כזה עזר לי איך הכי טוב לנשום בשביל הכי הרבה להצליח מבחינת משקל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שאני אצטרך את האוויר בפנים בזמן העליה בסקוואט?
מה לגבי בנץ' ופרס? גם בהם הלחץ המוגבר בחלל בית החזה רלוונטי?רק אם אתה רוצה לחץ מוגבר בחלל בית החזה, עמוד שדרה יציב וכו׳.
מה לגבי בנץ' ופרס? גם בהם הלחץ המוגבר בחלל בית החזה רלוונטי?
דודי ייעץ לי גם בבנץ להחזיק, וזה באמת שיפר לי, יותר יציבות וגם בצורה כלשהיא יותר כוח.בכל תרגיל בו אתה עומד זה רלוונטי. גם בבנץ׳ זה עוזר, אבל פחות קריטי.
אז בעצם זה שעד היום הייתי צועק בזמן החזרות והרגשתי שזה עזר לי להרים את המשקל לא היה נכון? אתה הופך לי לגמרי את תפיסת העולם.בכל תרגיל בו אתה עומד זה רלוונטי. גם בבנץ׳ זה עוזר, אבל פחות קריטי.
אז בעצם זה שעד היום הייתי צועק בזמן החזרות והרגשתי שזה עזר לי להרים את המשקל לא היה נכון? אתה הופך לי לגמרי את תפיסת העולם.
יש לך איזה חומר לקריאה על זה שיעזור לי להבין את העניין של הנשימה יותר טוב?צעקה זה לא שקול להוצאת אוויר בזמן עליה. זו גם יכולה להיות צורה של וולסלבה, אם זה נעשה נכון.
יש לך איזה חומר לקריאה על זה שיעזור לי להבין את העניין של הנשימה יותר טוב?
רציתי להבין בפירוט מה זה וולסלבה ואיך זה עובדיש, אבל זה קצת כבד.
http://startingstrength.com/articles/valsalva_stroke_sullivan.pdf - זה מדבר יותר על הבטיחות של וולסלבה.
יש ספר בשם neuromechanics of human movement של Roger Enoka
ויש כמובן SS.
אני בטוח שיש עוד מקומות, אבל לא זוכר כרגע. מה בדיוק אתה רוצה להבין?
אני חייב להגיב על מה שאמרת, מהסיבה שמשה שחר שאני בקשר טוב ואיתו ומדבר איתו לעיתים קרובות, אומר בדיוק הפוך, הוא תמיד מלמד על האסטרטגיה של הגוף להשאיר את האוויר בפנים בזמן הכיווץ, כדי ליצור לחץ תוך חזי ובטני, ועל ידי כך להפיק יותר כוח. לכן אני לא יודע מתי דיברת איתו אבל זה בדיוק מה שהוא לא אומרמשה שחר מוינגייט כתב פעם שיש מחקרים שמראים את מה שאתה טוען, כלומר שע"י נשיפה בזמן הכיווץ אפשר להפיק יותר כוח
פשוט לפני שאתה הגעת למכון אני שאלתי את דודי מה קורה אם מישהו מוציא אוויר בעליה של הסקוואט והוא לא ידע אז אמרנו שצריך למצוא שפן נסיונות ולבדוק את הנושא... מפה לשם, עכשיו אתה פצוע...לפי מה שאני הבנתי מההסבר שלו על הסקוואט אני לוקח אוויר בהתחלה, שומר אותו בפנים עד סוף הירידה ואז בעליה מוציא אותו.
בשביל לחץ תוך בטני שלוחץ על עמוד השדרהלמה שאני אצטרך את האוויר בפנים בזמן העליה בסקוואט?
כן. הבנץ' מאז שהפסקתי להוציא אוויר (מזמן) נהיה יותר יציב ומרגיש שיש יותר כוח.מה לגבי בנץ' ופרס? גם בהם הלחץ המוגבר בחלל בית החזה רלוונטי?
זוכר שהתווכחנו מה קורה אם שמים למישהו רגל כשהוא רץ על המסילה? אז השבוע יש לי אימון עם @White Walker, יכול להיות שתהיה לי תשובה בשבילך....פשוט לפני שאתה הגעת למכון אני שאלתי את דודי מה קורה אם מישהו מוציא אוויר בעליה של הסקוואט והוא לא ידע אז אמרנו שצריך למצוא שפן נסיונות ולבדוק את הנושא... מפה לשם, עכשיו אתה פצוע...
אם זה בפאוורהאוס אז לא תהיה תשובה כי אין שם מסילותזוכר שהתווכחנו מה קורה אם שמים למישהו רגל כשהוא רץ על המסילה? אז השבוע יש לי אימון עם @White Walker, יכול להיות שתהיה לי תשובה בשבילך....
לא. בפאוורהאוס אני מתכנן לבדוק נושא אחר שמזמן מסקרן אותי: מה קורה כשמפילים לבנאדם דאמבל של 50 קילו על הרגל.אם זה בפאוורהאוס אז לא תהיה תשובה כי אין שם מסילות
תפיל לדודי על הרגל, הדאמבל יישבר.לא. בפאוורהאוס אני מתכנן לבדוק נושא אחר שמזמן מסקרן אותי: מה קורה כשמפילים לבנאדם דאמבל של 50 קילו על הרגל.
דודי זה צ'אק נוריס של חיפה והקריות?תפיל לדודי על הרגל, הדאמבל יישבר.
🤣דודי זה צ'אק נוריס של חיפה והקריות?
בינתיים כן כל עוד אני פצועדודי זה צ'אק נוריס של חיפה והקריות?
וגם כשאתה לא פצוע 🤣בינתיים כן כל עוד אני פצוע