הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב חברים יקרים

ניצן סופר

משתמש קבוע
1,039
253
נק' מוניטין:
588
1,039
253
מרכז ספורט ב"ש
טוב אפשר לקרוא לזה סוף חיטוב... לפחות כיוון לסוף....

ככה לשטוף תעיניים
אני תכלס די מרוצה תוצאה טובה יחסית למישהו שלא מקצוען,מתחיל ולא מתכנן לעלות על במה לפחות לא בקרוב...

http://srv214.gif.co.il/images/93450520150521_143225.jpg

http://srv214.gif.co.il/images/43763620150521_143310.jpg

http://srv214.gif.co.il/images/98449620150521_143351.jpg

תגגובות בבקשה... תודה ! 😃))

62 קילו היום. מצב קר.

התחלתי על 68 מסוף מסה... חיטוב של כ5-6 שבועות...
כרגע על סוג של נטרלי אם אופציה לחיטוב קל... מקפיד על הרבה חלבונים ומעלה קצת אירובי....

אחלה קיץ לכולם

לפי דעתי תמשיך בחיטוב והרבה אתה עוד רחוק מאחוזי שומן רצויים. אבל בסה"כ נראה מעולה תעשה עוד חיטוב ותמשיך במסה לאחר מכן תזכור לעשות ניטרלי בדרך. דרך הגב מה הגובה?

נראה אחלה

אם תמשיך חיטוב עוד חודש - חודשיים בכלל תראה פצצה

נראה נחמד, כמובן שתמיד שואפים לעלות ברמה, ממליץ ללכת על מסה חזקה בחורף שתיתן לך בילד יותר טוב בחיטוב הבא !
ושיזוף יהיה ממש טוב.

אגב, אתה יכול להמשיך עוד בחיטוב, אני כמעט חודש וחצי בחיטוב קטוגני ואני מחשיב את זה עוד כהתחלה , נשאר לפחות עוד חודשיים עד 8% 😭
כמובן שכל אחד ויעדו אבל אני הייתי מעדיף שאם כבר אני עושה חיטוב אז לבחות שיהיה ככה איזה ABS להשביץ קצת בנחמדות 😛
יאללה שיהיה בהצלחה וחג שמח

• פותח/ת השרשור
תודה אחים יקרים
תיראו אני ירדתי כבר 6 קילו (אחרי עליה של 10)
בעיקרון אלו המדדים שלי כל חיטוב אני מסיים על אחוז שומן כזה..

אפשר לרדת עוד אבל לדעתי זה יעלה באיבוד יקר של שריר..מה גם שעוד שבועיים וחצי אני טס לדרום אמריקה ל3 חודשים אז גם ככה אני לא אשאר שם בשיא החיטוב...

בכל מקרה אחרי המסה הבאה כמובן שיהיה יותר קל לחטב..

אגב, איך אתה מגיע ל8% שומן ? (ואני מתכוון ל8% אמיתי לא באינטרנט..כי אני באינטרנט 7% אבל בתכלס בסביבות ה12)
כאילו על מה אתה מקפיד? ואיך אתה לא מאבד שריר? (אני מתכוון בלי חומרים אחי טבעי)
אה ואני נמוך 1.63.. למה כמה נראה ??

חחח לא זה לא העניין כמה אתה נראה זה העניין שאני צריך להבין שהמשקל מתאים לגובה.

תודה אחים יקרים
תיראו אני ירדתי כבר 6 קילו (אחרי עליה של 10)
בעיקרון אלו המדדים שלי כל חיטוב אני מסיים על אחוז שומן כזה..

אפשר לרדת עוד אבל לדעתי זה יעלה באיבוד יקר של שריר..מה גם שעוד שבועיים וחצי אני טס לדרום אמריקה ל3 חודשים אז גם ככה אני לא אשאר שם בשיא החיטוב...

בכל מקרה אחרי המסה הבאה כמובן שיהיה יותר קל לחטב..

אגב, איך אתה מגיע ל8% שומן ? (ואני מתכוון ל8% אמיתי לא באינטרנט..כי אני באינטרנט 7% אבל בתכלס בסביבות ה12)
כאילו על מה אתה מקפיד? ואיך אתה לא מאבד שריר? (אני מתכוון בלי חומרים אחי טבעי)
אה ואני נמוך 1.63.. למה כמה נראה ??

תראה חיטוב אחרון שנה שעברה בגעתי לכמעט 8% , הערכת הא"ש מתבצעת פשוט ע"י דברים ברורים כמו הקוביות שיוצאות בפני עצמן ושרואים את הסיבים של הכתף והסיבים בבטן בצדדים , פחות או יותר זוהי ההערכה, כרגע אני על 10% שזה חטוב סבבה לא בשמיים כולה קוביות ברורות בFlex ומתחילים לראות את השריר באופן ברור יותר(כתפיים רגליים חזה וכו) איך מגיעים לזה? דיי פשוט (בתיאוריה) אני מתחיל על שלילי של 300 קלוריות , מעלה ל400 ו500 בשבועות הראשונים, נכנס לקטוזיס בשבוע השלישי על שלילי של 500, וכל שהזמן עובר עושה יותר ארובי .
הקושי הוא לשמור על ה20-30 גרם פחמימה ולא יותר (ואני חייב נס בבוקר) , כמובן שהעמסה מפחידה כל שבועיים של 500-600 פחמימה.
כמובן שאני מאבד מסת שריר מהתהליך , גם ככה אני לא מפלצת, יותר שואף לפן האסטטי למרות שאני ENDO :(
בכל מקרה אחרי החיטוב לקראת אוק' אני מתחיל מסה נקייה עם חיובי של 300-400 קלוריות ככה אני שומר על ה12-13% ואז החיטוב הבא לא יהיה שואה.

אה וכמובן כל זה ללא חומרים כי אני אישית נגד שימוש אצל מתחילים (אני אישית מתאמן שנתיים וכן אני מחשיב את זה למתחיל) , מה שכן אני לוקח קריאטין ,אבקת חלבון וBCAA .

• פותח/ת השרשור
תראה חיטוב אחרון שנה שעברה בגעתי לכמעט 8% , הערכת הא"ש מתבצעת פשוט ע"י דברים ברורים כמו הקוביות שיוצאות בפני עצמן ושרואים את הסיבים של הכתף והסיבים בבטן בצדדים , פחות או יותר זוהי ההערכה, כרגע אני על 10% שזה חטוב סבבה לא בשמיים כולה קוביות ברורות בFlex ומתחילים לראות את השריר באופן ברור יותר(כתפיים רגליים חזה וכו) איך מגיעים לזה? דיי פשוט (בתיאוריה) אני מתחיל על שלילי של 300 קלוריות , מעלה ל400 ו500 בשבועות הראשונים, נכנס לקטוזיס בשבוע השלישי על שלילי של 500, וכל שהזמן עובר עושה יותר ארובי .
הקושי הוא לשמור על ה20-30 גרם פחמימה ולא יותר (ואני חייב נס בבוקר) , כמובן שהעמסה מפחידה כל שבועיים של 500-600 פחמימה.
כמובן שאני מאבד מסת שריר מהתהליך , גם ככה אני לא מפלצת, יותר שואף לפן האסטטי למרות שאני ENDO 😭
בכל מקרה אחרי החיטוב לקראת אוק' אני מתחיל מסה נקייה עם חיובי של 300-400 קלוריות ככה אני שומר על ה12-13% ואז החיטוב הבא לא יהיה שואה.

אה וכמובן כל זה ללא חומרים כי אני אישית נגד שימוש אצל מתחילים (אני אישית מתאמן שנתיים וכן אני מחשיב את זה למתחיל) , מה שכן אני לוקח קריאטין ,אבקת חלבון וBCAA .

נשמע מאד רציני
תיראה אחי אני נכנסתי גם לגרעון הדרגתי. כל השבוע הורדתי עוד 300 קלוריות בערך שאולי זה באמת הרבה אבל אני מדבר על יציאה ממסה של 4K וכרגע על 1.7K ... שזה שינוי גדול
דבר שני הורדת קריאטין . כמו כן אני לא רוצה לאבד שריר כי גם ככה אני לא ענק... אז אחוז שומן נורמלי להראות טוב זה אחלה מבחינתי לא עולה על במה.. מבין ?

שאלה, מה זה קטוזיס? וכמובן לצמצם בפחמימה זה מובן ו\זה טוב כי זה מייבש את הגוף וכך רואים יותר תשריר.
מבחינת צ'יט אני עושה פעם בשבוע צ'יט אוכל מה שאני רוצה אבל גם לא מגזים סתם...

ויש דגשים לאירובי או שאתה פשוט רץ ....?

נשמע מאד רציני
תיראה אחי אני נכנסתי גם לגרעון הדרגתי. כל השבוע הורדתי עוד 300 קלוריות בערך שאולי זה באמת הרבה אבל אני מדבר על יציאה ממסה של 4K וכרגע על 1.7K ... שזה שינוי גדול
דבר שני הורדת קריאטין . כמו כן אני לא רוצה לאבד שריר כי גם ככה אני לא ענק... אז אחוז שומן נורמלי להראות טוב זה אחלה מבחינתי לא עולה על במה.. מבין ?

שאלה, מה זה קטוזיס? וכמובן לצמצם בפחמימה זה מובן ו\זה טוב כי זה מייבש את הגוף וכך רואים יותר תשריר.
מבחינת צ'יט אני עושה פעם בשבוע צ'יט אוכל מה שאני רוצה אבל גם לא מגזים סתם...

ויש דגשים לאירובי או שאתה פשוט רץ ....?

קטוזיס זה תהליך שכשאתה מרוקן את מאגר הגליוקגן שלך בגוף ולא מכניס מספיק פחמימות (20-40 פחות או יותר) הגוף עובר להשתמש בקטונים שזה בעיקרון שומן , על מנת להיכנס למצב זה עליך להפסיק לאכול פחמימות .

ולגבי אירובי הכי טוב זה אינטרבלים בעלי עצימות גבוהה, אני דיי חסיד של ג'ים סטופאני ולכן אני משתמש בזה כי רוב ה"ידע" שלי מבוסס עליו, בקיצור זה כל מיני דברים כמו לתת ספרינטים מטורפים לדקה , להרים Kettlebells, לעשות סקוואט משקל גוף עליה וירידה בקצב מהיר, לעלות על סטפר ולרדת , לקפוץ על חבל , וכו וכו , זה החלק השנוא עלי בתהליך , אבל על מנת לדחוף עוד טיפה את הגוף זה הכרחי .

כמובן שאני מאבד מסת שריר מהתהליך , גם ככה אני לא מפלצת, יותר שואף לפן האסטטי למרות שאני ENDO 😭

בעשר אח״ש הקוביות יהיו ברורות מאוד גם בלי שתכווץ.
אם עכשיו רואים את הקוביות בבירור רק שאתה מכווץ אז סימן שאתה לא על עשר אח״ש.

בדל פחמימה אתה דוגל באיזשהו סגנון מסויים (קארבנייט, AD, CBL וכו׳ ) או פשוט מגביל פחמימה, אוכל לפי תפריט ופעם בשבועיים עושה צ׳יט?

בדל פחמימה אתה דוגל באיזשהו סגנון מסויים (קארבנייט, AD, CBL וכו׳ ) או פשוט מגביל פחמימה, אוכל לפי תפריט ופעם בשבועיים עושה צ׳יט?

אני לא בטוח שאתה צודק , ב10% כמובן שרואים אותם אבל לא באופן "ברור מאוד" בכל אופן אני פשוט מגביל פחמימה לשבועיים לפי תפריט של 2.5 חלבון לקילו, ו 1 שומן לקילו , ללא חישוב פחמימות בכלל , זאת אומרת שאני לא מכניס פחמימות לתפריט והדרך היחידה שפחמימה נכנסת לי לגוף היא דרך החמאת בוטנים , הירקות שאני בקושי אוכל ואולי הדיאט נסטי שאני שותה מדי פעם .

אני לא בטוח שאתה צודק , ב10% כמובן שרואים אותם אבל לא באופן "ברור מאוד" בכל אופן אני פשוט מגביל פחמימה לשבועיים לפי תפריט של 2.5 חלבון לקילו, ו 1 שומן לקילו , ללא חישוב פחמימות בכלל , זאת אומרת שאני לא מכניס פחמימות לתפריט והדרך היחידה שפחמימה נכנסת לי לגוף היא דרך החמאת בוטנים , הירקות שאני בקושי אוכל ואולי הדיאט נסטי שאני שותה מדי פעם .
ב 10-12 רואים את הק1ב*1ת מצויין, תאמין לי.
אני מתלבט אם להתחיל להגביל את החיטוב ולאכול לפי תפריט, כרגע על דל אבל אני אוכל יחסית פליאו (בלי אורז וכו׳ ), מעט ירקות, עוד יותר מעט פירות, שומן בנדיבות, חלבון וכו׳.
הסיבה שאני מתלבט אם להגביל היא כי אני על 18 אח״ש ובחודש האחרון לא הרגשתי יותר מדי שינוי, גם המשקל לא הראה ככה.

• פותח/ת השרשור

פעם בשבוע עושה צ'יט
אוכל לא לפי תפריט
סופר קלוריות. לא מדויק כן. אבל סופר,
משתדל לאכול מעט פחמימה,אבל אוכל,אין מה לעשות,זה תלוי ביום,אני לא מסודר עד כדי כך. מקפיד באופן כללי.
בעקרון הרבה ירקות,מדי פעם קצת לחםם, הבעיה שאני ברמן אז אני שותה אלכוהול אין מנוס מזה..ובאלכוהול יש פחמימה כמובן... זה סוג של פחמימה.... וגם סוכרים במשקאות שאני מערבב...

פעם בשבוע עושה צ'יט
אוכל לא לפי תפריט
סופר קלוריות. לא מדויק כן. אבל סופר,
משתדל לאכול מעט פחמימה,אבל אוכל,אין מה לעשות,זה תלוי ביום,אני לא מסודר עד כדי כך. מקפיד באופן כללי.
בעקרון הרבה ירקות,מדי פעם קצת לחםם, הבעיה שאני ברמן אז אני שותה אלכוהול אין מנוס מזה..ובאלכוהול יש פחמימה כמובן... זה סוג של פחמימה.... וגם סוכרים במשקאות שאני מערבב...
למה? מישהו מכריח אותך לשתות?

• פותח/ת השרשור
למה? מישהו מכריח אותך לשתות?

לא מכריח אחי אבל תיודע זה בעייתי אתה חיב לטעום משקאות לפני שאתה מכין
ויש הרבה פיתויים
אבל אתה צודק אפשר לשתות פחות (זה לא שאני שותה כמויות כן..)

אתה תמיד יכול לתת למישהו איר לטעום.
ומקסימום תזכור בערך את היחסים של כל דבר שאתה מכניס למשקה (תרשום לך בצד כמה לשים בערך) וככה לא תצטרך לטעום.

קטוזיס זה תהליך שכשאתה מרוקן את מאגר הגליוקגן שלך בגוף ולא מכניס מספיק פחמימות (20-40 פחות או יותר) הגוף עובר להשתמש בקטונים שזה בעיקרון שומן , על מנת להיכנס למצב זה עליך להפסיק לאכול פחמימות .
קטוזיס זה תהליך בדל פחמימה שעוזר לאנשים לשלוט על רמות האינסולין שלהם, והוא תהליך שאסור שיהיה ארוך מידי.
קטוזיס נמצא בדם שלך וזה סוג של חומצה, ברגע שיש לך יותר מידי מזה הגוף לא יכול להתמודד מזה וזה יכול לגרום להתעלפויות פתאומיות ומוות.
לפני שאתה מציע לאנשים משהו תבין מה אתה מציע להם.
אני לא נגד נגד דל פחמימה, חלילה אבל לא מציע לך אם אין לך ידע בתחום ואתה לא בדיוק סגור על זה.
בכל אופן, לדעתי פחמימה של 100-150 אפשרית בהחלט, הגעתי עם זה ל7% (טראומה מהזמן שהייתי שמן בו). תנסה להתחיל אפילו מ200 פחמימה ולהוריד לאט לאט ותראה מה מתאים לך, זה די אינבדואלי.

קטוזיס זה תהליך בדל פחמימה שעוזר לאנשים לשלוט על רמות האינסולין שלהם, והוא תהליך שאסור שיהיה ארוך מידי.
קטוזיס נמצא בדם שלך וזה סוג של חומצה, ברגע שיש לך יותר מידי מזה הגוף לא יכול להתמודד מזה וזה יכול לגרום להתעלפויות פתאומיות ומוות.
לפני שאתה מציע לאנשים משהו תבין מה אתה מציע להם.
אני לא נגד נגד דל פחמימה, חלילה אבל לא מציע לך אם אין לך ידע בתחום ואתה לא בדיוק סגור על זה.
בכל אופן, לדעתי פחמימה של 100-150 אפשרית בהחלט, הגעתי עם זה ל7% (טראומה מהזמן שהייתי שמן בו). תנסה להתחיל אפילו מ200 פחמימה ולהוריד לאט לאט ותראה מה מתאים לך, זה די אינבדואלי.

ואו , איך לקחת תגובה , גם הוצאת אותה מהקשרה ועל הדרך הקצנת את המצב מאתיים אחוז...
מה זה יותר מדי קטוזיס? אתה מתבלבל בין משהו אחד למשהו אחר שהוא Ketoacidosis .

People with diabetes can get ketoacidosis, or diabetic ketoacidosis (DKA), when they don't take enough insulin. They can also get DKA when they're sick or injured, or they don't get enough fluids and become dehydrated.

Some people without diabetes can get ketoacidosis, too. It's caused by alcoholism, starvation, or an overactive thyroid. A healthy low-carb diet shouldn't cause a problem.

דבר שני אני לא הצעתי לו לעשות את זה , הוא פשוט שאל מה התזונה היום יומית שלי ועניתי.
אז לפני שאתה חושב שאתה "קוטל" מישהו כדאי שתבין מה לעזאזל אתה אומר .

אה ואגב, אפשר להיות בקטוזיס תקופה ארוכה מאוד של זמן.

ואו , איך לקחת תגובה , גם הוצאת אותה מהקשרה ועל הדרך הקצנת את המצב מאתיים אחוז...
מה זה יותר מדי קטוזיס? אתה מתבלבל בין משהו אחד למשהו אחר שהוא Ketoacidosis .

People with diabetes can get ketoacidosis, or diabetic ketoacidosis (DKA), when they don't take enough insulin. They can also get DKA when they're sick or injured, or they don't get enough fluids and become dehydrated.

Some people without diabetes can get ketoacidosis, too. It's caused by alcoholism, starvation, or an overactive thyroid. A healthy low-carb diet shouldn't cause a problem.

דבר שני אני לא הצעתי לו לעשות את זה , הוא פשוט שאל מה התזונה היום יומית שלי ועניתי.
אז לפני שאתה חושב שאתה "קוטל" מישהו כדאי שתבין מה לעזאזל אתה אומר .

אה ואגב, אפשר להיות בקטוזיס תקופה ארוכה מאוד של זמן.
למה לא ציטט את הפסקה לפני?
"Ketoacidosis is what happens when ketosis goes too far. Ketones build up in your blood, and it becomes acidic. Ketoacidosis can cause a comaor death."
לזה לא שמתי לב, אם כן זאת כבר בעיה שלך וזאת טעות שלי.

למה לא ציטט את הפסקה לפני?
"Ketoacidosis is what happens when ketosis goes too far. Ketones build up in your blood, and it becomes acidic. Ketoacidosis can cause a comaor death."

לזה לא שמתי לב, אם כן זאת כבר בעיה שלך וזאת טעות שלי.

לא ציטטתי את זה כי זה פשוט לא משנה ... אתה רוצה לדעת איך נמענים מהמצב הזה או למה הוא קורה מלכתחילה וזה רק קורה רק אם יש לך סוכרת מסוימת או שאתה פשוט עושה דברים בצורה קיצונית כמו הרעבה עצמית או אלכוהוליזם, וכשאתה בן אדם נורמטיבי כל הדברים שרשמתה בתגובה הקודמת הם פשוט קשקוש מוחלט...
ממש לא מחפש לריב בפורום כמו ילד מסכן, בסך הכול מנסה להראות לך שהצורה שענית בהודעה הקודמת היא מאוד מתנשאת ובעלת תוכן מטעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית