אוקיי, קודם כל נתונים
גובה: 182 ס"מ
משקל: 56 ק"ג
מטרה: לעלות 9 קילו בשלושה חודשים ולהיות שרירי וגדול יותר.
התכנית הכללית שלי היא כזאת:
להירשם למכון לתקופה של שלושה חודשים (יולי-ינואר) ולעשות SS שלושה פעמים בשבוע
להקפיד על תפריט תזונה חיובי מלוכלך+קריאטין ואולי גם גיינרים (ממש קשה לי לאכול כמויות כאלה של אוכל, אני שובע משתי שניצלים ואורז בצהריים עד הערב וקשה לי לדחוף בכוח, אתם ממליצים על גיינרים?)
ולישון כמו שצריך 8 שעות כל לילה+ אשתדל לא לשחק כדורסל\יותר מידי ספורט בין האימונים כדי לאפשר לשרירים לנוח (עם כמה שזה מבאס)
עכשיו אני צריך:
1. להתחיל עם SS? אוכל להשיג את המטרה שלי בעזרת התכנית? יש תכנית טובה יותר?
2. איך אוכל לשמור על מאזן קלורי חיובי? גיינרים יעשו את העבודה?
3. מה דעתכם על קריאטין? קראתי על זה די הרבה והבנתי שזה מעולה לשחיפים כמוני שרוצים לעלות במסת השריר והמשקל
תפריט:
בוקר (7:00)
*חביתת ירק
משתי ביצים, בצל וכוסברה\פטרוזיליה
*סלט מעגבניה ומלפפון
*לחמניה\פיתה\לחם עם חומוס
(4 גרם קריאטין בהעמסה)
*8:00-14:00 עבודה (לממן את חידוש המנוי 😃 )
ארוחת עשר (ב10:00 בעבודה)
*לחמניה עם שניצל אמריקאי בתנור+קטשופ ומיונז
*פרי
צהריים (14:30-15:00)
*אני צריך המלצה לארוחת צהריים טובה, מהירה וקלה להכנה (אין מי שיכין לי) ושלא תהיה יקרה מידי כי אני עומד לחיות עליה.
חשבתי אולי להכין פעם בשבוע קילו חזה עוף (14 חתיכות של 70 גרם, כל יום שתי חתיכות)+ סיר אורז\ספגטי\פתיתים
(4 גרם קריאטין בהעמסה)
לפני אימון
*בננה\חטיף אנרגיה\קורנפלקס
אימון (ימי ראשון, שלישי וחמישי. 16:00-17:00)
*SS או משהו אחר שתציעו
ישר אחרי האימון
*70 גרם טונה בשמן בכריך עם מיונז
*אולי גם מלפפון או משהו
(4 גרם קריאטין בהעמסה, 1.6 בתחזוקה בימי אימון)
ארוחת ביניים (17:30-18:00)
*מילקשייק (400 מ"ל חלב, בננה, תפוח\פרי אחר,עוד המלצות למשהו טעים ובעל הרבה קלוריות?) אם אשתמש בגיינר, כנראה אוסיף אותו כאן.
(1.6 גרם קריאטין בתחזוקה בימים בלי אימון)
ארוחת ערב (22:30-23:00)
*המלצות? שוב, משהו לא יקר מידי, לא קשה להכנה ובעל הרבה קלוריות
(4 גרם קריאטין בהעמסה)
ואז ישר אלך לישון
אני יודע שזה לא טוב, אבל ביולי יהיה לי משהו כל ערב עד ה7 לאוגוסט, אחרי זה אסדר לעצמי את התפריט מחדש עם הפרש של שעתיים בין ארוחת הערב לשינה.
מה שכן, אם זה משהו שאפשר להכין בתחילת השבוע מראש לכל השבוע זה יהיה מעולה כי אז אוכל לקחת את ארוחת הערב איתי בקופסה ולאכול אותה בסביבות 20:00-21:00 ואז להגיע הביתה ישר לישון 😃
ובין לבין אני מתכוון לאכול גם כל מיני נשנושים כמו 100 גרם גרעיני חמניה ביום (550 קלוריות טובות, זולות וקלות לאכילה) וחלבה (קצת פחות בריא, אבל חצי קילו עולה 8 שקל ויש בו קצת יותר מ500 קלוריות ל100 גרם, זאת אומרת 5 ימים בשבוע לאכול 100 גרם זה 2600 קלוריות בשבוע בערך)
ולגבי מים, אשתדל לשתות לפחות 4 ליטר כל יום (בעיקר בגלל הקריאטין)
תנו טיפים, עצות, ביקורות בונות, סיפורים אישיים (למוטיבציה) וכל מה שעולה לכם לראש, אני מתכוון להישאר כאן כי אתם נראים לי אחלה קהילה ואולי זה יעזור לי לשמור על המוטיבציה.
נ"ב בינתיים אני מתאמן בסטריט ועושה 5*5 מקבילים, 3*5 מתח, 3*15 סקווטים, 3*30 כפיפות בטן, 2*10 שכיבות שמיכה (כמובן שאני גם עושה מתיחות לפני האימונים, אני גם מתאמן עם חבר קצת יותר מנוסה), מהרגע שהחופש מתחיל אני במכון 😁😁
תודה מראש לכל העוזרים ,זה לא מובן מאליו (ובבקשה נסו להיות נחמדים, אין לי כוח למזלזלים שסתם יקראו לי שחיף בלי לעזור, כי ראיתי כאלה בפוסטים אחרים כאן)
גובה: 182 ס"מ
משקל: 56 ק"ג
מטרה: לעלות 9 קילו בשלושה חודשים ולהיות שרירי וגדול יותר.
התכנית הכללית שלי היא כזאת:
להירשם למכון לתקופה של שלושה חודשים (יולי-ינואר) ולעשות SS שלושה פעמים בשבוע
להקפיד על תפריט תזונה חיובי מלוכלך+קריאטין ואולי גם גיינרים (ממש קשה לי לאכול כמויות כאלה של אוכל, אני שובע משתי שניצלים ואורז בצהריים עד הערב וקשה לי לדחוף בכוח, אתם ממליצים על גיינרים?)
ולישון כמו שצריך 8 שעות כל לילה+ אשתדל לא לשחק כדורסל\יותר מידי ספורט בין האימונים כדי לאפשר לשרירים לנוח (עם כמה שזה מבאס)
עכשיו אני צריך:
1. להתחיל עם SS? אוכל להשיג את המטרה שלי בעזרת התכנית? יש תכנית טובה יותר?
2. איך אוכל לשמור על מאזן קלורי חיובי? גיינרים יעשו את העבודה?
3. מה דעתכם על קריאטין? קראתי על זה די הרבה והבנתי שזה מעולה לשחיפים כמוני שרוצים לעלות במסת השריר והמשקל
תפריט:
בוקר (7:00)
*חביתת ירק
משתי ביצים, בצל וכוסברה\פטרוזיליה
*סלט מעגבניה ומלפפון
*לחמניה\פיתה\לחם עם חומוס
(4 גרם קריאטין בהעמסה)
*8:00-14:00 עבודה (לממן את חידוש המנוי 😃 )
ארוחת עשר (ב10:00 בעבודה)
*לחמניה עם שניצל אמריקאי בתנור+קטשופ ומיונז
*פרי
צהריים (14:30-15:00)
*אני צריך המלצה לארוחת צהריים טובה, מהירה וקלה להכנה (אין מי שיכין לי) ושלא תהיה יקרה מידי כי אני עומד לחיות עליה.
חשבתי אולי להכין פעם בשבוע קילו חזה עוף (14 חתיכות של 70 גרם, כל יום שתי חתיכות)+ סיר אורז\ספגטי\פתיתים
(4 גרם קריאטין בהעמסה)
לפני אימון
*בננה\חטיף אנרגיה\קורנפלקס
אימון (ימי ראשון, שלישי וחמישי. 16:00-17:00)
*SS או משהו אחר שתציעו
ישר אחרי האימון
*70 גרם טונה בשמן בכריך עם מיונז
*אולי גם מלפפון או משהו
(4 גרם קריאטין בהעמסה, 1.6 בתחזוקה בימי אימון)
ארוחת ביניים (17:30-18:00)
*מילקשייק (400 מ"ל חלב, בננה, תפוח\פרי אחר,עוד המלצות למשהו טעים ובעל הרבה קלוריות?) אם אשתמש בגיינר, כנראה אוסיף אותו כאן.
(1.6 גרם קריאטין בתחזוקה בימים בלי אימון)
ארוחת ערב (22:30-23:00)
*המלצות? שוב, משהו לא יקר מידי, לא קשה להכנה ובעל הרבה קלוריות
(4 גרם קריאטין בהעמסה)
ואז ישר אלך לישון
אני יודע שזה לא טוב, אבל ביולי יהיה לי משהו כל ערב עד ה7 לאוגוסט, אחרי זה אסדר לעצמי את התפריט מחדש עם הפרש של שעתיים בין ארוחת הערב לשינה.
מה שכן, אם זה משהו שאפשר להכין בתחילת השבוע מראש לכל השבוע זה יהיה מעולה כי אז אוכל לקחת את ארוחת הערב איתי בקופסה ולאכול אותה בסביבות 20:00-21:00 ואז להגיע הביתה ישר לישון 😃
ובין לבין אני מתכוון לאכול גם כל מיני נשנושים כמו 100 גרם גרעיני חמניה ביום (550 קלוריות טובות, זולות וקלות לאכילה) וחלבה (קצת פחות בריא, אבל חצי קילו עולה 8 שקל ויש בו קצת יותר מ500 קלוריות ל100 גרם, זאת אומרת 5 ימים בשבוע לאכול 100 גרם זה 2600 קלוריות בשבוע בערך)
ולגבי מים, אשתדל לשתות לפחות 4 ליטר כל יום (בעיקר בגלל הקריאטין)
תנו טיפים, עצות, ביקורות בונות, סיפורים אישיים (למוטיבציה) וכל מה שעולה לכם לראש, אני מתכוון להישאר כאן כי אתם נראים לי אחלה קהילה ואולי זה יעזור לי לשמור על המוטיבציה.
נ"ב בינתיים אני מתאמן בסטריט ועושה 5*5 מקבילים, 3*5 מתח, 3*15 סקווטים, 3*30 כפיפות בטן, 2*10 שכיבות שמיכה (כמובן שאני גם עושה מתיחות לפני האימונים, אני גם מתאמן עם חבר קצת יותר מנוסה), מהרגע שהחופש מתחיל אני במכון 😁😁
תודה מראש לכל העוזרים ,זה לא מובן מאליו (ובבקשה נסו להיות נחמדים, אין לי כוח למזלזלים שסתם יקראו לי שחיף בלי לעזור, כי ראיתי כאלה בפוסטים אחרים כאן)