הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קצת עזרה בתוכנית תזונה לחיטוב

• פותח/ת השרשור sbtgn1
  • פורסם בתאריך

sbtgn1

משתמש מתחיל
100
1
נק' מוניטין:
31
100
1
אני עובר לחיטוב בתחילת אוקטובר אחרי 4 חודשים (3 מתוכם מאסה אני אעשה שבועיים על ניטרלי)
גיל 28
משקל 93
גובה 1.87
BMR אחרי הכפלה והתחשבות באימונים הוא 2600 (המאסה היתה נעה בין ל3000 ל3400)
עכשיו אני רוצה להגיע להיות על 2000 בחיטוב בניתי תוכנית תזונה שמורכבת מ
100 גרם גבנצ 5% 4 פרוסות לחם קל 1 ליטר חלב 2 סקופיםשל חלבון 200 גרם בשר
200 גרם פחמימה (אורז,פירה,ספגטי)
יצא
חלבונים 138
פחמימות 150
שומן 52
סהכ קלוריות 1600

כלומר נשאר לדחוף עוד 400 קלוריות השאלה היא איך כדאי לי לחלק אותם (לאיזה ערכים סופיים להגיע) ,אני כבר אבחר מאיזה מאכל הכי נוח לי .

• פותח/ת השרשור
לעלות שומן ב20-30 גרם וחלבון ב 50-60 גרם
זכור שכתבת שאתה ממליץ להיות על 150 גרם פחמימות כבסיס לפני התחשבות באימונים
אני יעשה כ 5 אימונים בשבוע (3 FBW ו 2 אירובי) שבהם ב TOTAL אני מניח שאשרוף כ 1000 קלוריות בשבוע כלומר 150 קלוריות ביום ולכן הייתי בטוח שדווקא תמליץ לי להוסיף לפחות 40 גרם פחמימות.

איפה רשמתי שמומלץ להיות על בסיס של 150 גרם פחמימות?
רשמתי שהמינון המומלץ בהעמסה (או במצב נטראלי במעבר בין תקופות) הוא לפחות 150 גרם פחמימה כדי לאזן מצב הורמונאלי.
בחיטוב אתה יכול גם להיות על 0 גרם פחמימה, אתה פשוט תעשה העמסות קרובות יותר עם יותר פחמימה.
אני אישית לא סובל פחמימות, אני לא אוכל בכלל ועושה העמסה פעם ב 7-10 ימים תלוי בהרגשה, אבל אולי זה רק אני.

• פותח/ת השרשור
איפה רשמתי שמומלץ להיות על בסיס של 150 גרם פחמימות?
רשמתי שהמינון המומלץ בהעמסה (או במצב נטראלי במעבר בין תקופות) הוא לפחות 150 גרם פחמימה כדי לאזן מצב הורמונאלי.
בחיטוב אתה יכול גם להיות על 0 גרם פחמימה, אתה פשוט תעשה העמסות קרובות יותר עם יותר פחמימה.
אני אישית לא סובל פחמימות, אני לא אוכל בכלל ועושה העמסה פעם ב 7-10 ימים תלוי בהרגשה, אבל אולי זה רק אני.
צודק זה קשור למאמר של ההפסקות והמינימום פחמימות בהעמסה MY BAD :120ag:

• פותח/ת השרשור
טוב מה שעשיתי זה שיניתי את הארוחה הראשונה ל 4 פרוסות לחם לבן ו 50 גרם גבינה 9% ו50 22% (על מנת להוסיף יותר שומן ופחמימות זה קצת פגע בחלבון) והוספתי לארוחה האחרונה של הפחמימות קופסת טונה בשמן + כף שמן זית(כמובן שאני מוציא לפני זה את השמן שיש שם)
ערכים סופיים שיצאו לי

חלבונים 165 1.78 לקילו
פחמימות 175 1.88 לקילו
שומנים 85 0.9 לקילו
סהכ קלוריות ~2000
בהצלחה לי בחיטוב

תוריד 20 גרם פחמימה תעלה עוד 20 גרם חלבון.
חלבון חשוב במיוחד בגירעון קלורי, לא הייתי יורד מ 2 גרם/קילו, אם נקח את ההמלצות האמיתיות בשטח הן 1 גרם חלבון לליברת משקל, יוצר משהו כמו 2.2.

• פותח/ת השרשור
תוריד 20 גרם פחמימה תעלה עוד 20 גרם חלבון.
חלבון חשוב במיוחד בגירעון קלורי, לא הייתי יורד מ 2 גרם/קילו, אם נקח את ההמלצות האמיתיות בשטח הן 1 גרם חלבון לליברת משקל, יוצר משהו כמו 2.2.
אז אני אחזור ללחם הקל ויוסיף עוד קצת בסקופים של החלבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית