הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ powerlifting תזונה

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
שים לב שהם אומרים שזה תלוי בפרופורציה שלך של גובה:משקל, כלומר, ככל שאתה יותר רזה ממליצים לאכול יותר פחמימה כאשר אם המשקל שלך מעל הגובה ב12 יחידות אתה אמור להכניס הרבה פחות פחמימות מפרופורציית 1:5

אני אבל לא מסכים בכלל עם הנוסחא הזאת ולא מאמין שליפטר ששוקל 70 קילו צריך לאכול 700 גרם פחמימה או אפילו 400. מה יש לך להגיד @White Walker ?

לך עם הדבר ההגיוני והוא פלוס קלורי מתון והעלה אותו רק כאשר אתה שם לב כי ההתאוששות הופכת איטית יותר.
לא רואה שום סיבה בעולם להתחיל מ 700 גרם פחמימה (למתאמן טבעי), אתה גם לא יודע איך אתה מגיב לכמויות גבוהות של פחמימה, אם כי יש לזכור שאינסולין
למרות היותו הורמון אנאבולי יכול לגרום גם להשמנה.

אני במסה (באופן אישי לפחות) לא עובר את ה 250 פחמימה.
אבל ניסוי וטעייה זה הכי טוב לדעתי.

• פותח/ת השרשור
לך עם הדבר ההגיוני והוא פלוס קלורי מתון והעלה אותו רק כאשר אתה שם לב כי ההתאוששות הופכת איטית יותר.
לא רואה שום סיבה בעולם להתחיל מ 700 גרם פחמימה (למתאמן טבעי), אתה גם לא יודע איך אתה מגיב לכמויות גבוהות של פחמימה, אם כי יש לזכור שאינסולין
למרות היותו הורמון אנאבולי יכול לגרום גם להשמנה.

אני במסה (באופן אישי לפחות) לא עובר את ה 250 פחמימה.
אבל ניסוי וטעייה זה הכי טוב לדעתי.
לא התכוונתי ללכת על זה
פשוט רציתי להבין את ההיגיון מאחורי זה
וכנראה שאין
פשוט הם משערים כנראה שמי שהמשקל והגובה שלו הוא 70 והגובה הוא יותר וזה אז הוא עם חילוף חומרים מהיר וזה יעזור לעליה מהירה או משהו בסגנון
בכל מקרה אני בתפריט של 300-500~ פלוס קלורי ולא עובר את ה250 פחמימה

לא התכוונתי ללכת על זה
פשוט רציתי להבין את ההיגיון מאחורי זה
וכנראה שאין
פשוט הם משערים כנראה שמי שהמשקל והגובה שלו הוא 70 והגובה הוא יותר וזה אז הוא עם חילוף חומרים מהיר וזה יעזור לעליה מהירה או משהו בסגנון
בכל מקרה אני בתפריט של 300-500~ פלוס קלורי ולא עובר את ה250 פחמימה
לא מבין את ההגיון של זה, ואין לי כוח גם להתחיל לחפש..
אולי @SweetBamba יוכל לשפוך קצת אור על ההמלצה הזו.

אין תורה מסיני לגבי תזונה,האחד מאמין ככה והשני אחרת - וזה לא אומר שמישהו מהם טועה.
הכל זה ניסוי ותהייה בסופו של דבר במתכונת האימונים של פאוורליפטינג לפי דעתי - מאשר שבבילדינג זה נורא סטרייט פורוורד (לפחות ברמות המתחילות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית