הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים למסה פיתוח גוף!

ilanmk11

מושעה
336
4
נק' מוניטין:
-4
336
4
קנטרי גן עברון בנהרי
אני בן 17 וחצי שוקל 65 גובה 1.77 מרים בנץ 56 קילו רק התחלתי להעלות משקלים בבנץ כי כל הזמן סתם עשיתי 10 -8 חזרות ולא העלתי משקל עכשיו אני מעלה כי אני עושה 6 -5 חזרות כל סט
סדר הימים- AxBxAxBxAxB... כי הבנתי שזה הכי טוב בשביל ההתאוששות מנוחה של 72 שעות לכל קבוצה
חזה -
לחיצת חזה עם מוט 3 סטים 6 חזרות
לחיצת חזה עם מוט בשיפוע עליון 3 סטים 6 חזרות
שכיבות שמיכה 2 סטים הכי הרבה כל סט
כתפיים
לחיצת כתפיים במכונה 4 סטים של 8-9 חזרות
חתירה אנכית או הרחקה לצדדים 2 סטים של 9-8 חזרות
יד אחורית-
פולי עליון עם חבל בעמידה 4 סטים של 9-8 חזרות
אותו דבר עם מוט ישר 1-2 סטים של 8-9 חזרות

רגליים-
לג פרס- 4 סטים של 8
כפיפות רגליים בשכיבה לתאומים- 3 סטים של 8
פשיטת ברכיים בישיבה בשיפוע 3 סטים של 8

גב-

מתח 3 סטים הכי הרבה כל סט אני עושה בדרך כלל 11 בסט הראשון .שני קצת פחות
פולי עליון 3 סטים של 6-8
חתירה נמוכה במכונה 3 סטים של 6-8

יד קדמית-
כפיפות ידיים במכונה- 4 סטים של 8
פטישים 2 סטים של 8

אסור לי לעשות סקוואט, פרס בעמידה, מקבילים ,דדליפט, ויד קדמית עם מוט בעמידה גם עדיף שלא
כי יש לי עקמת קלה-בינונית בגב 27-30 מעלות אני חושב שזה בגלל שיש לי רגל אחת טיפה קצרה יותר לכן אני הולך לאורטופד רגיל עוד שבוע וחצי הייתי אצלה לפני חודש אבל שכחתי לאמר לה על זה.

בכללי איך התכנית ,יותר מידי סטים? ... תו

תוכניות לגדול בכמה שיותר ולהתחזק:
SS, canditoHQ strength / linear, Jason blaha novice program or linear hypertrophy program

• פותח/ת השרשור
אבל בינתיים אני לא יכול לעשות את ה SS עד שאני יסדר את הבעיה עם הרגל השאלה שלי אם התכנית סבבה , תקינה?

• פותח/ת השרשור
סבבה אבל מה הבעיה עם התכנית שלי ורגל שמאל קצרה יותר ובגלל זה יש לי את העקמת הזאת אני חושב שזה בגלל זה אז אני צריך לבדוק את זה אצל אורטופד
אבל כל התכניות שהבאת צריך לעשות בהם סקוואט ומה הבעיה עם ה AB?
מה הבעיה בתכנית

תוכניות לגדול בכמה שיותר ולהתחזק:
SS, canditoHQ strength / linear, Jason blaha novice program or linear hypertrophy program
כל תכנית שהבאת הוא לא יוכל לעשות.
המלצה שלי תתחיל תכנית אימונים fbw שלוש פעמים בשבוע, תמנע מהתרגילים הנ"ל(בריאות היא מעל הכל), תנסה לגעת בכל טווחי החזרות מ5 חזרות ועד 15...
בכל אופן ממליץ לך להתייעץ עם משה מנהל האתר, הוא בטוח יתן תשובה טובה יותר ממני והשאר בנושא הנל.

כל תכנית שהבאת הוא לא יוכל לעשות.
המלצה שלי תתחיל תכנית אימונים fbw שלוש פעמים בשבוע, תמנע מהתרגילים הנ"ל(בריאות היא מעל הכל), תנסה לגעת בכל טווחי החזרות מ5 חזרות ועד 15...
בכל אופן ממליץ לך להתייעץ עם משה מנהל האתר, הוא בטוח יתן תשובה טובה יותר ממני והשאר בנושא הנל.
שמתי לב שהוא לא יכול.
שכחתי להחזיר לו תשובה.. לגבי הבעיה הזאת לא יודע מה לעשות תאמת חח, לא נתקלתי בבעיה הזאת עד עכשיו

• פותח/ת השרשור
לא עדיף לי להשאר בתכנית הזאתי כי אני מתאושש טוב לכל שריר יש מנוחה של 72 שעות ? למה אני מתקדם איתה טוב נראהלי
אהה ועשיתי לפני FBW אבל לא רציני כי לא כל כך שיניתי משקלי עבודה כי עשיתי 10 חזרות כל הזמן ויצא לי להשאר במשקל עבודה
למה אתה אומר שעדיף לי FBW אם ב AB ההתאוששות טובה יותר

לא עדיף לי להשאר בתכנית הזאתי כי אני מתאושש טוב לכל שריר יש מנוחה של 72 שעות ? למה אני מתקדם איתה טוב נראהלי
אהה ועשיתי לפני FBW אבל לא רציני כי לא כל כך שיניתי משקלי עבודה כי עשיתי 10 חזרות כל הזמן ויצא לי להשאר במשקל עבודה
למה אתה אומר שעדיף לי FBW אם ב AB ההתאוששות טובה יותר

בab בגלל המספר הגדול יותר של הסטים לא בטוח היא טובה יותר, גם אם כן יש לך הזדמנות עבוד על כל שריר 3 פעמים בשבוע ובכך למצות את פונטנציאל הגדילה בצורה מקסימלית.
בכל אופן אם תראה שfbw לא תיהיה טובה תמיד אפשר לשנות, מההיכרות שלי ברוב המקרים של מתחילים fbw עושה את העבודה הטובה ביותר.

• פותח/ת השרשור
למה בגלל הסטים היא לא טובה יותר אתה יכול להסביר למה בגלל שלאחר לחיצת החזה אני לא יעלה טוב במשקלי עבודה בכתפיים?
או בגלל שזה הרבה סטים ואני לא אתאושש מספיק כי זה לא נכון כי אני עושה הפסקה על כל שריר 72 שעות אז כך אני כן אגדל באוופן מקסימאלי לא כך?
ואם אתה חושב שלא אז למה? אני פשוט רוצה לדעת
ואין הבדל כל כך ב 3 אימונים בשבוע על השריר לבין 2 אימונים בשבוע על שריר . אותו גירויי כי אני גם עושה יותר סטים ונח יותר 72 שעות וב w
wFB אתה נח רק 24 שעות .
ועובדה אני גם גודל טוב

למה בגלל הסטים היא לא טובה יותר אתה יכול להסביר למה בגלל שלאחר לחיצת החזה אני לא יעלה טוב במשקלי עבודה בכתפיים?
או בגלל שזה הרבה סטים ואני לא אתאושש מספיק כי זה לא נכון כי אני עושה הפסקה על כל שריר 72 שעות אז כך אני כן אגדל באוופן מקסימאלי לא כך?
ואם אתה חושב שלא אז למה? אני פשוט רוצה לדעת
ואין הבדל כל כך ב 3 אימונים בשבוע על השריר לבין 2 אימונים בשבוע על שריר . אותו גירויי כי אני גם עושה יותר סטים ונח יותר 72 שעות וב w
wFB אתה נח רק 24 שעות .
ועובדה אני גם גודל טוב

אני לא בא להתווכח עם מה שעובד, פשוט כשאני עשיתי fbw ועוד אחרים שייעצתי להם ההתקדמות הייתה יותר מהירה.
הסיבות הם:
א. לא כל אחד מתאושש באותה הצורה גם לא כל שריר מתאושש באותה הצורה תנסה לפענח מה עובד אצלך טוב(זה תהליך של חמידה עצמית דרך ניסוי וטעיה).
ב. ללא ספק אם תוכל להעלות את המשקלים בתרגילים המרכזיים שלך 3 פעמים בשבוע מאשר פעמים תגדל יותר.
בוא ניקח לדוגמה אחד שרוצה לשפר את הריצה שלו.
יום א 100 מטר יום ג 200 מטר יום ה 300 מטר זה בfbw
לעומת זה ab
יום א 100 מטר יום ד ספק אם הוא יצליח 300(הקפיצה פה היא גדולה מדי).
ג. אם תקח מתחיל בכל תחום מה היית ממליץ לו
3 פעמים בשבוע לעבוד על כל היסודות
או
4 פעמים בשבוע לעבוד פעמיים בשבוע על משהו ספיציפי ? - זה נשמע מתאים יותר למישהו שקצת מתקדם, מישהו שכבר השריש את יסודות התחום בו הוא רוצה להשתפר.
שוב זאת הראייה שלי והאמת בלי מחקר ספציפי שמוכיח לי שזה מה שכדאי, זוהי נטו הנחה לוגית.

• פותח/ת השרשור
חחח אני חושב שאתה צודק אבל לא יהיה הרבה הבדל בהתקדמות בין ab fbw למה עדיין יותר נוח לי התכנית הזאת מאשר לעבוד כל הגוף ביום אחד שזה די מעצבן

חחח אני חושב שאתה צודק אבל לא יהיה הרבה הבדל בהתקדמות בין ab fbw למה עדיין יותר נוח לי התכנית הזאת מאשר לעבוד כל הגוף ביום אחד שזה די מעצבן
אני חושב שההבדל הוא קצת גדול חוץ לטווח הארוך כי ימאס לך מab ויהיה יותר בעייתי לעבור לfbw מאשר מfbw לעבור לab

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית