אהלן חברה..
אני מתגייס עוד חצי שנה,בנובמבר,אני רוצה להירשם לחדר כושר ולהתחיל להתאמן.
אני שוקל 65 , גובה : 167 , בן 17 וחצי.
כמה שאלות:
1. האם כדאי להתחיל בחיטוב של חודש ואז מסה? אם כן , האם מומלץ לעסוק באירובי בתקופה הזאת? או שרק חדר כושר?
2.במידה ואתגייס ליחידה קרבית, לא תרד לי המסת שריר?
3.האם ניתן להעלות מסת שריר בזמן חיטוב?
4.האם כדאי לעשות מסה בתקופה הזאת? הרי לא יהיה לי את הזמן לחטב (נ.ב-תמיד הייתי ילד שנחשב "חלש" בכל מה שקשור לפיזיות חוץ מריצות..תמיד רציתי להעלות את המסת שריר שלי אבל עכשיו ממשהו שקרה בימים האחרונים נהייתה לי המון מוטיבציה לשינוי כזה).
5.קשה לי מאוד עם סקוואטים ודדליפט, הבנתי שניתן להעלות במסת שריר גם בלעדיהם ושזה באמת התזונה משפיעה יותר,אבל עדיין מאוד מומלץ לעשות אותם, מה כדאי לעשות אם לא אותם?
חברה,תודה רבה רבה למי שיעזור 😃 !!!
אני מתגייס עוד חצי שנה,בנובמבר,אני רוצה להירשם לחדר כושר ולהתחיל להתאמן.
אני שוקל 65 , גובה : 167 , בן 17 וחצי.
כמה שאלות:
1. האם כדאי להתחיל בחיטוב של חודש ואז מסה? אם כן , האם מומלץ לעסוק באירובי בתקופה הזאת? או שרק חדר כושר?
2.במידה ואתגייס ליחידה קרבית, לא תרד לי המסת שריר?
3.האם ניתן להעלות מסת שריר בזמן חיטוב?
4.האם כדאי לעשות מסה בתקופה הזאת? הרי לא יהיה לי את הזמן לחטב (נ.ב-תמיד הייתי ילד שנחשב "חלש" בכל מה שקשור לפיזיות חוץ מריצות..תמיד רציתי להעלות את המסת שריר שלי אבל עכשיו ממשהו שקרה בימים האחרונים נהייתה לי המון מוטיבציה לשינוי כזה).
5.קשה לי מאוד עם סקוואטים ודדליפט, הבנתי שניתן להעלות במסת שריר גם בלעדיהם ושזה באמת התזונה משפיעה יותר,אבל עדיין מאוד מומלץ לעשות אותם, מה כדאי לעשות אם לא אותם?
חברה,תודה רבה רבה למי שיעזור 😃 !!!