הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות נוספת

• פותח/ת השרשור lihi8t
  • פורסם בתאריך

lihi8t

משתמש מתחיל
44
3
נק' מוניטין:
3
44
3
היי שאלתי פה שאלה לפני חודש וקצת,עשיתי קצת שינויים וחזרתי כדיי להתייעץ אתכם
אני בת22
1.70 שוקלת 59-60

יש לי תכנית אימונים חדשה ותפריט חדש:

תפריט:
בוקר:
3-4 כפות שיבולת שועל\2 פרוסות לחם שיפון+2 חלבונים+חלמון+כף קוטג' 3%+ירקות
ביניים:
פרי
צהריים:
4 כפות כוסמת+קופסת טונה+ירקות
ביניים:
2 תמר מג'הול+אגוזי מלך \ פרוסה של לחם שיפון עם טחינה

אחריי אימון סקופ חלבון
ערב:
כמו בבוקר..

חלבון: 100 גרם
שומן:30 גרם
פחמימות:110
סה"כ:1200 קלוריות

מבחינת אימונים אני עושה שלושה אימוני כוח בשבוע (אגב צחקתם עליי אז ועכשיו אני על 40 קילו סקוואט אבל עם המוט חחח)
ופעם שעברה אמרתם לי להוריד מהאירובי ואני לא מצליחה אני חייבת את זה לנפש אני עושה 5-6 אירובי בשבוע- או 40 דקות על הקרוס או ריצה בין 6 ל9 קילומטר ולפחות פעמיים מתוך זה -אינטרוולים 35 דקות על 10-11.5.

רציתי לשמוע מה אתם אומרים על זה ואם יש לכם הצעות להתקדמות בחיטוב?

נערך לאחרונה:
הצעה: לא להרעיב את עצמך ולבצע אירובי אינסופי במטרה להוריד במשקל. הנ"ל יכניס את הגוף לסטרס ומצוקה, ובמקום לרדת במשקל תתקעי.
תעברי על המדריך לחיטוב, למרות שבמשקלך לא בטוח אם זה מה שאת צריכה, ותקשיבי לאנשים שמנסים לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
אני לא מרגישה רעב בכלל הפוך אני מכריחה את עצמי לאכול ואני באמת אוכלת...לפי המדריך לחיטוב אני צורכת דיי חלבון לא?
ולמה התכוונת בלמרות שבמשקלך לא בטוח שזה מה שאת צריכה?

כמו שיהושע אמר, הגרעון שלך ממש נמוך. זה ממש לא בריא לך ולא לגוף שלך.
170 על 60 לבחורה זה יחסית בסדר, אם את רוצה להוריד עוד זה כמובן החלטה שלך, אבל תביני שהגוף לא יכול להוריד כמה שאת רוצה שומן ביום, יש לו תקרה, והתקרה הזאת יורדת ככל שאת יורדת במשקל הגוף שלך, במצב שלך אם אני לא טועה יותר ממינוס של 300-400 כבר לא תורם לך לירידה בשומן

• פותח/ת השרשור
אז מה,לאכול עוד???😵
כבר נכחתי לגלות שכועסים פה על מי שלא אוכל, אז אציין שוב- אני לא מרעיבה את עצמי בשביל רזון!!! הפוך- ממש מכריחה את עצמי לאכול את כל הכמות הזאת!!!....

אז מה,לאכול עוד???😵
כבר נכחתי לגלות שכועסים פה על מי שלא אוכל, אז אציין שוב- אני לא מרעיבה את עצמי בשביל רזון!!! הפוך- ממש מכריחה את עצמי לאכול את כל הכמות הזאת!!!....

או שתוסיפי קלוריות , או שתורידי מהאירובי.

• פותח/ת השרשור
איך להוסיף קלוריות זה משנה? חלבון פחמימות מה..?

איך להוסיף קלוריות זה משנה? חלבון פחמימות מה..?

פחמימה הייתי משאירה כך.
הכי קל בד'כ להוסיף קצת שומן לתפריט, במידה ואת מתקשה לאכול. אגוזים, שקדים, טחינה וכדומה.

Back
למעלה תחתית