הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חוויה מעט לא נעימה מאמינו שופ

• פותח/ת השרשור ברק
  • פורסם בתאריך
לדעתי יכלת לדבר איתם באופן ישיר
מעניין, אבל משום מה אני לא קורא הצעות לעשות את זה "באופן ישיר" כלפי כל המשבחים והמהללים את אמינושופ, ויש רבים כאלה. טוב שאלה מפרסמים בפומבי את השבחים, ובאותה מידה טוב שכאשר יש תלונות גם הן מתפרסמות כאן. כך הקורא יכול לקבל תמונה יותר מאוזנת. אני, אגב, התרשמתי מהתשובה של אמינושופ כך שבדיעבד ברק עשה להם שרות טוב כשפרסם, לפחות בכל הנוגע אלי (אם כי בשלב זה קשה לראות שזה יתורגם לכסף).

בכלל, שפע התגובות השוללות את התלונה של ברק די מפתיע. לקוח שמתלונן על הבטחה שלא קוימה נחשב בכיין, "פרימט ישראלי טיפוסי", "ככה זה עם ישראל", "התנהגות עלובה ובזויה" - השרב מערפל את החשיבה שלכם? עם עמדות כאלה לא פלא שכך נראה עולם הצרכנות בארץ.

מעניין, אבל משום מה אני לא קורא הצעות לעשות את זה "באופן ישיר" כלפי כל המשבחים והמהללים את אמינושופ, ויש רבים כאלה. טוב שאלה מפרסמים בפומבי את השבחים, ובאותה מידה טוב שכאשר יש תלונות גם הן מתפרסמות כאן. כך הקורא יכול לקבל תמונה יותר מאוזנת. אני, אגב, התרשמתי מהתשובה של אמינושופ כך שבדיעבד ברק עשה להם שרות טוב כשפרסם, לפחות בכל הנוגע אלי (אם כי בשלב זה קשה לראות שזה יתורגם לכסף).

בכלל, שפע התגובות השוללות את התלונה של ברק די מפתיע. לקוח שמתלונן על הבטחה שלא קוימה נחשב בכיין, "פרימט ישראלי טיפוסי", "ככה זה עם ישראל", "התנהגות עלובה ובזויה" - השרב מערפל את החשיבה שלכם? עם עמדות כאלה לא פלא שכך נראה עולם הצרכנות בארץ.

כמה שטויות אמה מדבר ב-2 שורות האחרונות שלך .
כל הנושא פה בכלל מדבר על כך שהוא בא לפה ורשם שהוא התאכזב מהשירות של "אמינושופ" כי הבטיחו לו משהו ולא קיימו .
במצב כזה - אני אישית מרים טל' למקום שאליו התקשרתי באותו הזמן שהבטיחו לי ומברר מדוע אני לא מקבל את המגיע לי ,
לא הולך לחנות לקנות את המוצרים , לשלם עליהם כסף - ואז לרוץ לפה לפורום ולהגיד "לא קיבלתי"
הוא באותה מידה לא היה חייב לקנות את המוצרים / לבקש החזר כספי כי לא קיבל את מה שהובטח לו .

תפסיקו עם הבולשיט, אני אין לי שקל רווח וגם לא קשור בכלל לחנות - אבל יצא לי לקנות שם מס' פעמים והייתי מרוצה
ובמידה והייתה לי בעיה כלשהי אז יש 2 מס' פלאפון של מישל ואיתיאל הייתי מתקשר והכל היה נפתר ללא שום בעיה .

כמה שטויות אמה מדבר ב-2 שורות האחרונות שלך .
"אתה אישית" יכול להרים טלפון או מה שאתה רוצה, אבל זה לא שייך לשיפוט משונה מאד של מישהו ש"אישית" עושה משהו אחר. לפי דבריו, עוד בהיותו בחנות המוכרת התקשרה לאחד הבעלים (אני משער שלא לזה שענה כאן בפורום), והוא לא הסכים לקיים את ההבטחה (שוב, אני מנחש שההבטחה הגיע ממישהו אחר). לא סיפור גדול, ולא עניין איום ונורא, אבל בטח שללקוח יש סיבה להרגיש מאוכזב. וזה שאין לך שקל רווח לא ממש שייך לעניין, גם ברק ואני לא עובדים אצל המתחרים.

• פותח/ת השרשור
פותח השרשור ביקש לא לגלוש לנושא הנ"ל.
שוב, אין קשר בין מחט לתחת.

ואני לא מבין מה כולם רוצים מאיתנו. אם הייתי כותב חוות דעת טובה ,אף אחד לא היה מתלונן. מותר גם לפרסם אחת לא טובה וכמו שכתבתי זה עניין של עיקרון אצל חנות שהוא קנה בה הרבה והוא מרגיש מרומה.

אני לא מאמין שהכרחתם אותי להסיט את הדיון ,אבל אני במקרה פנוי היום אז בסדר:

החברות שלא שולחות לישראל לא שולחות לכאן משתי סיבות עיקריות:

קודם כל כי באמת היו ישראלים שניסו לגנוב מוצרים ,שזה לא המקרה כאן ושנית כל בגלל שהדואר ,המכס והנמלים בארץ מתנהלים בצורה איומה שמאפיינת מדינת עולם שלישית ונפוץ מאוד שאנשים מקבלים את המשלוחים הרוסים או אחרי חודשים ולכן לא משתלם לשולח להיות אחראי על המשלוחים.

בתור אחד שעזר לאביו למכור חפצים בebay אני זוכר שנאלצנו לארוז את המשלוח עם שלוש שכבות הגנה כדי לוודא שהוא לא יהרס בדרך. זה לא כך בחו"ל.

שוב ,מה הקשר לזה ולפוסט המקורי שלי? אם כבר חלק מהתגובות אלי מנוסחות באגרסיביות כמו תגובות של ישראלים טיפוסיים.

אני לא מבין ,זו תקופת החיטוב ,זה לא הזמן לעשות בו סייקל...

פתאום כל השבחים שהרעפתם על החנות נשמעים לא כל כך אובייקטיבים.. ולא בגלל השיתוף של ברק אלא בגלל משטרת המחשבות פה והזלזול במי שמשתף חוויה שפחות מתאימה לכם..
כמו שהתפרסמו שבחים בפרהסיה , מן הראוי שיהיה מקום גם לביקורת בונה (שממנה מפיקים לקחים ולא מאשימים את הלקוח שהוא לא מספיק רדף אחרי המנהלים)

אולי זה אני, אולי זה השרב... אבל באמת שלא הבנתי מה אתה רוצה.
ודבר קטן נוסף, מעולם לא פתחתי פוסט שמהלל אותם 😃 ואני כן נהנתי מהשירות 😃
עדיף שלא יהיה ביקורת טובה וגם לא הורסת, מאשר טובה והורסת 😃

ציטוט מהתגובה של אמינושופ:
לסיכום אני אשמח שתפנה אלי בפרטי מאשר שתפתח פוסט בפורום ציבורי ותצייר אותנו כנוכלים, כי זה ממש לא נכון, אנחנו מוכנים לקחת אחריות על העבודת שטעתה ולנסות לפצות.

בקשר לשאר, תקרא מה שכתבתי שוב אם זה לא היה מובן.

אז זאת מוגדרת התבכיינות בעיניך ?
שיהיה.

תשאל את עצמך. אתה העלית את הנושא. אני הגבתי לתגובה שלך.

בעקבות הפוסט הזה קראתי שוב את ההודעה מספר פעמים. איפה כתוב "בעלים" ואיפה כתוב שהיא דיברה איתו פעמיים??

עריכה: קראתי עוד פעם. לא מצאתי גם טלפון.

הודעה מספר 4 באשכול הזה. להאכיל אותך בכפית?

חח חצי מהתגובות פה נשמעות ממומנות וכל פוסט שני מישהו רושם "לא שאני מקבל שקל מהם",אם אתה צריך לכתוב את זה כנראה שיש סיבה.

חח חצי מהתגובות פה נשמעות ממומנות וכל פוסט שני מישהו רושם "לא שאני מקבל שקל מהם",אם אתה צריך לכתוב את זה כנראה שיש סיבה.
מה הסיבה? היית פעם בחנות? פגשת את מנהלי הרשת?...

מה הסיבה? היית פעם בחנות? פגשת את מנהלי הרשת?...

לא,אני לא יודע מה הסיבה,רק רשמתי שכל פוסט פה מהלל את החנות ותוקף את פותח הפוסט.

ואגב אני כבר נתקלתי בסוג ההתנהגות הזאת בעבר,עם חנויות אחרות שהיו ספונסרים של הפורום,אז ההודעות פה מאוד מוכרות לי.

ואגב אני כבר נתקלתי בסוג ההתנהגות הזאת בעבר,עם חנויות אחרות שהיו ספונסרים של הפורום,אז ההודעות פה מאוד מוכרות לי.

כשאני מגיע למקום ואני מרוצה מאוד מהשירות
אין סיבה שלא אגן על המקום בגלל מישהו אחד שלא מרוצה כי לא הביאו לו חטיף חלבון שעולה עשרה שקלים שבין כה וכה לא היה עוזר לו יותר מדי
ובמקום לרוץ לרשום פידבק שלילי על המקום לפני שעשית בדק בית עם הבעלים שדרכו בעצם עשית את ההזמנה והבטיח לך כמה תוספות.

אני לא רואה שום סיבה במידה ואינך מרוצה מהשירות ללכת לקנות שם ואחרי זה להתלונן שלא אהבת את המקום ואתה מאוכזב,
אז למה קנית ? היית מחזיר את המוצר או לא לוקח ומקבל החזר כספי ומסיים את הסיפור .

נתקלת במה? ספונסרים של הפורום?!
אתה סתם זורק שטויות מתוך משחק מחשבתי רצוף כשלים לוגיים שערכת... אתה לא הגעת לחנות, לא פגשת את צוות מנהלי החנות, אין לך רשמים משום דבר ואין לך מושג אם החנות היא ספונסרית של הפורום.

אתה סתם זורק שטויות מתוך משחק מחשבתי רצוף כשלים לוגיים שערכת... אתה לא הגעת לחנות, לא פגשת את צוות מנהלי החנות, אין לך רשמים משום דבר ואין לך מושג אם החנות היא ספונסרית של הפורום.
הייתי בטוח שהחנות היא ספונסרית של הפורום. היא לא?

כשאני מגיע למקום ואני מרוצה מאוד מהשירות
אין סיבה שלא אגן על המקום בגלל מישהו אחד שלא מרוצה כי לא הביאו לו חטיף חלבון שעולה עשרה שקלים שבין כה וכה לא היה עוזר לו יותר מדי
ובמקום לרוץ לרשום פידבק שלילי על המקום לפני שעשית בדק בית עם הבעלים שדרכו בעצם עשית את ההזמנה והבטיח לך כמה תוספות.

אני לא רואה שום סיבה במידה ואינך מרוצה מהשירות ללכת לקנות שם ואחרי זה להתלונן שלא אהבת את המקום ואתה מאוכזב,
אז למה קנית ? היית מחזיר את המוצר או לא לוקח ומקבל החזר כספי ומסיים את הסיפור .

לא הייתי שם ואני לא יודע מה היה,אבל כמו שאתה אומר "כי לא הביאו לו חטיף חלבון שעולה 10 שקלים",אז למה מלכתחילה לחנות לעשות עניין מ10 שקלים?

אני לא רוצה להכנס לזה,אבל אני נמצא בפורום קצת יותר זמן ממך,ויש דברים שהיו פה בעבר שאתה לא מודע אליהם.

הייתי בטוח שהחנות היא ספונסרית של הפורום. היא לא?
אין לך סיבה להיות בטוח... הרי אף אחד לא הציג בפניך חוזה בין הרשת לפורום.
ברור שיש קשר מיוחד בין החנות לפורום. סביר מאוד שמשתמשים שנהנים מאופי הפורום יהנו גם מאופי החנות ומהקשר עם מנהליה.

לא הייתי שם ואני לא יודע מה היה,אבל כמו שאתה אומר "כי לא הביאו לו חטיף חלבון שעולה 10 שקלים",אז למה מלכתחילה לחנות לעשות עניין מ10 שקלים?

אני לא רוצה להכנס לזה,אבל אני נמצא בפורום קצת יותר זמן ממך,ויש דברים שהיו פה בעבר שאתה לא מודע אליהם.

אני חושב שהוא פשוט נפל על עובד חדש, או שהעובד החדש לא באמת ״התקשר״ לאחד המנהלים - כי באמת שאין סיבה שיעשו סיפור כזה על חטיף/שייקר/ מה שלא הובטח.

אם זה תקין ? לא,
אבל אפשר קודם להתקשר לבחור שעשית דרכו הזמנה ולשמוע ממנו את דבריו .
זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן.

תענה רק על השאלה הזאת.
האם יצא לך לקנות מהם משהו ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית