נק' מוניטין:
10
- 79
- 10
שלום רציתי להתייעץ אתכם ולדעת האם בריא לעשות ציט פעם בשבוע של העמסת פחמימות אם אני בחיטוב?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סליחה התכוונתי לצ׳יט חד פעמי לדוגמא ללכת לאכול המבורגר ומשהו שוקולדייש הבדל בין שני המונחים.
ארוחת צ'יט זה ארוחה אחת של בלי חשבון.
יום העמסת פחמימות זה יום עם מטרה ברורה - מילוי מאגרי גליקוגן + העלאת מצב רוח לקראת עוד שבוע חיטוב.
אפשר לעשות ביום ההעמסה יום "מלוכלך" ולאכול מכל הבא ליד אבל זה עלול לעכב אותך בתהליך. לי קרו מצבים שלא ירדתי בכלל בשבוע שאחרי יום כזה וזה לא כיף אבל כל אחד מגיב אחרת. תנסה, תגלה שלא יורד? אל תעשה שוב.
אני ממליץ לעשות כרגיל העמסה טובה וכחלק מהעמסה לאכול ארוחה אחת טובה, או קצת ממתקים
זה לא חייב בהכרח להיות צ'יט, אפשר לסדר את זה בתפריט.סליחה התכוונתי לצ׳יט חד פעמי לדוגמא ללכת לאכול המבורגר ומשהו שוקולדי
סבבהה אז אם אני מוריד 2 ארוחות והולך לאכול המבורגר, צ'יפס ואיזה שוקולד שאת זה אני מחשיב כציט השבועי שלי זה סבבה לגמרי ואף בריא פעם בשבוע ?זה לא חייב בהכרח להיות צ'יט, אפשר לסדר את זה בתפריט.
תוריד ארוחת צהריים וארוחת ערב ובמקום זה תאכל המבורגר.
בשביל סתם שוקולד פשוט תוותר על לחם, אם אני לא טועה 4 קוביות שוקולד זה שווה לפרוסת לחם, אז 8 קוביות במקום כוס פחמימה. פשוט תחליף..לא יקרה כלום
סבבהה אז אם אני מוריד 2 ארוחות והולך לאכול המבורגר, צ'יפס ואיזה שוקולד שאת זה אני מחשיב כציט השבועי שלי זה סבבה לגמרי ואף בריא פעם בשבוע ?