http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1128266&sid=126
גרוע ככל שיהיה, אני חייב לציין שדווקא הופתעתי לטובה.
גרוע ככל שיהיה, אני חייב לציין שדווקא הופתעתי לטובה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מסכים איתך, כאן ממש הופעלה אלימות פיזית כלפיו וגם קללות ממש לא נעימות.סה"כ התייחסו אליו יותר טוב ממה שמוסלמים במדינות מסוימות באירופה היו נותנים ליהודים (צרפת, בלגיה וכאלה שהגיע אליהם רוב הזבל הג'יהאדיסטי).
קצת עצוב שהתגובה שהוא קיבל מהאנשים בחוץ היא כזאת ונחשבת לטובה .
קבל לייק על האומץ. אני בשום תקופה לא אעיז לדחוף את האף שלי לאף מדינה ערבית!ביקרתי במצרים קצת לפני המהפכה.
סה"כ היה מאוד נחמד ואנשים היו חברותיים גם כשגילו שאני מישראל.
חוץ מנהג מונית אחד ששינה טון כששמע שאני מישראל ושירתתי בצבא. מצד שני , הוא חטף כדור לצוואר במלחמת יום הכיפורים , ככה שאפשר להבין אותו...
צפה בקובץ המצורף 26663
אז יש לנו הסכם שלום עם מדינת אויב ?ברור שזה נחשב טוב מה אתה מצפה ממדינת אוייב?
לא רחוק היום ש"אירופה" תהיה מדינה ערביתקבל לייק על האומץ. אני בשום תקופה לא אעיז לדחוף את האף שלי לאף מדינה ערבית!
לא חסר מקומות בארופה לטייל בהם
ביקרתי במצרים קצת לפני המהפכה.
סה"כ היה מאוד נחמד ואנשים היו חברותיים גם כשגילו שאני מישראל.
חוץ מנהג מונית אחד ששינה טון כששמע שאני מישראל ושירתתי בצבא. מצד שני , הוא חטף כדור לצוואר במלחמת יום הכיפורים , ככה שאפשר להבין אותו...
צפה בקובץ המצורף 26663
קצת עצוב הנבערות הזאת..
לא מבין למה בני ישראל לא יכלו להמשיך קצת לכיוון אירופה.
מן הסתם. הסכמי שלום אתה עושה רק עם מדינות אוייב. עם מדינות שהן חברות שלך אין מה לעשות הסכם שלום כי הן לא יתקפו אותך ממילא.אז יש לנו הסכם שלום עם מדינת אויב ?
בבקשהמן הסתם. הסכמי שלום אתה עושה רק עם מדינות אוייב. עם מדינות שהן חברות שלך אין מה לעשות הסכם שלום כי הן לא יתקפו אותך ממילא.
מן הסתם. הסכמי שלום אתה עושה רק עם מדינות אוייב. עם מדינות שהן חברות שלך אין מה לעשות הסכם שלום כי הן לא יתקפו אותך ממילא.