הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להחליף לAB ?

גיל וינר

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
היי, אני בן 15 מתאמן כבר חודש, בחיטוב.

מאמנת מהחדר כושר בנתה לי תכנית FBW בסיסית כל הגוף למתחילים, הראתי אותה לכמה אנשים ואמרו שהיא לא משהו, אין לי שם גם תרגילים מורכבים, אני כמעט ולא עובד על הרגליים רק על לחיצת רגליים.

אני מאוד רציני ומוכן להשקיע גם יותר זמן מ3 פעמים בשבוע, הציעו לי לעבור לתכנית AB ולעשות יומיים אימון יום הפסקה וחוזר חלילה.

מה אתם אומרים ?

לכל תוכנית מטרות משלה, מתאמן מתחיל ככלל צריך להתחזק וללמוד כיצד לעבוד בתרגילי הבסיס לפני שהוא פונה אל תוכניות מפוצלות כאלה ואחרות בעלות נפח גבוה יותר.
חשוב לבנות כוח בסיסי איתן ויציב לפני שממשיכים הלאה בתהליך, וזה נעשה ע"י עבודה בתרגילי הבסיס בעצימות גבוהה ובשילוב מספר תרגילי עזר.
זוהי דעתי האישית בנושא.

• פותח/ת השרשור
לכל תוכנית מטרות משלה, מתאמן מתחיל ככלל צריך להתחזק וללמוד כיצד לעבוד בתרגילי הבסיס לפני שהוא פונה אל תוכניות מפוצלות כאלה ואחרות בעלות נפח גבוה יותר.
חשוב לבנות כוח בסיסי איתן ויציב לפני שממשיכים הלאה בתהליך, וזה נעשה ע"י עבודה בתרגילי הבסיס בעצימות גבוהה ובשילוב מספר תרגילי עזר.
זוהי דעתי האישית בנושא.

אוקיי תודה, אז עוד כמה זמן להמשיך FBW ? כמו שאמרתי אני חודש עכשיו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית