נק' מוניטין:
33
- 217
- 12
לא גלשתי לשום נושא דיברתי עליו נטו הוא פתח אשכול תלונה שלא רוצה פיצוי... סתם אשכול בישביל לעשות שם רעפותח השרשור ביקש לא לגלוש לנושא הנ"ל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא גלשתי לשום נושא דיברתי עליו נטו הוא פתח אשכול תלונה שלא רוצה פיצוי... סתם אשכול בישביל לעשות שם רעפותח השרשור ביקש לא לגלוש לנושא הנ"ל.
מעניין, אבל משום מה אני לא קורא הצעות לעשות את זה "באופן ישיר" כלפי כל המשבחים והמהללים את אמינושופ, ויש רבים כאלה. טוב שאלה מפרסמים בפומבי את השבחים, ובאותה מידה טוב שכאשר יש תלונות גם הן מתפרסמות כאן. כך הקורא יכול לקבל תמונה יותר מאוזנת. אני, אגב, התרשמתי מהתשובה של אמינושופ כך שבדיעבד ברק עשה להם שרות טוב כשפרסם, לפחות בכל הנוגע אלי (אם כי בשלב זה קשה לראות שזה יתורגם לכסף).לדעתי יכלת לדבר איתם באופן ישיר
מעניין, אבל משום מה אני לא קורא הצעות לעשות את זה "באופן ישיר" כלפי כל המשבחים והמהללים את אמינושופ, ויש רבים כאלה. טוב שאלה מפרסמים בפומבי את השבחים, ובאותה מידה טוב שכאשר יש תלונות גם הן מתפרסמות כאן. כך הקורא יכול לקבל תמונה יותר מאוזנת. אני, אגב, התרשמתי מהתשובה של אמינושופ כך שבדיעבד ברק עשה להם שרות טוב כשפרסם, לפחות בכל הנוגע אלי (אם כי בשלב זה קשה לראות שזה יתורגם לכסף).
בכלל, שפע התגובות השוללות את התלונה של ברק די מפתיע. לקוח שמתלונן על הבטחה שלא קוימה נחשב בכיין, "פרימט ישראלי טיפוסי", "ככה זה עם ישראל", "התנהגות עלובה ובזויה" - השרב מערפל את החשיבה שלכם? עם עמדות כאלה לא פלא שכך נראה עולם הצרכנות בארץ.
"אתה אישית" יכול להרים טלפון או מה שאתה רוצה, אבל זה לא שייך לשיפוט משונה מאד של מישהו ש"אישית" עושה משהו אחר. לפי דבריו, עוד בהיותו בחנות המוכרת התקשרה לאחד הבעלים (אני משער שלא לזה שענה כאן בפורום), והוא לא הסכים לקיים את ההבטחה (שוב, אני מנחש שההבטחה הגיע ממישהו אחר). לא סיפור גדול, ולא עניין איום ונורא, אבל בטח שללקוח יש סיבה להרגיש מאוכזב. וזה שאין לך שקל רווח לא ממש שייך לעניין, גם ברק ואני לא עובדים אצל המתחרים.כמה שטויות אמה מדבר ב-2 שורות האחרונות שלך .
שוב, אין קשר בין מחט לתחת.פותח השרשור ביקש לא לגלוש לנושא הנ"ל.
מעניין, אבל משום מה אני לא קורא הצעות לעשות את זה "באופן ישיר" כלפי כל המשבחים והמהללים את אמינושופ, ויש רבים כאלה. טוב שאלה מפרסמים בפומבי את השבחים, ובאותה מידה טוב שכאשר יש תלונות גם הן מתפרסמות כאן. כך הקורא יכול לקבל תמונה יותר מאוזנת. אני, אגב, התרשמתי מהתשובה של אמינושופ כך שבדיעבד ברק עשה להם שרות טוב כשפרסם, לפחות בכל הנוגע אלי (אם כי בשלב זה קשה לראות שזה יתורגם לכסף).
בכלל, שפע התגובות השוללות את התלונה של ברק די מפתיע. לקוח שמתלונן על הבטחה שלא קוימה נחשב בכיין, "פרימט ישראלי טיפוסי", "ככה זה עם ישראל", "התנהגות עלובה ובזויה" - השרב מערפל את החשיבה שלכם? עם עמדות כאלה לא פלא שכך נראה עולם הצרכנות בארץ.
ציטוט מהתגובה של אמינושופ:
לסיכום אני אשמח שתפנה אלי בפרטי מאשר שתפתח פוסט בפורום ציבורי ותצייר אותנו כנוכלים, כי זה ממש לא נכון, אנחנו מוכנים לקחת אחריות על העבודת שטעתה ולנסות לפצות.
בקשר לשאר, תקרא מה שכתבתי שוב אם זה לא היה מובן.
תשאל את עצמך. אתה העלית את הנושא. אני הגבתי לתגובה שלך.
בעקבות הפוסט הזה קראתי שוב את ההודעה מספר פעמים. איפה כתוב "בעלים" ואיפה כתוב שהיא דיברה איתו פעמיים??
עריכה: קראתי עוד פעם. לא מצאתי גם טלפון.
מה הסיבה? היית פעם בחנות? פגשת את מנהלי הרשת?...חח חצי מהתגובות פה נשמעות ממומנות וכל פוסט שני מישהו רושם "לא שאני מקבל שקל מהם",אם אתה צריך לכתוב את זה כנראה שיש סיבה.
מה הסיבה? היית פעם בחנות? פגשת את מנהלי הרשת?...
לא,אני לא יודע מה הסיבה,רק רשמתי שכל פוסט פה מהלל את החנות ותוקף את פותח הפוסט.
ואגב אני כבר נתקלתי בסוג ההתנהגות הזאת בעבר,עם חנויות אחרות שהיו ספונסרים של הפורום,אז ההודעות פה מאוד מוכרות לי.
נתקלת במה? ספונסרים של הפורום?!לא,אני לא יודע מה הסיבה,רק רשמתי שכל פוסט פה מהלל את החנות ותוקף את פותח הפוסט.
ואגב אני כבר נתקלתי בסוג ההתנהגות הזאת בעבר,עם חנויות אחרות שהיו ספונסרים של הפורום,אז ההודעות פה מאוד מוכרות לי.
הייתי בטוח שהחנות היא ספונסרית של הפורום. היא לא?נתקלת במה? ספונסרים של הפורום?!
אתה סתם זורק שטויות מתוך משחק מחשבתי רצוף כשלים לוגיים שערכת... אתה לא הגעת לחנות, לא פגשת את צוות מנהלי החנות, אין לך רשמים משום דבר ואין לך מושג אם החנות היא ספונסרית של הפורום.
כשאני מגיע למקום ואני מרוצה מאוד מהשירות
אין סיבה שלא אגן על המקום בגלל מישהו אחד שלא מרוצה כי לא הביאו לו חטיף חלבון שעולה עשרה שקלים שבין כה וכה לא היה עוזר לו יותר מדי
ובמקום לרוץ לרשום פידבק שלילי על המקום לפני שעשית בדק בית עם הבעלים שדרכו בעצם עשית את ההזמנה והבטיח לך כמה תוספות.
אני לא רואה שום סיבה במידה ואינך מרוצה מהשירות ללכת לקנות שם ואחרי זה להתלונן שלא אהבת את המקום ואתה מאוכזב,
אז למה קנית ? היית מחזיר את המוצר או לא לוקח ומקבל החזר כספי ומסיים את הסיפור .
נתקלת במה? ספונסרים של הפורום?!
אתה סתם זורק שטויות מתוך משחק מחשבתי רצוף כשלים לוגיים שערכת... אתה לא הגעת לחנות, לא פגשת את צוות מנהלי החנות, אין לך רשמים משום דבר ואין לך מושג אם החנות היא ספונסרית של הפורום.
אין לך סיבה להיות בטוח... הרי אף אחד לא הציג בפניך חוזה בין הרשת לפורום.הייתי בטוח שהחנות היא ספונסרית של הפורום. היא לא?
לא הייתי שם ואני לא יודע מה היה,אבל כמו שאתה אומר "כי לא הביאו לו חטיף חלבון שעולה 10 שקלים",אז למה מלכתחילה לחנות לעשות עניין מ10 שקלים?
אני לא רוצה להכנס לזה,אבל אני נמצא בפורום קצת יותר זמן ממך,ויש דברים שהיו פה בעבר שאתה לא מודע אליהם.
חח חצי מהתגובות פה נשמעות ממומנות וכל פוסט שני מישהו רושם "לא שאני מקבל שקל מהם",אם אתה צריך לכתוב את זה כנראה שיש סיבה.
לא.תענה רק על השאלה הזאת.
האם יצא לך לקנות מהם משהו ?